SUSU SUFFY bGENUIS | DAPATKAN SET PERCUBAAN PERCUMA - LIFESTYLE BLOGGER

Isnin, 28 Januari 2019

SUSU SUFFY bGENUIS | DAPATKAN SET PERCUBAAN PERCUMA

Hai korang!Bagi korang yang mempunyai anak yang ramai 
sudah pasti mempunyai pengalaman dalam
pemilihan susu formula yang terbaik untuk si manja tapi bagi mereka yang pertama kali memiliki anak pasti mencari formula yang terbaik untuk si manja. 

Macam El sudah mempunyai 4 orang anak, pastinya macam-
macam susu telah cuba untuk anak-anak El bagi 
memastikan sesuai dengan sistem penghadaman mereka.

Pernah tak korang dengar atau salah seorang dari korang
yang menggunakan susu suffy?Dulu anak El pernah juga  
mencuba susu suffy bGenius ni. 

Serba sedikit tentang Suffy


Suffy Dairy Group Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat
pengeluar produk tenusu jenama ‘’ SUFFY’’ yang berpusat 
di Ipoh Perak.

Suffy mempunyai pengalaman lebih dari 6 tahun di dalam 
memasarkan produk berasaskan susu ke seluruh Malaysia 
termasuk  sabah dan serawak.

Suffy mempunyai pelbagai produk susu diantara susu 
berasakan susu lembu dan susu kambing.

Suffy telah melaksanakan kaedah pemasaran semasa melalui 
medium seperti  facebook , instagram dan website  bagi 
menarik minat mereka untuk  berurusan dengan pihak suffy.

Kebaikan susu Suffy bGenius


Susu Suffy bGenius mempunyai kaya dengan formula B3 
iaitu Brilliant, Balance dan Boost. Ia mengandungi DHA yang
merupakan antara komponen yang utama didalam otak 
malah memenuhi keperluan nutrisi yang seimbang
BRILLIANT
Suffy B Genius mengandungi DHA yang merupakan antara komponen utama di dalam otak. Ia Berfungsi untuk membantu perkembangan otak kanak-kanak.
BALANCE
Suffy B Genius membantu memenuhi keperluan nutrisi seharian yang diperlukan oleh Si Manja. Nutrisi yang seimbang membantu Si Manja untuk membesar dengan lebih baik.
BOOST
Suffy B Genius dirumus istimewa dengan Prebiotik dari FOS dan Manna untuk membantu meningkatkan sistem penghadaman Si Manja.


Selain itu, terdapat buah kurma yang kaya dengan kandungan fiber untuk sistem penghadaman berfungsi dengan baik manakala madu mengandungi glukosa yang dapat memberi tenaga pada tubuh.

Susu bGenius memenuhi Keperluan Kanak-Kanak Berusia 
1-3 Tahun.

Set Percubaan Percuma untuk 50 orang pelanggan terawal


Sekarang susu Suffy bGenius ada dalam bentuk packaging 
baru seberat 500gram. Kalau nak tahu rasa macam mana, 
sesuai atau tidak untuk anak korang, sekarang ini Suffy 
tengah bagi set percubaan percuma untuk 50 orang 
pelanggan terawal. Bolehlah korang cuba untuk anak-anak 
korang nanti.  


Set percubaan ni mengandungi 3 sachet dgn harga RM6.00

TAWARAN ISTIMEWA PROMO CODE

Korang boleh membeli set percubaan ini dengan 
menggunakan code (SUFFYSBG)

Tempoh penggunaan code promo ini sah dari 24/1/19 sehingga 15/2/19

Nak tahu macamana nak purchase set percuban percuma 
boleh follow step by step di bawah ini

Cara pembelian di Shopee


1. Layari laman web

2. Pilih senarai set percubaan dan isi maklumat peribadi  


3. Baca segala butiran yang tentera di (Terms and Condition) dan  klik pada submit 


4. Klik  pada gambar set  percubaan  yang anda inginkan


5. Log masuk  pada laman web shopee dan bagi mereka yang tidak daftar sebagai ahli perlu daftar terlebih dahulu


6. Klik pada beli sekarang dan pilih kuantiti yang anda inginkan


7. Klik pada suffymalaysia dan trial pack suffy bGenius dan klik pada semak keluar


8. Tambah baucar dengan mengunakan CODE SUFFYSBG


9. Pastikan anda tekan pada baucar diskaun  suffy malaysia official store dan klik pada ok untuk pengesahan. 
10. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari waktu berkerja

Kelebihan bila beli set percubaan susu Suffy bGenius

- terima 3 paket untuk 3 kali pengambilan
- dapatkan produk segera dalam tempoh 24 jam (bergantung pada perkhidmatan penghantaran)
- pegawai perkhidmatan pelanggan Suffy akan menghubungi pelanggan dan memberikan panduan serta khidmat nasihat pengambilan susu Suffy bGenius

Set percubaan percuma ini diberi 3 sachet kerana untuk rasa, kesan kepada tubuh badan dan penghadaman anda korang.

Cara penyediaan


Mudah dan senang cara penyediaan susu Suffy bGenius untuk si kecil korang dengan mengikuti penyediaan cara yang betul. 




TESTIMONI




Wah cepat sungguh dapat set percubaan susu suffy bGenius ni..baru isnin order..selasa pagi dah dapat. Terus bagi si manja minum. Suka sangat dia dapat minum susu suffy ni. Rasa dia lain dengan susu yang ada di pasaran. Senang betul nak bancuh dengan paket macam ni. Kalau dibuat macam ni senang nak bawa pergi travel..dalam perjalanan boleh ambil paket susu tu dan bancuh dalam botol. Tak payah bawa paket besar ataupun bekas susu betul tak?


Apa tunggu lagi. Jadilah salah seorang dari 50 orang pelanggan terawal mencuba set percubaan ini. 

Untuk maklumat lanjut atau ingin mengetahui tentang susu Suffy bGenius ini boleh layari

15 ulasan:

  1. Leh consider ni..aku dh try nk tukar ss..anak aku still stick dgn friso..��

    BalasPadam
  2. Tak penah dgr psl susu ni.. Tp tgk bahan dan khasiat dia byk juga . Paling best leh beli kt shopee.. Mudah keje mak2 nk shopping. Hehe

    BalasPadam
  3. Susu baru ke tak pernah dengar lagi.. Nanti nak try tebus la susu ni nak bagi kat anak saudara ke

    BalasPadam
  4. Okay, baik. Nak terjah lah kot ada rezeki dapat free sample tu. thank you kak El share

    BalasPadam
  5. ada set percubaan macam ni, senangnya. kalau sesuai boleh terus beli yang besar. banyak khasiatnya tu!

    BalasPadam
  6. Zaza pun dah rembat set trial tu.. Saja try nak bg kat anak buah hehe

    BalasPadam
  7. Nak try jugak la..nak bagi anak saudara minum. Diaorang suka minum susu.

    BalasPadam
  8. Pertama kali dengar berkenaan susu ni.. Nak tebusla ambil sample ni.. Mana tau sedap dan sesuai utk anak.. Boleh beli nnti.. Tq bgtau

    BalasPadam
  9. Wah, ada diskaun seronoknya zira Pantang dengar perkataan diskaun ni sbb boleh jimat

    BalasPadam
  10. Wow thanks for the promo info i will share it with my friends too.

    BalasPadam
  11. Dah tebus dah susu ni tak sabar nak tunggu sampai

    BalasPadam
  12. sedapke susu ni kawan2? nak try jugak la nnt.

    BalasPadam
  13. It is great that you provided an opportunity for your readers to receive such offers for free.

    BalasPadam
  14. A good alternative to cow's milk, because many children can not stand its smell. This milk is pleasant to taste.

    BalasPadam