HARI RAYA HAJI TAKEAWAY BY SHANGRI-LA'S RASA SAYANG RESORT AND SPA PENANG - LIFESTYLE BLOGGER

Ahad, 26 Julai 2020

HARI RAYA HAJI TAKEAWAY BY SHANGRI-LA'S RASA SAYANG RESORT AND SPA PENANG

Assalamualaikum hangpa. Hai hangpa. Kami nak habaq kat hangpa ni yang tak balik Raya Haji or bercuti ke Penang bolehlah try Hari Raya Haji Takeaway by Shangri-La's Rasa Sayang Resport and Spa ni. Depa ada buat promotion. 

Hangpa tak payah susah hati na nak masak untuk raya nanti. Order jer dari depa ni.


Depa ada menu Nasi Briyani Kelapa dengan raita, kerabu timun dan papadom. Hangpa hanya pilih jer nak lauk mana satu. Ada 3 set lauk: -

1) Ayam Merah RM80 nett
2) Beef Rendang dan RM98 nett
3) Lamb Masala RM98 nett

Kami pun nak juga rasa Nasi Briyani Kelapa ni. Kami pilih set lauk Lamb Masala. Ok semua set ni untuk 2 orang makan tau. 

Yang tak boleh blah tu kan, terkejut monyet hangpa hoi. Depa hantar sekali dengan buah kelapa. Sebijik macam dalam gambar flyer tu. Sungguhlah.


Ermm apalah yang ada dalam basket comel ni. Satu ringan satu berat jugak ekeke


Sekali unboxing tu dia. Buah kelapa sungguhlah :)


Memang sebijik dalam gambar dalam flyer tukan. Speechless


Korek punya korek jumpa lamb dengan telur wei..apalagi melompatlah haha


Terbaik


Nikmat apa yang kau dustakan ahaks


Thank you Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa. Hangpa yang berminat nak order takeaway ni boleh dah start order pada 27-31 July, 2020.

Call/Whatsapp no. ni 019-4090460
Order start pukul 10.00am-6.00pm
Lain-lain hangpa check it out depa punya flyer na

Ok kami makan dulu 
Oh lupa
SELAMAT HARI RAYA HAJI
JANGAN LUPA FOLLOW SOP NA






7 ulasan:

  1. Sama! Sally ingatkan kelapa tu utk iklan dekat banner tu je... Hahahaha... Sekali betul dia bg kelapa. Nmpk sedap jugak ek... Jauhnya nak order

    BalasPadam
  2. Senang boleh order je..tapi tu la tempat ni jauh sgt dgn zaza..tak apa la kot rezeki akan dtg kan blh la merasa nanti

    BalasPadam
  3. Menu raya haji.. wow sedapnya Lamb Masala..

    BalasPadam
  4. Sedapnya menu hotl ni, kalau dkat boleh sambar 1 set ni

    BalasPadam
  5. Senang ada macam nie, raya nanti boleh order aja kan..

    BalasPadam
  6. Sedapnya.. Nasi briyani, air kelapa tu.. Woww.. Senang orddr je erk.. Menarik

    BalasPadam