dari dulu teringin nak join kelas2 baking..kelas2 masakan ni
cari punya cari nasib ada kat penang ni ha
 
alhamdulilah tahun ni ada rezeki nak ikut kelas2 baking dan kelas memasak
mmg interest tu ke arah sn
nasib timing kelas tu pun ok
mintak tulun en. asben jaga anak2 hehe
asben pun beri moral support tuk attend kelas2 cam ni
manalah tau one day boleh jdkan our extra income 

13/8 ritu dpt join kelas brownies ni kat gelugor..teruja siut haha
teruja smpai org pertama smpai yeaaaaaa 



our group (kami group pertama siap baking ekeke)

 

marble cheese brownies

 

brownies coklat cheese


 
 

Ok dalam kelas tu weols diajar membuat 4 jenis brownies
Brownies marble cheese
Brownies coklat cheese
Brownies oreo
Brownies salted karamel

untuk dapatkan brownies yg sedap kena guna butter yang paling bagus dan tentulah mahal ekekeke

Mmg best kelas ni..happening..cikgu pun best

Nanti iols open order ok
Promosi tuk hari raya haji nti weeeeee :)

41 Ulasan

  1. nak satu kek sempena birthday.. hehe

    BalasPadam
  2. Rasa macam nak cari kelas camni. Hehe ^-^

    BalasPadam
  3. Assalam El,
    ish3
    tergoda laaaaaaaaa iols

    BalasPadam
  4. perghhhh....sedapppppp!! lapoooo...hahahha

    done follow u

    BalasPadam
  5. bagus ke kelas seperti ini mampu menambahkan pendapatan sampingan.

    p/s elakkan perkataan short form....

    BalasPadam
  6. Sedapnya browniesss

    Saya dapatkan air bersih tapi bil elektrik jimat. Jemput baca sharing saya AIR BERSIH , BIL ELEKTRIK JIMAT

    BalasPadam
  7. bestnya dapat belajar buat kek..sedapnya..

    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    BalasPadam
  8. Wahhh bestnyaaa...mesti enjoy kan dpt gi kelas gini, suami pulak sporting ....
    Disamping menjana pendapatan

    BalasPadam
  9. sedapnya brownies!!!
    takmo share recipe ker? :P

    BalasPadam
  10. Sedapnya kek terliurnya #bloggerutara

    BalasPadam
  11. El bestnya...klau ada lg roger2 alia...nk p gak

    BalasPadam
  12. wow.... best nya, nti pos mai kot ni sikit la k,el.. nk rasa kihkih

    BalasPadam
  13. betul. butter dan coklat main peranan penting :)

    BalasPadam
  14. errrmmm....sgt mengiurkan..huhuhu..
    ye btol sokong tu..kena pakai butter mahal..baru lah sedaaapppp...
    kalau og tya awat mahal??... yela..da nak sedap kualiti..kenalah pakai butter mahal..hihihi..kannnn....

    ceria2 ke blog elly ;)
    KEPERLUAN PROTEIN DALAM TUBUH

    BalasPadam
  15. dah siap untuk raya haji dah.. hahaha

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. kek tebal n mcm span skit tekstur dia
      brownies ni dia padat n nipis

      Padam
  17. bestnya..teringin juga nak att kelas bakery..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom jom nti lau ada kelas baking lg el infom

      Padam
  18. sedapnya nmpak..
    rajin el join kelas...

    BalasPadam
  19. Bestnya.. dah lama teringin nak joint kelas brownies tp asyik x berjaya jer..

    BalasPadam
  20. awat lah kak el xjual mcm CP.. hahah

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama