Alhamdulilah blog arwendanish ni dah ada watermark sendiri..so secure lah kalau nak post gambar kan..tak de lah orang nak curi..iols pernah kena orang curi gambar and post kat fb..geram plak rasa..tp takpelah nak wat cam mana..masa tu tak tau pasal watermark ni

Terima kasih bebanyak tuan yang cipta watermark ni yg sungguh kreatif


Ha comel tak watermark iols
Hihihi mmg purple one of my favourite color hihi

So sape2 yang nak buat watermark boleh hubungi Ekin di http://cikash.blogspot.com/

Terima kasih Ekin

7 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama