Setiap wanita mengimpikan memilik wajah tampil cantik. Wanita era kini sangat menitikberatkkan kecantikan wajah sampaikan dagu berlapis pun boleh menjadikan kaum wanita kemurungan. Bila meningkat usia masalah ini sentiasa menghantui wanita bahkan ada yang mula mengalaminya pada usia yang muda. Ada yang sanggup mencuba pelbagai kaedah rawatan yang mahal bagi mendapatkan bentuk wajah idaman.

 No worries!!Korang boleh dapatkan dagu yang runcing dan tirus dengan masa 15 minit saja.  Tetapi korang kenalah memakainya produk ini secara konsisten untuk dapatkan result wajah yang diidamkan.

Dengan produk terbaru Safi memperkenalkan teknologi baharu menerusi kajian saintifik dan klinikal menghasilkan rangkaian produk Safi Youth Gold di pertingkatkan dari siri Safi Rania Gold. Safi Youth Gold memberikan fokus kepada golongan wanita yang sangat memerlukan produk anti-aging pada harga yang mampu beli. 

Safi sangat memahami keperluan penggunanya, memperkenalkan dua produk terbaru ini untuk menyelesaikan isu kesan penuaan pada wajah seperti kelihatan dagu berlapis (double chin) dan membantu masalah wajah kian kendur kembali anjal agar mengembalikan semula keyakinan diri. 

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum dan  Lifting 24K Serum Cleanser yang di formulasikan untuk mengurangkan masalah dagu berlapis (Double Chin) sehingga  *50% dalam masa 15 minit agar penampilan kita kembali nampak lebih muda, tegang, anjal dan berseri

Gabungan kedua-dua rangkaian produk Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum dan Lifting 24K Serum Cleanser memberikan beberapa manfaat pada wanita yang memerlukan rawatan wajah anti penuaan antaranya: 

1. Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur. 

2. Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit. 

3. Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus 

4. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift , kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa. 

5. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit. 

6. Diperkaya dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi 7 Dimensi Pembaharuan Keremajaan Kulit: 

- Menegangkan kulit 
- Meningkatkan keanjalan 
- Mengurangkan garis halus & kedutan 
- Meningkatkan kelembapan kulit 
- Melindungi kulit dari pengoksidaan 
- Meningkatkan kehalusan kulit 
- Memperbaiki kulit rosak 

7. Harga berpatutan – hanya RM59.00

Lifting Golden C Duo Serum - https://bit.ly/3izM0fm 

Lifting 24K Serum Cleanser - https://bit.ly/3FpssEjJom dapatkan muka tirus, berseri dan tiada lagi dagu berlapis. Dapatkannya rangkaian produk Safi Youth Gold di semua cawangan farmasi Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring serta laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee & Lazada


Butiran lanjut dan update terkini juga sebarang promosi korang boleh sahaja dapatkannya di :

Instagram - @safimalaysia 
Facebook - @SAFI.My 
Twitter - @SAFImalaysia 
Youtube – SAFI Malaysia

#SafiYouthGold #SafiMalaysia #SkincareMalaysia

Post a Comment

Terbaru Lebih lama