Siapa yang tak suka kalau dapat kulit glow, cerah dan bersih. Mesti korang iri hati pada wanita berkulit sebegitu bukan? Semestinya kita semua pun pasti mengidam kulit wajah cerah berseri-seri, glowing dan bersih. Selama mana kita mampu melindungi kulit wajah kita dengan solekan yang tebal. 

 

Hakikatnya untuk memiliki kulit wajah cantik menawan bukanlah sesuatu perkara yang mudah. That’s why El telah mencuba produk terbaru dari Kitsui. El akan share dengan korang Kitsui Glow Sakura untuk tingkatkan aura wajah secara semulajadi.




Adakah produk Kitsui bahaya?


Kitsui merupakan produk keluaran Gemini Beauty Resource (M) dan pernah memenangi pelbagai anugerah Antarabangsa seperti Super Health Brand Asia Pacific tau. Adakah produk Kitsui bahaya? Jawapannya adalah produk Kitsui tidak bahaya.  Kitsui komited dalam menyediakan penyelidikan saintifik terkini agar sentiasa menawarkan penyelesaian terbaik buat pelanggan mereka.  Segala penyelidikan saintifik terkini dilakukan melalui seminar dan persidangan yang inovatif.  Produk Kitsui semestinya dihasilkan dalam kemudahan GMP yang lengkap.  Korang juga tak perlu risau sebab Kitsui diluluskan oleh Kementerian Kesihatan.  Paling penting, produk Kitsui ini dijamin dan disahkan HALAL oleh JAKIM, diperbuat daripada 100% bahan-bahan semulajadi dan yang penting, produk Kitsui ini bebas daripada bahan-bahan berbahaya seperti hormon, pengawet, gluten, HD, GMO, antibiotik dan bahan kimia.



El memang berkulit gelap dari kecil. Memang cemburu bila adik-beradik yang lain berkulit putih. Memang kurang selesa bila berada di khalayak ramai. Kalau bab beli baju, memang susah sikit nak padan dengan kulit hihi. Kat luar sana bukan tak ada skincare untuk cerahkan muka, namun tak semua mampu membeli produk kecantikan atau kosmetik yang mahal. 


Baru-baru ni El ada singgah ke Watson. Memang tempat wajib El untuk survey barang makeup dam skincare terbaru. El ternampak produk terbaru dari Kitsui, Glow Sakura untuk kulit bersih, licin dan cerah. El memang Kitsui user dah lama. Produk Kitsui memang best untuk skincare. Lagipun ianya produk pencerah kulit yang selamat dan berkesan.




Product info


1. Ramuan halal semulajadi dan formulasi Sakura Extrak + Royal Bird Nest + Korean Ginseng dengan teknologi terkini yang diimport dari Korea.


2. Membantu mencerahkan kulit seluruh badan terutamanya di celah-celah pelipat, leher, ketiak dan celah peha.


3. Produk yang menggalakkan penghasilan kolagen secara semulajadi pada kulit untuk melambatkan proceses penuaan serta sangat sesuai untuk melembutkan kulit seluruh badan.


4. Setiap sachet hanya mengandungi 58 kalori sahaja.



Serta mengandungi ramuan yang dipilih khas dari yang terbaik untuk kesan seawal 7 hari!!

1. Ekstrak Sakura

2. Sarang Burung Walit

3. Ginseng Korea

4. Delima






Kelebihan Kitsui Glow Sakura


DIFORMULASIKAN KHAS UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH DIBAWAH:


1. Kulit kusam terutama di bahagian celah peha, leher dan ketiak.

2. Kulit sensitif, kemerahan, pori yang membesar dan kulit berminyak.

3. Kulit kering di bahagian muka dan tapak kaki

4. Masalah kulit eczema

5. Keguguran Rambut

6. Sentiasa terdedah pada cahaya matahari UV sehingga menjadikan kulit gelap.

    Kesan Seawal 7 hari!




Semua produk Kitsui adalah selamat digunakan kerana semua produk ada lulus kesemua ujian makmal. Seperti document ini.




Cara penggunaan:


Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam/air sejuk. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Ambil setiap hari selepas sarapan atau sebelum.  




Testimoni

El dah cuba minum Kitsui Glow Sakura ni. Alhamdulilah nampak kesannya. Kulit muka El semakin cerah, bersih dan licin. My hubby pun tegur kulit muka El sekarang cerah dari dia hihi. Dia pun nak minum juga. Kalau korang tak percaya lagi dengan produk kitsui ni jom tengok testimoni mereka yang telah menggunakan Kitsui Glow Sakura. Raya nak dekat ni sempat lagi nak dapatkan kulit cerah, licin dan bersih secara semulajadi.










Kesan Seawal 7️ hari!!

Dapatkan kulit wajah yang cerah berseri dan sihat apabila anda menjadikan Kitsui Glow Sakura sebagai rutin harian suplemen kecantikan dan kesihatan anda. 



Kitsui, Cantik Semulajadi 




No Colouring, No Flavouring, Less Calories


Dapatkan di farmasi berdekatan anda!


𝐃𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐕𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐂𝐨𝐝𝐞 + 𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐆𝐢𝐟𝐭  

Guna code "KITSGLOW" semasa checkout & nikmati 25% off (capped at RM2) di Kitsui Official Shopee Mall


Kitsui Glow Sakura Shopee Mall : https://shopee.com.my/product/100810671/11687667678?smtt=0.100812150-1646634584.3

Kitsui Website : https://kitsui.com.my/


Kitsui Official Shopee Mall : https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

Kitsui Official Lazada Mall : https://www.lazada.com.my/shop/kitsui-beauty-store


Kitsui Official Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia


TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSJUoshPn/


Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia


Youtube : https://www.youtube.com/c/KitsuiBeauty


#Kitsui #KitsuiLovers #KitsuiGlowSakura #GlowSakura #Korean #Koreanbeauty #birdnest #halalbirdnest #sarangburung #sarangburungwalet #ginsengkorea #premiumbirdnest #Watsonsmalaysia #guardianmalaysia


Post a Comment

Terbaru Lebih lama