Tunjukkan catatan dari Oktober, 2011

Sushi n Tako

smlm tghari rempit jap g queensbay...nk g cimb kejap alang2 dh smpi sn..sggh ja…

Yee Mee Kungfu

w/pun badan letih penat..rehat x cukup tido x lena menjaga anak kecik..huhuhu t…

Lepas Abg..Kakak..Adik Plak

golek pya golek...nilah gaya yg paling best tido... dulu abg n kakak dia pun ca…

Nasi Ayam Mengamok

smlm raya awat hangpa semua xmai umah kami kami masak nasi ayam black pepper ha…

Karipap Besar Punyaaaa

kt area ofis aku ni..sllu petang2 ada lah 2 3x smggu uncle mamak dtg jual nasi …

Tomyam meletup yg x meletup pungggg

sejak ada iklan tomyam kepci meletop tu...danish x abis2 ckp..mamaaaaaaa abg na…

Menara Condong Teluk Intan

dah jalan2 kt bukit melawati..weolz teruskan perjalanan smbil melihat panorama2…

Gambar: Banjir di Thailand

byk kilang yg tutup so byk jugak lah kilang kt Penang ni yg efek...kilang en.…

Hari Ini Kita Belajar Sejarah Bukit Melawati

ok..Isnin sudah...time to gerak balik penang xpuas lor berjalan kt sini..kena a…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui