Hai korang..hari kami nak share cara menghilangkan jerawat dalam masa 3 hari dengan set penjagaan Tea Tree Oil Skin & Bodycare

Jom Bebas Jerawat Dalam Masa 3 Hari!


Kami memang duk pakai TEA TREE OIL ni kalau time2 timbul jerawat. Kami love TEA TREE OIL sebab jerawat cepat kecut dan mudah hilang. Selalu kami pakai hat cleanser dan toner. Alang-alang ada sales kat shopee hari tu, kami terus grab full set sekali.

Set Skincare Cosmoderm Tea Tree Oil

Step 1: Gunakan Tea Tree Oil Facial Cleanser
Untuk bersihkan kulit dari minyak, elakkan pori tersumbat dan seimbangkan minyak muka

Purifying Mask

Step 2: Sapukan Tea Tree Oil Purifying Mask selama 15 - 20 minit untuk membantu menyerap lebihan minyak, mengeringkan jerawat dan liang pori

Toning Lotion

Step 3: Tea Tree Oil Clarifying Toning Lotion
Membantu mengatasi jerawat dan minyak berlebihan.

Moisturizer

Step 4: Tea Tree Oil Day & Night Moisturiser
2 in 1 primer pelembap untuk kulit berminyak dan kombinasi. Pelembap berasaskan air membantu melindungi kulit daripada sinar UVA & UVB yang boleh merosakkan sel kulit

Serum


Step 5: Tea Tree Oil | Oil Control Serum
Serum berasaskan gel dengan ekstrak buah untuk mengawal lebihan minyak. Juga membantu mengecilkan pori-pori untuk mengurangkan jerawat, blackheads dan whiteheads

Untuk tambahan, korang sapukan pula Tea Tree Oil Anti-Blemish Gel yg diperbuat dari bahan tumbuhan yang di fomulasikan untuk kurangkan jerawat, blackheads dan whiteheads

2 jenis anti-blemish gel yang digunakan bersama set penjagaan kulit:

Anti Blemish Gentle


🌹Tea Tree Oil Anti Blemish Gentle:

Mengecutkan jerawat, memudarkan bintik hitam & whitehead dalam masa 4-5 hari untuk kulit berminyak. Ia sesuai untuk kulit sensitif dan berjerawat

Anti Blemish X-press


🌹Tea Tree Oil Anti Blemish X-Press:
Mengecutkan jerawat, mengurangkan bintik hitam & whitehead dalam masa 3-4 hari.

Namun ia TIDAK sesuai untuk kulit sensitif

Selain penjagaan muka, kami terbeli Tea Tree Oil Shower Gel. Macam best jer.

Shower Gel

🧖🏻‍♀️Tea Tree Oil Shower Gel
Ia memberikan kesegaran dan mengatasi masalah bau badan, membersih dengan lembut pada kulit menjadikan kulit segar licin tanpa rasa melekit dan anti bakteria yang sesuai untuk semua.

Tea Tree Oil nie sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.

Produk Cosmoderm Tea Tree Oil nie korang boleh dapatkan di farmasi berdekatan termasuk Watsons, Gurdian dan Aeon Wellness. Selain tu korang boleh juga beli secara online di www.cosmoderm.com.my atau shopee.com.my/cosmoderm

2 Ulasan

  1. thanks sharing ,mmg tgk cari product utk hilangkan jerawat

    BalasPadam
  2. Pernah pakai skincare cosmodern ni memang best . Suka bau green tu

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama