05/01/2020 - 06/01/2020 - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 27 Mei 2020

JOIN CONTEST #TASTEATHOME PACIFIC WEST DAN MENANG SET AIR FRYER TEFAL

6:58 PTG 16
JOIN CONTEST #TASTEATHOME PACIFIC WEST DAN MENANG SET AIR FRYER TEFAL
Join contest #TasteAtHome dan menang hadiah menarik dari Pacific West | Hai semua. Assalamualaikum. Hai semua. Musim PKP ni memang banyak masa di rumahkan. So maybe korang banyak masa nak masak untuk keluarga dan tentunya pening nak masak apakan?So dari korang cuba masak pelbagai masakan. Apa kata korang join sekali contest #TasteAtHome dari Pacific West ni. Mana tahu korang boleh menang Tefal Air Fryer, Tefal Pan Set atau Thermos Food Jar. Menarikkan hadiahnya.



Contest ini berlangsung dari 1st May - 15 June. Sempat lagi kalau korang nak join. Alang-alang korang masak tu boleh join sekali.  Tapi dengan syarat masakan korang itu wajib menggunakan produk dari Pacifc West tau. Senang jer nak join!!





Sis hari-hari pening fikir nak masak apa..boleh jadi gaduh dengan tok laki haha..buka peti ais tengok ada Pacific West Malaysia punya frozen..jomlah main masak2 sambil-sambil tu boleh join contest sekali.


Frozen food dari Pacific West ni tak payah defrost bagai..terus goreng jer..

Resepi Squid Buttermilk:

1. Goreng squid hingga garing. Ketepikan
2. Panaskan kuali. Masukkan butter.
3. Masukkan bawang putih dan cili merah/cili padi. Goreng sekejap
4. Masukkan daun kari. Goreng hingga naik bau
5. Masukkan susu cair. Kacau sebati
6. Masukkan garam dan perasa
7. Last sekali masukkan squid. Kacau sebati





Kerabu Fish Cocktails:

1. Goreng fish cocktail. Ketepikan
2. Potong halus carrot., bawang besar,serai,tomato,cilipadi
3. Goreng kacang tanah tanpa minyak. Buang kulit.
4. Rebus suhun dan tapis. Ketepikan
5. Campur semua bahan tadi di atas kecuali fish dan kacang
6. Campurkan sos ikan, limau nipis dan sedikit air asam jawa, gula dan garam
7. Akhir sekali masukkan fish cocktail dan kacang. Gaul sebati




Ok semua jangan lupa dapatkan produk Pacific West di hypermarket berdekatan dengan korang. Selamat mencuba dan good luck yang join contest 










Khamis, 21 Mei 2020

CARI HADIAH UNTUK SI MANJA | PILIHAN TERBAIK DARI PREMIUM BAMBOO BABY GIFT & ESSENTIALS - RAPH & REMY

2:14 PTG 7
CARI HADIAH UNTUK SI MANJA | PILIHAN TERBAIK DARI PREMIUM BAMBOO BABY GIFT & ESSENTIALS - RAPH & REMY

Anak adalah anugerah terindah yang buat setiap mata hati memandangnya menjadi tenang. Tidak dinafikan bahawa setiap pasangan berumahtangga sentiasa mengimpikan anak untuk menyerikan lagi rumahtangga mereka. Pengalaman menjadi ibu atau ayah buat pertama kali, akan sentiasa dikenang sampai bila-bila.



 Apabila anda dikalangan keluarga korang menambah seorang ahli keluarga yang baru, ia adalah baik untuk berkunjung dan membawa hadiah untuk bayi yang baru dilahirkan. Barangan penjagaan bayi adalah antara barangan yang paling seronok dibeli kerana terdapat pelbagai pilihan di pasaran.



Walau bagaimanapun, agak sukar untuk mengetahui apa yang perlu diberikan sebagai hadiah untuk bayi yang baru dilahirkan. Jika korang buntu nak cari hadiah untuk si manja, kali ini El akan share di mana korang boleh beli hadiah dengan hanya shopping online di RAPH AND REMY

 

RAPH & REMY


 RAPH & REMY merupakan laman web Personalised Premium Bamboo untuk Keperluan Bayi & Hadiah Bayi. Bagi ibu yang bergaya dan moden, RAPH & REMY merupakan pilihan yang terbaik kerana mengutamakan kualiti, memikirkan kesan terhadap alam sekitar dan mengutamakan keselesaan bayi



Laman web/ kedai online RAPH & REMY dinamakan sempena dua anak lelaki mereka, RAPH & REMY adalah perniagaan keluarga yang ditubuhkan oleh seorang Aussie dan seorang Britain yang kemudian membuka perniagaan di Singapura.


 

Produk mereka lebih memberi penekanan pada bahan berkualiti tinggi, keselamatan, keaslian dan kemampanan. Untuk melindungi bayi dan alam sekitar yang berharga, mereka bekerjasama dengan pengeluar tekstil mesra alam terkemuka.


 Korang boleh yakin dengan RAPH & REMY ini kerana akan menerima produk berkualiti premium yang berguna dan akan dinikmati selama bertahun-tahun akan datang.


 Kelebihan membeli barangan di 

RAPH & REMY


 Teruja tengok hadiah barangan baby dalam website RAPH & REMY ni. RAPH & REMY dari Singapura ini merupakan laman web yang memberikan perkhidmatan menjual produk barangan bayi berupa personalised gift di mana setiap barangan yang dijual, kita boleh mengabadikan nama bayi / penerima di atas hadiah tersebut. Kebanyakan material sangat esklusif, kemas, warna pastel yang menarik dan lembut.

Kenapa Bamboo?

1) Natural fibre

2) 3 times more absorbent than cotton

3) Natural moisture wicking abilities

4) Supreme breathability

5) Temperature regulating

6) Anti-bacterial

7) Anti-fungal

8) Hypoallergenic

 

7 Barangan Keperluan dan Hadiah Untuk Bayi yang berkualiti dari 

RAPH & REMY


 1. Premium Bamboo Swaddles (personalisable)


 Swaddles ini memang wajib ada untuk si manja. Bayi juga perlu tidur yang sempurna dan cukup bagi proses tumbesaran mereka, justeru mereka seharusnya mendapatkan tidur yang cukup dengan membedung. Dan yang paling utama sekali fungsi swaddles ini adalah dapat menenangkan sistem saraf bayi tersebut kerana ketenangan yang diperolehi ketika dibedung.

 


RAPH & REMY Premium Bamboo Swaddles dibuat dari 100% viscose buluh dan terdapat dalam pelbagai campuran warna khas yang dibuat hanya untuk koleksi mereka. Sutera lembut & unik adalah pilihan terbaik dalam fabrik berkualiti. Tiga kali lebih menyerap daripada kapas biasa, ia juga merupakan pengalaman paling lembut untuk bayi anda.


 Kain yang naturally breathable yang hebat dan semula jadi, kebolehan pelembapan kain menjadikan bayi kering, bebas bau dan segar. Suhu kain yang mengawal suhu menjadikan bayi lebih panas pada musim sejuk dan lebih sejuk pada musim panas, ini mengurangkan risiko terlalu panas dan menjaga keselamatan bayi sambil memberi ketenangan kepada ibu bapa.


 Kualiti kain juga anti-bakteria, anti-kulat dan hypoallergenic. Pilihan fabrik yang sangat tahan lama dengan semua pelindung. Korang boleh dapatkan 4 warna pilihan biru, merah jambu, putih dan kelabu.

 

2. Organic BambooCloud Cooling Blanket (personalisable)

 

Kulit orang dewasa banyak perbezaannya dengan kulit bayi yang lembut. Disebabkan itu, pemilihan selimut adalah sesuatu yang sangat penting. Anda harus memilih bahan yang sesuai untuk kulit bayi terutama sekali, material selimut haruslah bersesuaian supaya tidak mendatangkan bahaya kepada bayi korang

 


Blanket ini dibuat dari 100% buluh organik, ini adalah kain yang paling mesra alam dan memberi tidur yang paling selesa di dunia. Sifat kain yang mengatur suhu bermaksud ia menjadikan bayi lebih sejuk pada musim panas dan lebih panas pada musim sejuk - mengurangkan risiko terlalu panas, menjadikan perasaan ibu bapa tenang melihat bayi mereka dalam keadaan selesa.


 OEKO-TEX® yang diperakui, sangat lembut dan halus seperti sutera, RAPH & REMY Organic BambooCloud Cooling Blanket sangat breathable, antibakteria dan tiga kali lebih menyerap daripada kapas organik terbaik, kebolehan pelembapan semula jadi kain menjadikan bayi kering, bebas bau dan segar.


 Secara semula jadi pelindung UV dan hypoallergenic - ia tidak akan menyebabkan reaksi alahan. Salah satu kain paling lembut di dunia, buluh organik adalah bebas racun perosak, lestari dan sumber yang boleh diperbaharui. Korang boleh dapatkan 4 warna pilihan biru, merah jambu, putih dan kelabu.

 

3. Organic Bamboo Baby Towel & Mitt (personalisable)

 

Comel sangatlah Baby Towel & Mitt dari Raph & Remy ni. Memang sesuai untuk dijadikan hadiah. Kekuatan penyerapan, set RAPH & REMY Organic Bamboo Baby Towel & Mitt yang lembut dan mewah diperbuat dari bamboo organik berkualiti terbaik. Tiga kali lebih menyerap daripada kapas organik terbaik yang dapat mengeringkan kulit bayi dengan cepat sambil menjadikannya hangat dan sangat selesa. Sarung tangan lembut sutera sesuai menjadikan pencucian pada waktu mandi mudah dan merangkumi gelung gantung yang mudah digunakan untuk pengeringan dan penyimpanan.

 


Pilihan mesra alam, Organik Bambu Baby Towel & Mitt yang diperakui OEKO-TEX® dicampurkan dengan serat mikro untuk memberikan ketahanan itu, supaya tuala anda tetap cuci lembut selepas dicuci dan juga tidak mudah tersekat. Bukan hanya salah satu kain yang paling lembut di dunia, ia juga merupakan sumber yang lestari dan boleh diperbaharui.

 

Hipoalergenik, antibakteria dan racun perosak, set ini sengaja dibuat dengan mempertimbangkan kulit sensitif bayi. Untuk kegunaan seharian, hadiah yang sangat praktikal dan ideal yang bersaiz sempurna untuk bayi baru lahir dan kanak-kanak sehingga 3 tahun. Menampilkan telinga yang lembut dan lembut di atas tudungnya serta perincian sulaman pada kedua tuala dan sarung tangan, itu adalah perhatian dan perhatian tambahan terhadap perincian yang menjadikan bilik mandi ini memberikan hadiah yang terus diberikan. Korang boleh dapatkan 3 warna pilihan biru, merah jambu, dan kelabu.

 

4. Premium Bamboo Knotted Gown (personalisable)

 

Dapatkan pelbagai pilihan knotted gown yang semestinya menarik, selesa dan memenuhi gaya terkini. PremiumBamboo Knotted Gown Raph & Remy sangat mewah lembut, lembut dan breathable. Bahagian depan butang bawah memudahkan untuk menyalin pampers atau sebagainya. Bahagian bawah leher ada butang untuk menyenangkan persalinan. Sarung lipatan bawaan menjadikan kulit halus bayi tidak tergores.



 

Sangat selesa dan barang keperluan untuk setiap koleksi bayi yang baru lahir. Terdapat dalam pelbagai warna dalam ukuran 0-3 bulan. Kain yang sangat hypoallergenic, anti bakteria, kain yang breathable dan 3x lebih penyerapan.

 

5. BubbleGummy Teethers (personalisable)

 

Kebanyakan ibu akan membelikan teether bayi agar si kecil dapat menggigitnya dengan aman. Gigitan bayi ini juga dianggap dapat merangsang pertumbuhan gigi bayi. Namun, benarkah jika teether bayi aman digunakan?BubbleGummyTeethers untuk anak-anak kecil ini senang, praktikal dan terdapat dalam pelbagai warna pastel yang indah.


Cute sangatlah teethers ni. Dengan warna yang menarik memang sangat sesuai untuk dijadikan hadiah untuk bayi. Buatan tangan dari manik silikon gred 100% berkualiti tinggi yang bebas daripada BPA dan kayu beech asli premium, tahan lama, lestari dan antibakteria semula jadi.


Manik-manik silikon lembut adalah ukuran dan tekstur yang sempurna untuk menenangkan dan mengurut lembut gusi sementara gelang kayu beech ganda memberikan permukaan keras yang memuaskan untuk bayi anda menggerogoti.


 RAPH & REMY BubbleGummy teethers adalah aksesori yang mesti dimiliki oleh mana-mana bayi yang mempunyai gigi dengan ukuran yang tepat untuk digenggam bayi anda. Anak korang akan mengunyah sehingga hati mereka puas.

 

6. Premium Bamboo Onesies

 

Item ini sangat penting untuk setiap koleksi bayi yang bakal lahir. Memang sesuai sangat untuk dijadikan hadiah ataupun untuk barangan bayi korang. Kain yang digunakan paling selesa untuk bayi. Premium Bamboo Onesies ini lembut dan breathable. Kainnya direka untuk keselesaan setiap pergerakan bayi. Sesuai untuk digayakan ketika bermain ataupun tidur. Terdapat dalam pelbagai warna dalam saiz 0-3 bulan. Wajib beli banyak bayi so cute pakai baju begini.



 

7. Newborn Essentials Collection Gift Set 

 

Selain barangan di atas, korang juga boleh memilih Newborn Essential Collection GiftSet. Set ini sangat diperlukan oleh ibu untuk menyambut bayi baru ke dunia! Semua barang keperluan baru lahir dalam satu set hadiah premium. Ia termasuk Beg Canvas Tote Premium, untuk menjadikan semua keperluan untuk lawatan ke hospital yang sangat istimewa, sangat mudah! Semua item diperakui OEKO-TEX®.

 

Menjimatkan 20% apabila anda membeli Koleksi Keperluan Baru Lahir kami sebagai satu set hadiah yang lengkap. Sesuaikan warna anda untuk pilihan di atas!

 Set lengkap ini korang juga boleh pilih warna, tulis nama bayi dan tulis card message.


 1) Onesies Buluh Premium - Set Duo (0-3m)

2) Gaun Rajutan Buluh Premium (0-3m)

3) Pembalut Buluh Premium

4) Sarung Buluh Premium - Set Duo (0-6m)

5) Beanie Slouch Reversible Bambu Premium (0-6m)

6) Booties Bayi Buluh Premium (0-6m)

7) Stoking Bayi Buluh Premium - Set Duo (0-3 + 3-6m)

8) Beg Tote Kanvas Premium

9) Kad Hadiah

  


Cara Pembelian 

 

1) Korang pilih warna dan kuantiti dikehendaki

2) Jika korang nak letak nama bayi sila nyatakan



3) Selepas itu korang klik 'Add to Bag'

Kalau belum register, baik korang register dahulu




4) Register isi semua maklumat



5) Dah isi semua maklumat korang boleh pergi ke 'Cart' dan boleh check out untuk pembayaran.


Memang menarik sangat shopping hadiah baby di RAPH & REMY ini selain barangan bayi yang comel-comel, korang boleh custom made dan personlized nama baby korang di swaddle, blanket, baju dan sebagainya


Setiap barangan yang kita beli tu mereka akan letakkan di dalam kotak yang esklusif dan tampak mewah. Bayangkan kalau sesiapa yang terima hadiah dari RAPH & REMY ni mesti jatuh cinta dengan pembungkusannya. 


Sekarang korang tak payah pening-pening nak cari hadiah untuk si manja. Semua ada di RAPH & REMY. Jom order satu untuk si manja! Untuk keterangan lanjut atau lain-lain koleksi. Boleh layari ke : 

 

Website: 

 https://www.raphandremy.com/

Facebook: 

https://www.facebook.com/raphandremy/

Instagram: 

Selasa, 12 Mei 2020

RESEPI PUDING ROTI | BREAD PUDDING DENGAN SOS KASTARD

11:14 PG 1
RESEPI PUDING ROTI | BREAD PUDDING DENGAN SOS KASTARD
Salam semua. Tak tahu nak masak untuk menu berbuka nanti boleh try menu bread pudding ni. Dulu kami tak suka makan. Disebabkan favourite tok laki. So El trylah buat. 1st trial, macam tak jadi. Lepas tu baru-baru ni El try lagi. Kali ni tok laki suruh tabur atas puding tu cornflake dengan coklat cip. Bila makan krup krap krup krap baq hangMakan dengan sos kastad sejuk2 best hoi hahaha. Anak2 pun dah tersuka. 

Letak sini resepi takut lupa







Resepi Bread Pudding

8 keping roti (potong 4) disapu mentega
Kemudian letak dalam loyang. Susunlah ikut suka hati 🤣

2 cawan susu segar
3 sudu besar gula halus
2 biji telur
1sk esen vanila

Campur semua dan tuang pada roti. Boleh tabur kismis/choc chip/cornflakes. Bakar 200c 30minit

Sos kastard:

2 cawan susu cair
1/2 cawan air
4 sudu gula biasa
2 sudu besar tepung kastard

Campur semua masak dengan api perlahan. Jangan terlalu pekat sebab nanti sejuk dia akan pekat. Simpan dalam peti ais.

Update: Baru ni buat lagi bread pudding..kali ni tok laki suruh letak cornflake dengan coklat cip tu every layer. Kemainkan tok laki kami haha..Tapi memang lagi sedap..

Selasa, 5 Mei 2020

GOODIES BAG KAHWIN YANG MURAH DAN BERKUALITI SESUAI UNTUK SEMUA MAJLIS DARI GREENWORKS

3:46 PTG 18
GOODIES BAG KAHWIN YANG MURAH DAN BERKUALITI SESUAI UNTUK SEMUA MAJLIS DARI GREENWORKS
Doorgift adalah hadiah kecil, cenderahati atau buah tangan dari pihak majlis kepada tetamu sebagai tanda terima kasih di atas kehadiran memeriahkan majlis. Majlis tampak kurang berseri tanpa ada buah tangan untuk para tetamu membawa pulang sebagai kenang-kenangan.

Ia juga sebagai hadiah buat mereka yang hadir memeriahkan majlis dan mendoakan yang terbaik buat pasangan yang bakal menempuh alam baru. Kebiasaannya doorgift ini akan diberi sebelum atau selepas majlis. Terpulang kepada aturcara pihak majlis. Doorgift untuk majlis perkahwinan bukanlah sesuatu perkara yang wajib tetapi ianya sekadar memenuhi adat semata-mata. 
Zaman dahulu doorgift majlis perkahwinan yang paling rare ialah bunga telur. Cuma, agak leceh jika kita membuatnya sendiri, mengambil sedikit masa, dan kadangkala agak mahal. Jalan terbaik adalah dengan membelinya terus secara online ataupun kedai-kedai berhampiran.

Jika korang belum ada idea untuk buat doorgift yang cantik dan unik untuk majlis perkahwinan, di sini El akal kongsikan satu pilihan doorgift yang menawarkan hadiah yang terbaik, menarik dan sesuai dalam mana jua majlis iaitu di Greenworks


Greenworks Menawarkan Goodies Bag Kahwin Yang Murah Sesuai Untuk Semua Majlis

Pening memikirkan idea goodies bag untuk majlis perkahwinan?Jangan risau, pelbagai doorgift boleh didapati di Greenworks. Pastinya yang praktikal dan sesuai dengan bajet anda. 

Greenworks merupakan pemborong dan pembekal hadiah promosi dan premium di Malaysia yang didaftarkan di bawah suruhanjaya syarikat SSM Malaysia. Di Greenworks, bukan sahaja menjual goodies bag kahwin malahan ada pelbagai produk custom made yang sesuai dijadikan sebagai hadiah atau doorgift. Banyak pilihan yang boleh dijadikan sebagai corporate gift, personal atau sebagai hadiah kepada orang tersayang 

Greenworks - Eco|Promotional| Premium|Gift
Jute Drawstring Pouch

Buat bakal pengantin yang bakal melangsungkan majlis perkahwinan yang sedang mencari goodies bag murah, boleh memilih Jute Drawstring Pouch sebagai goodies bag. 

Jute Drawstring Pouch ini memang sangat sesuai untuk korang. dilengkapi dengan pelbagai pilihan warna. Sesuai untuk beg perkahwinan, beg hadiah, beg perhiasan atau beg parti. Tetamu boleh pegang tali tu je. Ringan dan mudah untuk dibawa.


Jute Drawstring Pouch gift ini sangat sesuai untuk diisi pelbagai jenis filling seperti tasbih, cookies, tuala mini, kurma, buku yassin, sejadah mini, candle, perfume dan banyak lagi. 



Berkualiti dan murah

Kebetulan sepupu belah suami akan melangsungkan perkahwinan bulan depan. Dia tercari-cari goodies bag yang simple, murah dan berkualiti. Bila El syorkan Jute Drawstring Pouch ini, terus dia berkenan. Lagipun kualiti Jute Pouch ini memang jenis tahan lama dan sesuai diisi pelbagai jenis dan bentuk doorgift. 
Jute pouch ini didatangkan dengan tiga saiz iaitu kecil, sederhana dan besar mengikut pilihan masing masing.  Warna yang available seperti Natural / Coffee / Dark Coffee / Sky Blue / Purple / Orange / Black / Green / Pink / Red / Wine Red

Jute Pouch ini yang juga boleh custom made dengan gambar dan logo pilihan korang dan dijual dengan harga semurah dari RM1.20 mengikut kuantiti dan saiz yang diinginkan.


