AIR TRACK UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 3 Julai 2019

AIR TRACK UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA


AIR TRACK UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA

Hai korang pembaca blog El tersayang!Pernah dengar tak pasal air track?Apa itu air track?Ha jangan tak tahu pula air track ni selalu digunakan oleh gymnastic. Tetapi bukan gymnastic sahaja boleh melompat atas air track ni. Sekarang korang boleh beli air track ni untuk digunakan di rumah. Korang boleh exercise dengan air track ni tau. Satu family boleh guna air track ni.




Dimana korang nak dapatkan air track gymnastics ni. Ha sekarang ni ada air track deals ok. El nak share satu website yang korang beli air track dengan harga yang berpatutan iaitu Wholeairtrack.

Wholesaleairtrack adalah salah satu pembekal terbesar dunia dalam menghasilkan air track yang mempunyai beberapa tahun pengalaman luas. Walaupun terdapat beberapa saingan yang menawarkan landasan udara, produk mereka berada dalam kualiti yang kurang baik dan syarikat-syarikat ini mula beransur-ansur memecah dengan masa. Mereka telah membangunkan kualiti terbaik air track dan memastikan bahawa setiap bahagian dalam menghasilkan mengekalkan kualiti terbaik. Mereka juga menghasilkan air track yang tahan lama dan selamat kerana telah menjalani pelbagai ujian. Dan mereka sentiasa berhubung dengan para pelanggan daripada membuat pesanan untuk membimbing bagaimana menggunakan air track


Wholesale Inflatable Air Track Pilihan yang Tepat kerana:

1. Sebagai pengeluar gimnastik trek terbesar, mereka telah memberi tumpuan kepada menghasilkan trek udara selama 9 tahun. Oleh kerana teknologi mereka sangat maju dan matang selepas peningkatan 9 tahun, jejak udara yang mereka tawarkan adalah berkualiti tinggi, lebih baik, dan lebih tahan lama.

2. Trek udara ini dijual di seluruh dunia, dengan pelanggan berulang dan maklum balas yang baik.

3. Kami hanya memberi tumpuan kepada pembuatan jalur udara dengan pengeluaran besar-besaran dan jualan langsung kilang, sebab itu kami lebih mampu menawarkan harga borong dan produk yang kos efektif.

4. Kami memilih bahan berkualiti tinggi dalam industri. Mengenai badan trek udara, kami menggunakan DWF (kain dinding ganda, yang merupakan jenis bahan lukisan yang baru, terdiri daripada gam PVC dan ruang udara yang disikat). Dan bahan Plato PVC yang keamatan sehingga 1000D digunakan untuk mengelilingi landasan udara dan tepi tepi. Kami menggunakan gabungan gam superglue dari Korea Selatan dan agen pengawetan yang kuat. Menggunakan bahan berkualiti tinggi adalah keperluan asas dan paling penting untuk pembuatan gimnastik landasan udara kami.

5. Kami mempunyai piawaian pembuatan dan ujian produk yang sangat ketat. Proses pengeluaran dibahagikan kepada dua langkah. Langkah pertama sedang membentuk. The superglue yang diimport dari Korea Selatan digunakan untuk membentuk trek gim gim, yang memastikan bahawa trek udara itu sendiri adalah sama rata tanpa menyengat. Trek udara akan diletakkan selama 12 jam untuk memastikan tiada bocor udara. Langkah Dua adalah pengukuhan. Selepas mengesahkan bahawa Step One benar-benar bebas bocor, kami akan menggunakan jalur tepi untuk diperkukuhkan dan meletakkannya selama 24 jam selepas selesai, untuk memastikan permukaan produk dibersihkan dengan baik selepas tiada masalah dikesan. Dan kami menggunakan filem profesional untuk memperkuat trek udara, memuatkannya ke dalam beg yang dibuat khas, dan pekikannya dalam karton sebelum penghantaran.

6. Jaminan untuk laluan udara kami adalah dua tahun. Pembaikan kit pembaikan buatan AS akan dihantar kepada anda secara percuma, sekiranya anda tidak sengaja menggaru laluan udara semasa menggunakan, ia akan menjadi mudah dan selamat untuk dibaiki.

7. Setiap trek gim gim akan dihantar dengan beg khas secara percuma, yang akan melindungi semasa pengangkutan dan memudahkan anda untuk dibawa kemudian.

8. Bagi kami, penghantaran percuma disediakan di seluruh dunia, bersama dengan perkhidmatan pintu ke pintu, untuk menawarkan pengalaman membeli-belah yang paling mudah.

9. Laman web kami menawarkan P1, P2, dan P3, ketinggian dengan 10cm, 20cm, dan 30cm. Bagi panjang dan lebar, mereka boleh disesuaikan sepenuhnya mengikut keperluan anda. Pelbagai kombinasi juga bagi anda untuk memilih, untuk memenuhi keperluan yang pelbagai.

10. Lintasan udara di sini adalah lebih lengkap untuk fungsi dan digunakan secara meluas dalam pelbagai keadaan, termasuk rumah, gimnastik, sorak sorak, parkour, sekolah, gimnasium, taman permainan, stadium, dan sebagainya. Selain itu, kami menawarkan penyelesaian profesional dan komprehensif berdasarkan keperluan anda .

11. Ubahsuaian gaya, saiz dan warna trek gim gimnasium (Sepuluh warna paling laris boleh disediakan jika diperlukan, seperti merah, kuning, biru, hijau, ungu, ungu, hitam, hijau pudina, hijau tasik) tersedia dan mampu memenuhi keperluan anda yang berbeza.

12. Nama atau logo anda boleh dicetak di gim gim gim anda, yang membolehkan anda menikmati trek udara eksklusif dan tercinta.

13. Jika diperlukan, Velcro boleh dibuat di gim gim gim anda terutamanya bagi anda untuk menikmati kombinasi trek udara tercinta anda.

14. Pasti, kami menawarkan perkhidmatan pra-jualan dan perkhidmatan purna jual profesional, bersama-sama dengan perkhidmatan talian harian 12 jam. Untuk menawarkan pengalaman membeli-belah yang lebih baik, kami berjanji kepada anda dasar tidak melebihi 12 jam daripada balasan e-mel.

15. Kami disukai oleh banyak pengikut lagu udara yang gila tentang produk kami dan menembak pelbagai video trek udara kami yang dipaparkan di Instagram dan Facebook kami. Jika anda suka, sila ikuti kami @whairairtrack untuk menikmati video tersebut dan dapatkan kemas kini terbaru dari trek udara gim kami.

Air track dari wholeairtrack adalah 100% guaranty dan penghantaran yang cepat. Ok El nak share beberapa air track yang popular untuk kegunaan di rumah ataupun personal antaranya:  black air mats inflatable, purple side gymnastic mats dan gym mattress gray surface light blue.

Korang yang berminat nak beli air track ni boleh klik link yang El share di sini ok.









Untuk order dan keterangan lanjut korang boleh lawati website mereka di https://www.wholesaleairtrack.com/

8 ulasan:

  1. This is the first time I heard about air track. interesting

    BalasPadam
  2. Thanks El for sharing! First time dengar tentang ni :)

    BalasPadam
  3. Bolehlah bersenam dekat outdoor kalau ada ni

    BalasPadam
  4. x pernah dengar sebelum ini.. kira boleh beli letak kat umah ye

    BalasPadam
  5. This is great for outdoor workout or activities plus is good for picnic too.

    BalasPadam
  6. Air track ni ada air kat dalam dia eh el? Macam best je ni

    BalasPadam