Coffee Maker RM1. Percaya atau tidak??

Macam-macam coffee korang boleh buat!!

Mesin Kopi Arissto

Bukan kopi sahaja malah teh, coklat, sejuk atau panas, ARISSTO Coffee Maker menjadikan hari korang penuh keceriaan. So, sesiapa yang coffee lover or tea lover sekarang korang boleh menikmati kopi kayangan di rumah, pejabat atau bawa balik kampung malah boleh bawa pergi travel sebab ianya sangat ringan. Rasanya memang kopi asli dari Italian Premium Coffee yang berkualiti tinggi.

Tea

Coffee

Choco

Milk

Tea

Kami dah jadi salah seorang ARISSTO Coffee Lover. Korang pun kalau berminat boleh cuba secara PERCUMA selama 1 bulan. Korang hanya bayar yuran 𝗥𝗠𝟭, cas 𝗽𝗲𝗻𝗴𝗵𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗮𝗻 𝗥𝗠𝟭𝟵 untuk 𝗦𝗲𝗺𝗲𝗻𝗮𝗻𝗷𝘂𝗻𝗴, manakala 𝗥𝗠𝟯𝟵 untuk 𝗦𝗮𝗯𝗮𝗵 𝗦𝗮𝗿𝗮𝘄𝗮𝗸.


Dalam pakej ini, korang akan dapat?

FREE 30 hari penggunaan Coffee Maker ARISSTO
FREE 12 kapsul premium coffee & tea

Kelebihan ARISSTO :

✅Serendah RM1 sahaja satu kapsul
✅Sewa Coffee Maker ARISSTO RM1/month sahaja
✅Penghantaran RM19 sm & RM39 ss
✅Tidak terikat dengan kontrak
✅Boleh batalkan bila-bila masa

Bukan itu sahaja, korang tahu tak yang ARISSTO pun ada keluarkan pelbagai jenis roti 🥐🥐 yang korang boleh padankan bersama minuman yang dibuat dari coffee maker diorang



Memang berbaloi. Kalau korang ingin memiliki ARISSTO Coffee Maker, caranya mudah sekali, korang hanya perlu mendaftar di sini -> https://bit.ly/3qF9lib

Tiada kontrak atau cas tersembunyi kerana ARISSTO MALAYSIA menjanjikan
“Guaranted Premium Quality” at A Low Price.

Korang cubalah sebulan, selepas 30 hari, kalau korang tidak berpuashati, korang boleh batalkan pendaftaran dan pihak ARISSTO akan mengambil semula mesin tersebut secara PERCUMA.

Jika korang ingin menyambung pula, hanya perlu bayar sewaan mesin RM1 sebulan sebagai coffee plan member dan boleh add on (beli) kapsul yang korang suka.



Kami dah pun try buat coffee latte...sedap!!!!Ala2 minum kopi kayangan. Berbaloi!!

Post a Comment

Lebih baharu Lebih lama