Ini adalah antara contoh Jute Pouch yang di custom made dari pelanggan Greenworks dengan gambar pilihan. Comel dan menarikkan. Korang boleh sahaja letak apa sahaja gambar pilihan. Di Greeworks akan melaksanakan impian goodies bag korang. Kalau goodies bag kahwin maybe boleh letak gambar pasangan pengantin dan sedikit ucapan penghargaan.  

Cara Membuat Tempahan

Kalau ada diantara korang yang ingin order Jute Pouch ini bolehlah klik terus ke



Di sini korang boleh pilih size dan color korang nak. Untuk bahagian Printing Option pula bagi korang yang inginkan cetakan pada Jute Drawstring Pouch boleh buat pilihan seperti dibawah dan bayaran tambahan disertakan. Lepas itu klik Add to Quote.



Selesai klik Add to Quote, akan terpapar Check Quote ListKlik situ dan paparan seterusnya akan keluar.

Untuk bahagian ini korang semak semula size, color semua OK seterusnya boleh isi maklumat seperti yang dinyatakan. Isi Special Request (jika ada) dan klik Send Your Request. Last sekali, korang tunggu saja proses seterusnya di mana pihak Greenworks akan terima dan semak quotation dan akan beri maklum balas secepat yang mungkin. 

Pelbagai Pilihan Goodies Bag Doorgift di Greenworks

Selain pilihan Jute Drawstring Pouch, Greenworks juga menawarkan pelbagai pilihan doorgift dan produk sesuai untuk pelbagai majlis rasmi atau tidak rasmi dengan harga yang  murah dan berkualiti. Sesuai untuk dijadikan corporate gift, personal dan hadiah yang tersayang. Antaranya Daily Use, Stationary, Eco Friendly Gift, Lanyards, Eco Bags, IT Gadgets dan Outdoor & Travel







Jika syarikat korang bekerja mencari hadiah atau cenderamata sesuatu kursus atau seminar, Greenworks memang pilihan yang tepat kerana menawarkan produk 
sesuai untuk majlis yang akan diadakan 

Untuk sebarang pertanyaan korang boleh hubungi:

Greenworks Marketing Sdn. Bhd.
Contact : +60 12-302 7093 / +60 3-6273 1210
Location : 230, Jalan KIP 7, Taman Perindustrian KIP, Kepong, 52200, Kuala Lumpur, Malaysia
Operasi hours : Monday - Friday 9AM-6PM * except public holidays

Sabtu, 2 Mei 2020

RASA KLASIK SURF & TURF TAKEAWAY PROMOTION BY THE PRESTIGE HOTEL

11:44 PG 0
RASA KLASIK SURF & TURF TAKEAWAY PROMOTION BY THE PRESTIGE HOTEL
Hai semua, Assalamulaikum. Ramadan ke7 baru ini El malas nak masak. So El kelebeklah facebook tengok promo menu buka puasa yang best-best. Tertarik dengan promo dari The Prestige Hotel. Depa ada buat special promo Iftar Take Away Promotion The Surf & Turf.


Diorang ada sediakan set:-

Ramadan Surf:

*Butter rice
*Spiced fish wrapped in a banana leaf
*Prawn Sambal
*Sea Bass Curry
*Sauté French Bean
*Salted Egg Yolk
*Young Mango Kerabu
*Chicken Satay

Ramadan Turf:

*Butter Rice
*Ayam Percik
*Beef 'Belado'
*Chicken Wing Curry
*Sauté French Bean
*Salted Egg Yolk
*Young Mango Kerabu
*Chicken Satay

Ramadan Surf & Turf (a combination of both)

*Butter Rice
*Ayam Percik
*Spiced fish wrapped in a banana leaf
*Chicken Wing Curry
*Prawn Sambal
*Beef 'Belado'
*Salted Egg Yolk
*Young Mango Kerabu
*Chicken Satay





Ada butter rice, chicken curry, udang, sayur buncis, sate, daging goreng berlado, bihun sup banyaklah jugak.

Yang sis suka tu kerabu mangga sedap hoi!!

Semua set ni depa ada bagi kurma, buah,air dan Roti John. Berbaloi dengan harga wei

Hampa nak order boleh contact 
042175888 ext.8024 
Whatsapp 016-414 3408