Tengah bz cuci ayam, ikan udang semua nak masak tengahari, tetiba dapat call dari Eastin Hotel. Katanya nak bagi barang. Sekali makan tenghari daa. Tinggal ayam, ikan udang semua kat sinki. Kita makan dulu haha. Lapar dari pagi tak makan sebab sibuk pergi market, JPJ, kedai alat tulis macam-macam hal.



Rupanya Eastin Hotel buat promosi menu lunch #HatiLokal. Sekarang ni susah sangat nak order food yang proper untuk makan lunch lagi-lagi mereka yang bekerja dekat Bayan Lepas dan Free Trade Zone sekarang ni adalah kawasan PKPB. Sebab tulah Hotel Eastin ni mengambil inisiatif untuk memberikan hidangan makan tengahari #HatiLokal semurah RM5 sahaja. Selalu order kat hotel ni mahal kan. 




Korang grablah peluang ni.


Satu hari satu menu


Isnin : Nasi Goreng + Egg

Selasa: Nasi Lemak + Ayam Rendang+ Egg

Rabu: Yong Chow Fried Rice + Egg

Khamis: Gulai Ayam + Nasi Puti + Egg

Jumaat : Nasi Tomato + Ayam Masak Merah + Egg


Korang boleh preorder awal sehari antara pukul 11am-5pm. Boleh self pickup ataupun delivery.

- FIRST COME FIRST SERVE BASIS.

- FIRST COME FIRST SERVE BASIS dan LIMITED ORDERS DAILY.

- FREE DELIVERY : To QUEENSBAY (no min order)

- FREE DELIVERY : To FTZ AREA  (min 10 boxes)

- FREE DELIVERY : To Bayan Baru, Sg. Dua, Bukit Jambul, Bayan Lepas, Sg. Ara dan Relau (min 5 boxes)










Korang trylah hidangan lunch dari Eastin Hotel ni. Rugi sebab murah dan mampu bayar hihi


Korang juga boleh order daily antara pukul 11am-1pm. Call cepat buat order awal 046121128, WHATSAPP 016 4175531 OR EMAIL fnbreservations@pg.eastin.com

2 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama