Tunjukkan catatan dari Disember, 2014

CHEESE NAN TANDOORI CHICKEN AND BRIYANI CLAYPOT AT KAPITAN PENANG

ha lau pi penang ni jgn x singgah restoran nasi kandar kapitan one of the …

PESTA PULAU PINANG 2014

Pesta Pulau Pinang dah nak abis pun mayb last day on 1/1/15 last el masu…

HAPPY 6MO ARIQA

officially i am 6 months old on 20/12/14 cepat sgt dah mek ni besor …

SUP HERBA WESTERN R&R BATU 2 1/2 SIMPANG, TAIPING

jumaat mlm ritu el balik kampung kebetulan en. hubby cuti sama ngan el alh…

MAKAN SOLID FOOD

budak demok ni dh bagi makan solid food dah..mggu depan dah 6bulan sian pula…

JJCM NASI BRIYANI KAMBING KAMPUNG PELET PUNCAK MUTIARA SEBERANG PERAI

alamakkk skun jarang dah nak update blog penat semacam..keje bertambah2 pula…

PRELOVED ITEM TO LET GO

2 baju ni x nah pakai ms tgk kt online kemain nak nak nak pas2 dah smpai n…

THE BIG HERO AND JCO DONUT

dah seminggu cuti sekolah kan semalam barulah dpt sama2 kuar jjcm satu famil…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui