Hai korang. Kalau korang peminat ramen dan spicy bolehlah try kesemua produk dari Sindocorp-KA-Malaysia. Satu family boleh menikmati sebab:-

✅ Halal 
✅ Organik 
✅ NO MSG/NO preservative 
✅ Produk Import 
✅ Margin Yang Tinggi 


Orgamite Organic Instant Noodles & Ramen Available 6 different taste. Kami suka semua flavour. Dah ramen kan so kami buatlah ramen ala2 korea.Tambah pulak sambal Cabai Tabur Cili Flakes Chilia ni perghhh terangkat wei. 


Braja Choco Chips Made with Belgian Chocolate memang crunchy. Makan gitu saja pun boleh atau tambah susu. Fuh laju bebudak tu habiskan 


Sambal Cabai Cili Flakes Chilia ni memang pedas terangkat. Siapa suka pedas boleh taburkan dalam makanan favourite korang macam bihun sup, nasi, ramen dan sebagainya 


Teh Serai Organik.Lepas makan semua ni bolehlah kita akhiri dengan minum Tea Serai ni. Nyaman bangat!!! 


Ok sesiapa yang nak cuba dapatkan DISKAUN 10% dekat SHOPEE. Guna code KAPPWENA. Expires sampai 3/3/21 saja tau. Ha cepat2 grab. Nak beli tekan link shopee https://shopee.com.my/kappiyaresources?smtt=0.0.9 

2 Ulasan

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama