Tunjukkan catatan dari Oktober, 2014

FENOMENA JERUK MANGGA ASAM BOI

sana sini  sini sana bercerita pasal jeruk asamboi paling hot skrg jer…

PISANG GORENG CHEESE COKLAT dan POPIA ELLA DI KAMUNTING TAIPING

cite jjcm lagi hehe jumaat lepas weols balik kampung mak iols masuk wad..k…

WW TERIMA KASIH :)

terima kasih syikin..terharu kite ekeke..nti kita wat cake sedap2 lagi …

MEE UDANG PANTAI SEAGATE | NELAYAN SRI JERJAK

dah ramai kwn2 dok mkn kat gerai mee udang ni smpai kawan dr kl pun dah terja…

Pantai Sungai Batu, Teluk Kumbar, Penang

last sunday barulah kami berpeluang nak bw budak2 tu jln2 tu pun abah diorg …

HARTA PINJAMAN DUNIA AKHIRAT

Alhamdulilah..harta pinjaman dunia akhirat Bila tgk diorg ni membesar S…

HEPI 4MO ARIQA

hepi 4mo ariqa!!!! jgn besar cepat sgt nti mama rindu ariqa time baby2 ni …

SELAMAT PAGI!BREAKFAST ROTI BAKAR TELUR SETENGAH MASAK

Selamat pagiiiiiii semoga hari ini lebih baik dari semalam Semoga kita s…

RESEPI MEE KETAM

kt penang ni ada satu gerai kat area pantai seagate tu jual mee ketam lah mee …

NUFFNANG ADA MASALAH TEKNIKAL KAN TAPIII

ok ok semua maklum skun ni nuffnang ada masalah teknikal sbb tu rmai yg dpt …

KARI KETAM NENAS TUMIS DARAT

sejak ada baby kecik ni semua masak awal2 seawal pas subuh last baby nyusu…

CEPAT SEMBUH OK!

semoga cepat sembuh sayang bucuk mama sian dia dah 3 hari selsema  b…

CPUV BERTINGKEK2

rasa semua kut dpt CPUV bertingkek2 ni smlm cepat2 iols check dlm akaun te…

WW KUIH KAPAL TERBANG

my kesukaan beli kat kedai koperasi kt area umah sekali hadap je ni …

RENDANG AYAM KETUPAT KACANG MENU WAJIB RAYA

raya haji el x kemana pung..balik kpg pun x..en. hubby keje huhu el pun sabt…

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

haa uuuols ada kat mana skun?ada kt kampung?or ada yg xbalik? sure uols t…

CPUV OCTOBER

bila dah xde ape nak update..jom update nuffnang :) rata2 rmi kwn2 dpt ber…

KUIH KAPIT LELEH YUMMY

Raya Haji dah nak mai jom jamu tetamu ngan kuih Kapit Leleh Yummy   sure t…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui