CHINESE FOOD HALAL DI EASTIN HOTEL PENANG | #SIPEKHOCHIAK - LIFESTYLE BLOGGER

Selasa, 15 Disember 2020

CHINESE FOOD HALAL DI EASTIN HOTEL PENANG | #SIPEKHOCHIAK

Hai korang. Makanan cina halal or chinese food halal di Penang. 

Dah selalu sangat kami makan nasi kandaq. Selasa lepas makan western kat ikea. Jumaat baru ni makan kat halab mediterranean 


Ermm hari ni nak tukar seleralah pula..nak makan chinese food..uiii lama teringin nak makan chinese food tapi susah nak dapatkan yang halal



Jeng jeng jeng..buat apa susah2 nak cari..nahhh 

Eastin Hotel, Penang ada buat promo #SipekHoChiakKami pilih Set A sebab nak try dia punya mochi hehe. Memang berbaloilah uiiii portion banyak bolehlah simpan untuk dinner





Watercress Soup


Chicken with Leek & Ginger


Deep Fried Seafood Roll with Brown Sauces


Gingko Nuts, Abalone Mushroom with Seasonal Vegetables


Mochi Mango Fruits & Cream




Korang yang nak try chinese food halal bolehlah order di Eastin Hotel Penang kini menawarkan Set Makanan Cina Halal #SipekHoChiak berharga RM98


1) Setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad, 


2) Dari 11 pagi hingga 5 petang


3) Ada 3 set A, B dan C cukup untuk 4-6 pax 


4) Pesan lebih awal sehari untuk penghantaran self pickup or delivery


- Penghantaran Percuma ke Kawasan Queensbay; 


- Caj penghantaran RM5 ke Bayan Baru, Bukit Jambul, Sungai Nibong, Sungai Ara, FTZ, Relau & Sungai Dua; 


- Caj penghantaran RM10 ke George Town.


Untuk pesanan, anda boleh hubungi 04-6121128 atau WhatsApp ke 016-417 5531atau e-mel fnbreservations@pg.eastin.com


#penangites #eastinhotelpenang #makanancinahalal #halalchinesefood #chinesefood

2 ulasan:

  1. Chinese food is lways my fav la...bestmyaa...lama x makan kat hotel ni

    BalasPadam
  2. terliur tgk mochi tu !! aaa my favorite

    BalasPadam