TERBARU DARI SAFI | SAFI BEAUTEA CLEANSER DAN FACE SCRUB - LIFESTYLE BLOGGER

Selasa, 20 Ogos 2019

TERBARU DARI SAFI | SAFI BEAUTEA CLEANSER DAN FACE SCRUB

TERBARU DARI SAFI | SAFI BEAUTEA CLEANSER DAN FACE SCRUB Kalau korang follow El rapat-rapat sure korang tahu El adalah pengguna tegar Safi. Now, Safi ada keluarkan produk terbaru untuk korang yang selalu ada masalah kulit.


Safi Beautea baru oleh @safimalaysia diperbuat daripada 100% ekstrak teh premium yang menyegarkan dan gabungan bahan-bahan semulajadi terbaik yang diperumuskan untuk melawan kesan negatif dari pencemaran, tekanan dan kosmetik.

Tentu sekali Safi Beautea ini bebas dari alcohol, paraben, SLS/SLES dan silicone. Safi Beautea kali ini terdiri daripada 4 variasi (3 cleanser 1 scrub):

1) Green Tea & Neem sesuai utk normal to oily skin
2) Apricot Tea untuk scrub muka
3) White Tea & Damask rose untuk dry skin
4) Black Tea & Black Orchid untuk kulit sensitif

Green Tea & Neem Anti Acne Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan sabun ini menghilangkan kekotoran dan minyak yang berlebihan. Dirumus dengan gabungan berharga teh Green Tea & Neem ekstrak melegakan dan perisai kulit terhadap penceroboh luaran dan jerawat jerawat, sambil mengawal sebum untuk membantu mengurangkan paparan parut.
Sesuai untuk kulit normal berminyak

Aricot Tea Revitalising Face Scrub

Ini menggosok semangat yang sangat membersihkan, membersihkan liang dan mengelupas tanpa mengeringkan kulit. Dirumus dengan gabungan yang berharga daripada ekstrak Apricot & White Tea yang kaya dengan antioksidan dan membantu memulihkan tekstur kulit licin untuk kulit yang cerah & berseri. Terbaik dipasangkan dengan Beau.tea oleh Safi Cleansers

Sesuai untuk semua jenis kulit

White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser

Pembersih gel yang lembut dan bebas sabun ini sangat membersihkan liang yang tersumbat dan mengeluarkan kekotoran. Dirumus dengan gabungan teh Putih Putih & Damask Rose yang kaya dengan antioksidan untuk mengimbangi tahap kelembapan kulit, menghidrat dan mengurangkan saiz liang-liang roma

Sesuai untuk kulit kering dan normal

Black Tea & Back Orchid Detox Cream Cleanser

Pembersih krim Amino Acid yang lembut, wangi ini membersihkan dan menghapuskan kekotoran. Dirumuskan dengan campuran teh Hitam & Black Orchid yang sangat berharga membantu menetas kulit, sambil mengekalkan kulit yang sihat dan dilindungi daripada penuaan dini.

Sesuai untuk kulit sensitif


El dah pun try 2 variasi Safi Beautea ni White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser dan Apricot Tea Revitalising Face Scrub. Walaweii wangi sungguh cleanser dan scrub Safi Beautea ni. Yang best bila scrub muka tu kan rasa segala kotoran kat muka tu keluar. Rasa fresh dan wangi muka sis.
Nak pakai pun tak was-was sebab Safi Beautea ini bebas dari alcohol, paraben, SLS/SLES dan silicone dan yang penting Halal.


Dapatkan Safi Beautea di farmasi berdekatan dengan korang ataupun korang boleh beli secara online lagi cepat dan mudah. Klik jer link ni ok http://bit.ly/2JTltHO


Ok Jom Tonton Video El mengunakan dua produk ni ok

14 ulasan:

  1. Teringin nak cuba yang green tea tu tapi tu lah sbb kulit jenis kering juga. kena guna yg rose tu

    BalasPadam
  2. TB guna dua2 ni.. best.. alhamdulillah serasi dengan muka ni

    BalasPadam
  3. Ohh Safi pun ada scrub ya.. mesti wangi je yang jenis Rose tu .. ni yang tergoda ni :)

    BalasPadam
  4. Zaza pun ada dapatkan cleanser ni.yg sama juga macam kak el guna

    BalasPadam
  5. Wawa ada yg cmni gk tapi wane hijau.. Sedap giler guna... Bau pun best... Ada scrub punya ni yg bgus...

    BalasPadam
  6. Berkenan sungguh kita dengan Safi beautea ni. Paling kita nak cuba skrub dia tu. Tggu yg skrg ni hbs dulu, lps tu nk beli terus safi ni.

    BalasPadam
  7. Kak Sue pun guna Safi Beautea nie juga.. wangi sangat kan.. best!

    BalasPadam
  8. Lia try safe beautea yg purple n hijau mmg best 👍

    BalasPadam
  9. Banyak betul produk baru safi yang baru keluar. Best nya.. Suka beli produk2 yang senang nak dapat gini. pergi kedai je dah jumpa..

    BalasPadam
  10. rasa cm nk cuba jugak jerk safi yg ni.. nmpk ramai yg pakai..

    BalasPadam
  11. memng best safi beatue ni..nad dah pakai pink dan scrub dia..bau dahla wangi

    BalasPadam
  12. rasa macam nak try je, ramai pakai dah tu wangi pula.

    BalasPadam
  13. Best kan kak El, Nani paling suka yang hijau tu. Wangi!

    BalasPadam