BIOLIFE FISH OIL DAN COQ10 PILIHAN TERBAIK UNTUK KESIHATAN - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 27 November 2019

BIOLIFE FISH OIL DAN COQ10 PILIHAN TERBAIK UNTUK KESIHATAN

BIOLIFE FISH OIL DAN COQ10 PILIHAN TERBAIK UNTUK KESIHATAN pukul 5 pagi sis dah bangun pagi get ready untuk berperang dekat dapur sediakan makanan pagi lunch dan dinner. Arahkan anak2 bangun solat siap2 ke sekolah. Hantar anak ke sekolah kadang2 giliran sis ambil anak2..hantar sekolah agama..malam tuisyen ada yang mengaji. Tu belum lagi kerja2 rumah.


Setiap hari begitulah rutin. Hari Ahad je lah sis boleh bermalas malasan hihi. Korang ingat sis ada masa ke nak sakit kepala?Sebab itulah sis makan set bio-life fish oil yang oi..tau tak fish oil ni memang banyak khasiat...sis share makan dengan hubby sis..dah dia pun selalu komplen letih penat...
⁣⁣⁣

BiO-LiFE MaxX Fish Oil 1000mg
===============================
Minyak ikan berkualiti tinggi 65% ASID lemak omega-3.
330mg EPA, 220mg DHA & 100mg of free fatty asids
Di ektrak dari ikan kecil laut dalam seperti ikan Bilis. Ikan kecil dan Ikan Bilis ni low mercury tau!

8 khasiat Fish Oil 
=================
Kesihatan jantung
Fungsi otak
Kesihatan sendi
Kehamilan dan penyusuan
Kecantikan kulit
Membantu penurunan berat badan yang sihat
Menggalakkan sistem imun dll

Cara pengambilan : 1 biji, 2x sehari⁣⁣⁣


BiO-LiFE CoQ10 75mg
======================
💢Sesuai untuk individual yang cepat letih
💢UmCoQ10 75mg adalah suplemen pemakanan dalam mengekalkan badan yang sihat.
💢CoQ10 75mg adalah penting untuk menambah tahap CoQ10 yang rendah yang dikaitkan dengan rawatan statin untuk meningkatkan pengeluaran tenaga dan status antioksidan.

Apakah CoQ10 75mg?
===================

💢️CoQ10 75mg menyediakan 75mg coenzyme Q10 per kapsul.💢Coenzyme Q10 adalah sejenis bahan larut lemak yang semulajadi, yang terdapat dalam pusat penghasil tenaga sel yang dikenali sebagai mitokondria.
💢️CoQ10 boleh disintesis oleh hati atau diperoleh daripada makanan seperti ikan berminyak, daging organ dan bijirin penuh.
💢CoQ10 75mg penting dalam pengeluaran tenaga.
💢️CoQ10 75mg juga antioksidan 2, yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan.
💢️CoQ10 75mg serentak menyumbang semula antioksidan lain dalam badan seperti vitamin E.

Siapa yang disyorkan untuk mengambil CoQ10 75mg?
=======================================

Orang yang berada dalam ubat penurun kolesterol
✔️Orang yang ingin mengekalkan kesihatan mereka
✔️Orang yang selalu berasa letih

Apakah dos yang disyorkan?
Dewasa: 2 kapsul sekali sehari dengan makan atau seperti yang disyorkan oleh ahli farmasi atau doktor

Apakah ciri-ciri CoQ10 75mg?
CoQ10 75mg menyediakan 75mg CoQ10 setiap kapsul
CoQ10 75mg memberikan penyerapan optimum CoQ10 dengan asas minyak kacang soya kerana sifat lipofilik CoQ10.

WARNING!!!!!
Sekiranya anda menjalani terapi warfarin, sila dapatkan nasihat perubatan sebelum menggunakannya

Wanita hamil dan ibu yang menyusu harus mengelakkan suplemen CoQ10

Selanjutnya, boleh layari ke :



1 ulasan:

  1. Fish oil memang bagus untuk kesihatan kerana manfaat asid lemak omega-3.

    BalasPadam