Assalamualaikum 
 Salam sejahtera semua

 Ramai di kalangan kita sekarang memilih untuk membeli-belah secara atas talian kerana antaranya terdapat pelbagai pilihan barangan, menjimatkan kos, masa dan tenaga, diskaun, rebate, hadiah percuma dan macam-macam lagi. Hari ini El ingin kongsikan dengan kawan-kawan semua tentang MyBazar satu lagi tempat membeli-belah dan juga menjual barangan secara atas talina dengan menggunakan applikasi MyBazar.
 APA ITU MYBAZAR

MyBazar direka untuk menyokong usahawan dan pembangunan PKS. Ditubuhkan pada 2015 dan berpangkalan di Abu Dhabi, UAE, MyBazar Global Ltd telah dibangunkan untuk menyediakan PKS dan bakal usahawan dengan alat yang diperlukan untuk memulakan perniagaan mereka tetapi juga untuk pertumbuhan perniagaan di seluruh negara dan di peringkat antarabangsa.

Memanfaatkan ciri-ciri media sosial dan mesej segera, MyBazar membuat transaksi perniagaan yang mudah. Kini sesiapa sahaja boleh mula mempromosi dan menjual produk dan perkhidmatan mereka secara percuma, bila-bila masa dan di mana sahaja. Harga rundingan, pembayaran, penghantaran dan jaminan pembayaran semua termasuk.

MyBazar komited untuk menyokong usahawan, PKS dan sesiapa yang ingin mengambil cabaran mengejar impian sendiri dalam ekonomi digital baru.

     "MyBazar menggabungkan yang terbaik daripada media sosial, komunikasi, transaksi, bayaran dan penghantaran dalam aplikasi tunggal dan menjadikannya semua PERCUMA kepada semua pengguna."


MUAT TURUN APPLIKASI MYBAZAR

 Untuk meneruskan aktiviti membeli-belah, kawan-kawan perlu memuat turun Aplikasi MyBazar www.mybazar.com/download di peranti Android serta iOS.
Antara barangan yang boleh didapati di MyBazar seperti pakaian, gajet, barangan elektronik, makanan dan minuman, aksesori dan pelbagai lagi.
 

    1) Anda perlu daftar MyBazar sebelum meneruskan aktiviti membeli-belah
 


 2) Antara produk yang boleh didapati di MyBazarKawan-kawan yang masih mencari baju raya, bolehlah jadikan Safina Peplum Kurung sebagai pilihan di Hari Raya nanti.


Teruja tengok karpet ala Ikea ni.  Harga pun boleh tahan. Boleh jadikan satu hiasan di Hari Raya juga. 
 

 
Hias ruang tamu anda dengan Kufi Art Boutique. Menjadikan ruang tamu anda lebih tampak cantik dan Islamik.
 
Peminat lipstik FAME boleh juga beli di MyBazar 
  


 Yang sedang mencari camera boleh juga cuba Xiaoyi Yi Action Camera. Ha tentunya gambar Hari Raya bersama keluarga menjadi lebih cantik dan menarik
 
 CARA PEMBELIAN

Cara pembelian di MyBazar juga sama seperti platform jualan atas talian yang lain.


1) Pilih barangan yang anda inginkan dan klik BUY NOW
 

2) Jika anda pertama kali beli di MyBazar, anda perlu mengisi maklumat peribadi anda untuk penghantaran. Selepas ini anda tidak payah lagi mengisi kerana semua maklumat sudah ada di dalam data.  3) Kemudian anda klik checkout untuk membuat pembayaran. Yang menarik di MyBazar ini adalah anda boleh berunding harga dan tawar-menawar.


 Berunding Harga dan tawar-menawar

Butang "Chat Now" membolehkan anda untuk berunding harga dengan saudagar secara langsung. Sebaik sahaja anda menerima harga yang ditawarkan anda boleh segera pergi untuk menyemak dan melengkapkan transaksi. Semua mesej dan resit disimpan dalam peti masuk anda, di bawah tab "Aktiviti".
  Menjamin pembayaran dalam talian

MyBazar menggunakan hanya dipercayai saluran pembayaran yang mendukung standard keselamatan industri yang paling tinggi. Ini membolehkan anda untuk selamat dan mudah membuat pembayaran. MyBazar menyokong Perbankan Online, kad kredit (Visa / MasterCard), Tunai di kedai atau tunai pada penghantaran.


Sekarang anda hanya perlu tunggu sehingga barang sampai di depan rumah anda


JUALAN OH MY RAYABerita baik untuk kawan-kawan semua. MyBazar mengadakan Jualan Oh My Raya! (Jualan Mega MyBazar) yang akan berlangsung pada 15hb – 16hb Jun 2017. Klik  www.mybazar.com sekarang!!!
2 Ulasan

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama