MUDAH MEMBELI BELAH DI PGMALL | DAFTAR SEKARANG NIKMATI DISKAUN MENARIK - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 28 Ogos 2020

MUDAH MEMBELI BELAH DI PGMALL | DAFTAR SEKARANG NIKMATI DISKAUN MENARIK

Hai korang. Salam semua.


Tengah buat apa tu? Hujung-hujung bulan ni mesti poket penuhkan. For sure ada yang tengah window shopping atau tengah rancak membeli-belah. Ha kami pun sama juga. Tengah buka website shopping online ni. Walaupun gaji tak masuk lagi tapi duk survey-survey dulu dan masuk dalam cart. Gaji dah masuk nanti boleh terus check out.


 


Ha mesti korang nak tahu website shopping online mana yang kami tengah survey ni. Korang pernah dengar tak PGMall? Eh bukan shopping mall macam SOGO, Pavilion atau AEON tau. Ha PGMall ini adalah satu website shopping online yang tengah hot sekarang ni. Sebelum ini, kami adalah terdengar pasal PGMall di laman social media, kawan-kawan share, tu yang terjebak.


Tentang PGMall


PGMall merupakan sebuah platform e-commerce tempatan No.1 di Malaysia sejak 2017. PGMall merupakan satu-satunya platform membeli-belah tempatan di Malaysia yang menawarkan pelbagai pilihan produk dan mesra pengguna dari Elektronik, Fesyen, Kelengkapan Rumah, Makanan sehinggalah barangan kesihatan dan kosmetik bahkan lebih menarik terdapat begitu banyak promosi hebat yang ditawarkan.