Payah benau tanya suami nak masak apa...nak makan apa?Tau jawab up to u lah..u masak apa pun i makan jer..aduiii tak membantu langsung. Kadang2 boleh gaduh tau pasal ni haha. Korang pun ada macam ni gak ke...


Produk yang kami dapat

Mujurlah
AYA REAL FOOD
ada stok kat rumah. Mulut duk pokpekpokpek kat dapur tiberr dah ada 2 menu. Ko rase? Welll...Resepi Salmon Shiroi Ponzu dan Resepi Spaghetti Aglio Olio Karashi Bilis sis share kat sini ok...resepi paling senang!!!!

Ada AYA REAL FOOD sos readymade ni senang kerja memasak. Korang boleh ikut resepi di dalam pek kotak atau boleh ikut style resepi korang


Spaghetti Aglio Olio Karashi Bilis


Yang best Aya Real Food ni..

✅ Sos AYA ni boleh buat marinate, buat sup atau buat sos pencicah dalam pelbagai masakan
✅ Easy to cook with (letakkan sos Aya ke dalam ikan/daging/ayam/sayuran
✅ Ada resepi disediakan dalam kotak packaging
❎ Tiada MSG
❎ Tanpa bahan pengawet
❎ Tanpa warna tiruan dan bebas gluten dan vegetarian
✅ Produk HALAL
✅ Boleh simpan 3 hari dalam peti sejuk dan 3 bulan dalam freezer

Perapan Salmon

Korang perap jer salmon or anything seafood/ayam/daging yang korang suka selama 1-2 jam. Lepas tu grill sehingga masak. Boleh dimakan dengan nasi ataupun salad.


Salmon Shiroi Ponzu


Dimana nak order? 👉 Lazada, Shopee, GrabMart & Happy Fresh dan juga di laman web http://www.ayarealfood.com

Jangan lupa untuk guna kod "AYACARES" untuk grab pakej Aya Care Pack https://ayarealfood.com/product/aya-care-pack/

1 Ulasan

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama