Tahun 2020 merupakan satu tahun yang mencabar dan sangat luar biasa. Sejak pandemik melanda dunia pada tahun lepas, lebih 800,000 individu di negara kita yang kehilangan pekerjaan dan sumber pendapatan. Kami juga adalah antara yang terkesan kehilangan sumber pendapatan. Namun, paling terkesan adalah golongan yang bekerja sendiri sehinggakan ada perniagaan terpaksa gulung tikar.


Hilang pekerjaan akibat covid-19

Wabak Covid-19 telah meragut ratusan ribu nyawa di seluruh dunia itu telah mengubah gaya hidup dan rutin harian kita semua. Antara yang turut berubah tentunya operasi perusahaan, syarikat, organisasi dan perniagaan yang wujud di negara ini.

Namun kepada individu yang hilang pekerjaan dan usahawan yang lemas dengan cabaran luar biasa yang masih tercari-cari arah tujuan hidup. jangan leka!Perlu Bangkit!Ubah hidup anda sekarang. Ramai orang nak ubah hidup tetapi tak ramai yang tahu macam mana nak ubah dan kat mana nak dapatkan sumber yang betul. Jom sama-sama kita ubah hidup dengan RichWorks. RichWorks tanpa henti membantu usahawan dan bakal usahawan untuk keluar dari kepompong ketakutan ini.


Edisi Khas Nak Ubah Hidup


Apa Itu Bina Bisnes Berjaya 

Merupakan program intensif 3 hari bersama Datuk Wira Dr Azizan Osman. RichWorks dah berjaya bantu lebih 400 ribu peserta walaupun dalam tempoh PKP untuk terus survive!


Edisi Khas Nak Ubah Hidup - Virtual Online Bina Bisnes Berjaya


Tinggal 2 hari lagi, Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Ubah Hidup. RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks) menyediakan platform bagi orang ramai terutamanya perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dan mikro untuk bangkit ketika pandemik ini.


Menurut Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks, Radz Mohd, program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya - Edisi Khas Nak Ubah Hidup pada Jumaat, Sabtu dan Ahad nanti dapat membantu mereka untuk menyaksikan perubahan yang lebih baik walaupun ketika pandemik ini.


Bina Bisness Berjaya Edisi Khas 

Jelasnya, dalam tempoh mencabar ini, ada saja usahawan dapat berubah hingga saksikan pencapaian lebih baik seperti dialami ramai usahawan yang mendapatkan bimbingan bersama RichWorks.


"Kami faham, pasti ada usahawan di luar sana dalam keadaan yang susah, tak tahu apa lagi perlu dilakukan, bisnes jatuh malah ada terpaksa tutup hingga timbul rasa nak putus asa.


Edisi Khas Nak Ubah Hidup


"Sebab itu, RichWorks bersama Pengasas, Datuk Wira Dr Azizan Osman menyediakan program percuma ini yang sudah terbukti berjaya ubah hidup ramai orang disamping sebagai sumbangan kepada masyarakat terutama bangsa usahawan," katanya kepada Kosmo!/Utusan Malaysia di sini hari ini.


RichWorks sebagai syarikat latihan dan bimbingan terbesar di negara telah melatih lebih 1.1 juta orang daripada pelbagai tahap bisnes sejak 2008 lagi.


Edisi Khas Nak Ubah Hidup

Bagaimanapun tambah Radz, kesusahan yang dirasai ketika ini sebenarnya bukanlah penghalang untuk bangsa usahawan kembali berkembang dan berubah jadi lebih baik lagi.


"Berdasarkan pengalaman hampir 13 tahun dalam melatih dan bimbing bangsa usahawan, RichWorks menemukan formula - perkara dan langkah-langkah yang boleh membantu mereka untuk berubah dalam bisnes dan kehidupan, insyaAllah.


"Malah pada tahun lalu saja, meskipun ketika pandemik seramai 777 usahawan PKS di bawah bimbingan kami berjaya catatkan peningkatan hingga jumlah jualan keseluruhan melebihi RM2 bilion," ujarnya.


Edisi Khas Nak Ubah Hidup

Justeru itu, Radz menyeru agar usahawan PKS dan mikro dapat memberikan peluang kepada diri mereka walaupun perubahan ini tidak mudah yang mana memerlukan kesungguhan seseorang.


"Usahawan juga boleh saja membawa kakitangan malah keluarga mereka bersama-sama belajar dan memulakan langkah pertama untuk saksikan perubahan dalam bisnes dan diri ini," jelasnya.



Ini masanya untuk usahawan kembali bangkit dengan ubah hidup dan bisnes ke arah kejayaan dalam keadaan pandemik yang semakin baik.


Kami dah daftar. Bila lagi nak ubah hidup kita. Jom bangkit sekarang. Yang berminat untuk join program ini sila layari laman web dan daftar di WWW.BINABISNESBERJAYA.COM  

2 Ulasan

  1. Bagus program ni..bt secara virtual..menarik. utk yg baru nak mula biz tu blh la try join..

    BalasPadam
  2. such a good program utk org yg suka bisness ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama