PETUA GIGI PUTIH DALAM MASA 7 HARI | WHITEKISH MAGIC CHARCOAL - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 27 November 2020

PETUA GIGI PUTIH DALAM MASA 7 HARI | WHITEKISH MAGIC CHARCOAL

Korang ada masalah gigi kuning, mulut berbau, karang gigi dan malu untuk senyum? Benarlah pendapat yang mengatakan bahawa senyuman yang indah boleh menakluk dunia, bagaimana pun, untuk memeliharanya memerlukan usaha berterusan.


Senyuman menawan adalah senyuman yang diberikan sepenuh keikhlasan. Namun terdapat faktor penyumbang yang menjadikan senyuman itu sesuatu yang cukup bernilai iaitu keputihan gigi.


Sebagai wanita, kebersihan gigi perlu menjadi keutamaan. Mungkin para lelaki juga menitikberat soal kebersihan gigi kerana komunikasi pasti menjadi lebih selesa dan menyenangkan. Keyakinan diri pasti akan lebih terserlah dengan senyuman yang terukir di bibir.


Antara penyebab gigi kuning ialah:


1)      Malas menggosok gigi dan cara menggosok gigi yang salah

2)      Tabiat minum kopi dan teh berlebihan akan menjadi gigi kuning

3)      Perokok tegar

4)      Pola pemakanan yang salah

5)      Gigi berlubang

6)      Penuaan


Bukan korang sahaja yang mengalami masalah ini, kami satu keluarga juga berdepan masalah gigi kuning juga. Suami El merupakan perokok tegar. El pula coffee lover. Anak-anak pula memang pemalas nak gosok gigi. Memang menyumbang ke arah masalah gigi kuninglah semua ni.  



Korang pernah tak cuba putihkan gigi menggunakan kayu arang. Jangan tak tau dulu masa El kecil, arwah abah selalu paksa El gosok gigi dengan kayu arang. Tiap pagi tu arwah abah menjeritlah suruh anak dia gosok gigi dengan arang. Terpaksalah tumbuk kayu arang tu sampai hancur lumat. Kemudian ambil secubit gosok dengan jari. Ha tonyohlah depan arwah abah. Adui mengamit kenangan pula. Tapi bila dah besar dah ada family ni memang rutin tu dah tak buat. Duduk dalam bandar dan rumah tinggi manalah nak dapat kayu arang sekarang ni kan.



Tetapi baru-baru ini viral pula pasal pemutih gigi dari arang tempurung kelapa iaitu WHITEKISH Magic Charcoal. Korang pernah dengar tak?Pertama kali El dengar tentang arang tempurung kelapa ni. Katanya WHITEKISH Magic Charcoal ni akan berikan gigi putih dalam masa 7 hari. Kalau korang nak tahu, El dan family dah cuba WHITEKISH Magic Charcoal ni. Memang betul dengan penggunaan yang kosisten, gigi kembali putih dan berseri selepas 7 hari penggunaanya.


APA ITU WHITEKISH



WHITEKISH diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu arang aktif dari tempurung kelapa. Ia tidak mengandungi bahan penghakis (peroxide) yang boleh menyebabkan kerosakkan gigi. Dengan menyerap segala “Food Chemical” dan membunuh bakteria yang menyebabkan mulut berbau, WHITEKISH dapat membantu mengembalikan gigi yang putih dan senyuman yang menawan! Korang tak perlu risau kerana WHITEKISH ini:-


1)      Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi,

2)     Produk hasil buatan Malysia

3)     Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia

4)     Mempunyai kelulusan dari KKM. (NOT200700100K)


WHITEKISH dapat membantu korang untuk mendapatkan gigi yang putih, menghilangkan bau mulut yang kurang menyenangkan dan mengembalikan senyuman menawan korang!



Antara kelebihan WHITEKISH adalah:


·                     Memutihkan gigi

·                     membunuh bakteria yang menjadi punca mulut berbau

·                     Membantu menghilangkan karang gigi

·                     Meneutralkan tahap ph dalam mulut

·                     Tiada bahan penghakis (peroxide)

·                     Keberkesanan dapat dilihat seawal 1 minggu (dengan penggunaan yang betul)



Cara menggunakan WHITEKISH Magic Charcoal dengan betul dan tepat



Testimoni Pengguna WHITEKISH Magic Charcoal 




Testimoni El dan Keluarga Sebelum dan Selepas Pengunaan WHITEKISH


Setelah seminggu kami sekeluarga menggunakan WHITEKISH, resultnya sangat memuaskan hati. Lagi-lagi bila tengok gigi sendiri, gigi suami dan gigi anak-anak semakin kurang kuningnya. Untuk minggu pertama kami guna 2x sehari. Selepas gigi kuning dah mula pudar, kami guna 2x seminggu pula. Tetapi jangan lupa tau gosok gigi dengan ubat gigi biasa juga sebagai rutin harian.


Korang boleh tonton video Whitekish Magic Charcoal di youtube el. dan jangan lupa subscribe okay. 






Dapatkan
Pack COMBO WHITEKISH korang sekarang!Hanya RM65.00 sahaja.



Pack COMBO WHITEKISH mengandungi:


1.       2 x WHITEKISH

2.      1 x Microfibre toothbrush

3.      1 x Pouch Bag

 



1 ulasan:

  1. thank you sharing , gigi yang putih bersih ni buat senyuman kita cantik kan

    BalasPadam