Sedar tidak sedar sudah setahun lebih kita dalam norma baru. Cepat betul masa berlalu dan sekarang sudah bulan April 2021. Bagaimanakah dengan dengan azam 2021 korang? Adakah korang masih berusaha untuk mencapainya? Kami harap korang dapat terus komited dan kosisten sehingga penghujung tahun ini. Insyallah.



Pastinya setiap individu ingin menjadi yang terbaik berbanding tahun sebelumnya. Salah satu perkara yang menarik perhatian adalah bagaimana orang ramai khususnya anak muda yang semakin positif untuk mula berniaga dan menjadikan bisnes mereka berjaya. Ramai dikalangan anak muda berhasrat untuk menjadi usahawan tetapi tidak berjaya. Dimanakah silapnya?


Buat korang yang berhasrat memulakan perniagaan, terbaru kami dengar RichWork akan melancarkan program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya. Korang bukan tak tau program-program dari RichWork ni semua memang mantap dan majority yang join semua berjaya menjadi usahawan. Korang tak nak menjadi salah seorang darinya ke??


RichWorks lancar program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga 2021

 Sejak pandemik ni, ramai yang menganggur, kehilangan pekerjaan dan tiada pendapatan. So memang perit nak menghadapi kehidupan. So, jika korang ada minat nak bina bisnes berjaya boleh join program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya dari RichWork ni.

 Semua orang boleh mula berniaga dan menjana pendapatan bagi tingkatkan ekonomi diri sama ada melakukannya secara sepenuh masa atau sampingan walaupun dalam tempoh pandemik ini.


 

Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks), Radz Mohd berkata, sebenarnya banyak peluang yang ada untuk jana pendapatan dalam era digitalisasi ini dengan ramai orang meluangkan banyak masa secara online seperti media sosial. Bagaimanapun katanya, sebahagian usahawan juga tidak tahu cara untuk mula berniaga dengan betul menyebabkan tak mendapat hasil seperti diharapkan.

 “Ada segelintir daripada mereka ini hanya mula bisnes sebab terikut kawan ataupun nak keuntungan cepat yang akhirnya buatkan ia tidak bertahan lama. Sebab itu, ada yang tukar-tukar bisnes macam tukar baju.

 “Tapi semua ini dapat diubah jika kita mula berniaga dengan asas dan prinsip yang betul bagi seseorang usahawan itu dapat menghasilkan jualan dari ratusan, ribuan, hingga ratusan ribu ringgit, insyaAllah,” katanya ketika ditemui pemberita selepas pelancaran Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Mula Berniaga di sini, hari ini.




RichWorks juga membawakan secara langsung pelancaran ini menerusi Facebook Page, YouTube dan Instagram Azizan Osman dengan pelbagai aktiviti dan perkongsian usahawan selama 8 jam secara terus-menerus.

 Pelancaran ini juga bersempena dengan Inner Circle Meeting (ICM) dihadiri lebih 300 ahli Titanium berada di bawah program permentoran RichWorks bersama Mentor Keusahawanan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman yang diadakan dengan kebenaran pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).


 

RichWorks sebagai syarikat penganjur acara dan seminar terbesar dalam keusahawanan dan pemasaran di negara yang diasaskan Azizan sejak 2008 telah melatih dan membimbing lebih 1.1 juta orang dalam pelbagai industri di dalam dan luar negara yang mana pada tahun lalu saja, 777 usahawan PKS yang dibimbing dalam program mentoring Spire dan Titanium berjaya menjana jualan melebihi RM2 bilion.

 Tambahnya, RichWorks nak melatih dan bimbing lebih ramai orang untuk dapat membina bisnes yang berjaya di mana pun tahap mereka berada, baru bermula, berkembang dan nak meluaskan lagi bisnes berdasarkan pengalaman dan ilmu yang terbukti berhasil melahirkan ramai usahawan berjaya sejak ditubuhkan hampir 13 tahun lalu.

 




“Semua orang sebenarnya boleh berjaya dalam bisnes jika adanya formula MESTI. MESTI ini bermaksud mentor, ‘elmu’, sistem, tindakan dan impian.“MESTI ini jika diikuti sepenuhnya boleh elakkan usahawan itu daripada melakukan kesilapan-kesilapan yang boleh melambatkan kejayaan malah lebih teruk menyebabkan bisnes mereka melingkup,” jelasnya.


 Program ini adalah percuma!

Program Program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya -Edisi Khas Nak Mula Berniaga yang akan berlangsung pada 23 hingga 25 April nanti ditaja sepenuhnya RichWorks tanpa sebarang pembayaran perlu dibuat oleh para peserta.


 Daftar sekarang!

 Bakal peserta cuma perlu membuat pendaftaran menerusi laman web di www.BinaBisnesBerjaya.com untuk menempahkan tiket untuk hadir program virtual online ini.

 “Mari kita beri peluang kepada diri sendiri, sertai dan dapatkan sebanyak ilmu terbukti berjaya yang dikongsikan nanti bagi bantu anda mula dalam bisnes. Mulakan langkah anda sekarang,” ujarnya lagi.

 Diharapkan program bisnes ini menjadikan satu batu loncatan dan medium pembelajaran korang sebelum korang mengorak langkah untuk mengembangkan perniagaan korang. Daftarlah sekarang. Ambil peluang percuma ini untuk menambah ilmu untuk bina bisnes. Selamat Berjaya!


RichWorks International 

Tentang RichWorks International  

RichWorks International Sdn Bhd adalah penganjur acara dan seminar terbesar di Malaysia dalam bidang pembangunan keusahawanan dan pemasaran. Sepanjang 13 tahun yang lalu sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Azizan Osman dan menarik lebih daripada 1,100,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan. Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia



Tentang Datuk Wira Dr. Azizan Osman

Accredited Business, Marketing & Leadership Coach, Mentor & Strategist, Serial Entrepreneur & Best-Selling Author. Azizan, seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coach terkenal dengan keupayaan uniknya untuk membimbing anak muridnya sehingga mendapat peningkatan luar biasa dalam perniagaan dan beribu-ribu pemilik perniagaan dan usahawan telah berjaya menerusi strategi dan metodologi kejayaannya yang telah terbukti untuk meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka dari sifar hingga mencecah jualan berjuta-juta ringgit.

Untuk daftar Program ini layari laman web www.binabisnesberjaya.com sekarang.


Hubungi Kami


Richworks International Sdn Bhd 
No. 77, Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, 
40100 Shah Alam Selangor, MALAYSIA
 
Laman web: www.richworks.com 
Tel: +601632346866 (Media Penghubung - Md Azrin Rosly 
+6012 696 2065 (Media Penghubung - Karini) 
Emel: karini@richworks.com.my
omkarini.rich@gmail.com
 azrin.richworks@gmail.com

3 Ulasan

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama