Tunjukkan catatan dari Jun, 2011

Transformers - AWESOME best gilakkkk

SGT SGTTTTTTTTTTTTTTT BESTTTTTTT ok ok hati x tau nk kata pyalah teruja ikutka…

wasup yaw!!!

rini aku AL nak g cucuk Alana pas2 nak g register danish skul pas2 nak g mkn2 p…

Wordless Wednesday : TERUJA yeahhh

JUVANA - makin best gilakkk sejak ada 'KEDAH'

sape folow JUVANA TV3??????? aku rs rmi yg tgk kan kan kan makin hari makin be…

Redeem sudahhh

khas tuk sahabatku nureen ..dia nk aku wat n3 psl free gift dr GNC..almaklumlah…

D'Satay Kulim

dah 2ari aku berpose ganti ahaks.. rini pose teringin lak nk berbuka mkn sate d…

FREE GIFT - cepat2 sapa cepat dia dpt

rini keje x bape nak ada..so jln2 umah kwn kejap..tertengok satu n3 psl free g…

JOM KEMPISKAN PERUT

jom terjah MFB depa tgh wat offer RM58 for reduce ur tummy & plus CB vouche…

KERANAMU LAILA - ANNISSA

sejak 18menjak ni..byk tul drama2 yg best2 kt tv3..smpi aku naik syok lak tgk s…

EXORA TEST DRIVE

YES DPT BE LG KALI NI DR PROTON EXORA THX PROTON N NUFF aceh ceh ceh so what i…

senarai blog yg bakal DIHACK!!

malaysia skrg ni kecoh ngan cite psl godam mengodam ni.. x sangka lak msia pun …

her 1st achievement

tgh dok relax2 tgk tv ngan alana...tiba2 alana meniarap...wahhhhhhhh sgt maju i…

Slmt Hari Bapa to Abah

ni abah depa nk g bw ronda kpg hepi father's day to en. od tenkiu for bein…

Oreo T-Card

korg suka OREO???aku suke giler..nak2 yg ada mocha tu hehehe anak2 aku lg lah..…

Fanatik Nora Elena

igt korg je ke yg tgk NE ni..aku pun turut terjebak..mula2 start drama ni..xde …

Ratu Hot: Julia Perez aka Jupe

igtlah x lg kontraversi psl Julia ni nak pki coli laser ms game bola Malaysia n…

hasil jualan dptlah merasa mkn free

mggu lepas aku ada wat kemas2 skit bahagian store...geram n sakit kepala tgk se…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui