KOTAKINABALUFLORIST.COM | KEDAI BUNGA ONLINE DI SEKITAR KOTA KINABALU - LIFESTYLE BLOGGER

Isnin, 14 Januari 2019

KOTAKINABALUFLORIST.COM | KEDAI BUNGA ONLINE DI SEKITAR KOTA KINABALU

KOTAKINABALUFLORIST.COM | SERVIS PENGHANTARAN BUNGA ONLINE SEKITAR KOTA KINABALU - Berita gembira kepada mereka yang berada sekitar Kota Kinabalu. Sekarang korang tidak payah risau untuk mencari hadiah jambangan bunga di luar. Jimat wang, masa dan tenaga. Kini ada sebuah kedai bunga online, Kotakinabaluflorist.com akan mengembirakan korang dengan pelbagai hadiah jambangan bunga untuk diberikan kepada yang tersayang.

Hai siapa tak suka kalau dapat kejutan jambangan bunga yang diterima dari orang tersayang pasti akan mengukir senyuman di wajah mereka. 

Disebabkan faktor kesibukan dan jadual yang padat, ada diantara korang yang mungkin tidak ada masa untuk membeli dan memberikan kejutan kepada mereka yang tersayang. Jangan risau kalau korang tercari-cari hadiah jambangan bunga, korang boleh melakukannya tanpa perlu ke mana mana. Semuanya di hujung jari sahaja!

KOTAKINABALUFLORIST.COM | SERVIS PENGHANTARAN BUNGA SEKITAR KOTA KINABALU


Kedai bunga online Kotakinabaluflrosit.com ini pasti dapat membantu korang dan semuanya mempunyai kelainan dan keistimewaan tersendiri dalam gubahan bunga yang dibuat.  
Terpesona melihat jambangan bunga yang digubah oleh Kotakinabaluflorist.com. Semuanya cantik-cantik belaka. Geram pula tengok. Hai ada tak yang nak bagi hadiah jambangan bunga pada El?
Berkenan tengok hand bouquet Rose. Ini adalah antara koleksi jambangan bunga Hand Bouquet. 

Hand bouquet love ini bolehlah dihadiah pada Hari Ulangtahun Perkahwinan ataupun Valentine Day. Bentuk hati tu simbolik sangat. Adoii tak tahanlah cantik sungguh.


Yang tak suka bunga, boleh gantikan dengan jambangan coklat

Rangkaian kawasan yang dihantar meliputi kawasan seperti di Likas / Damai / Luyang / Lintas / Lido / Bukit Padang / KK City / Sutera Harbour / Sembulan dan banyak lagi. 

Untuk pengetahuan korang, bukan hanya jambangan bunga untuk diberikan kepada yang tersayang, Kotakinabaluflorist.com juga turut menawarkan penghantaran bunga untuk majlis-majlis tertentu seperti Harijadi, Hari Graduation, Perayaan, Grand Opening, Condelence dan pelbagai lagi serendah RM38.


Kotakinabaluflorist.com memang menjadi pilihan ramai kerana gubahan yang dilakukan mengikut trend terkini. Hari Valentine Day tak lama lagi. Kotakinabaluflorist.com ada buat promosi. Jom terjah
Kotakinabaluflorist.com
Open Hours : Monday To Saturday (9.00am to 5.00pm)
Sunday & Public Holiday – Off

Contacts : Phone: +6016 840 8028
Adress: Taman Yakim Jaya (Opposite Kian Kok High School)

Website: https://www.kotakinabaluflorist.com/
Instagram: https://www.instagram.com/kotakinabaluflorist/

17 ulasan:

  1. Wahhh senang ada servis macam ni kan, tak payah susah susah nak belikan hadiah apa untuk yang tersayang. Dia orang boleh sediakan semuanya!

    BalasPadam
  2. wahhhh cantiknya, banyak pilihan lagitu.

    BalasPadam
  3. Bila cakap bab bunga ni kan..SA memang x pernah la dapat bunga..sedih kan...wah bagus la orang- org KK, cantik sungguh susunan jambangan bunga tu ha...takde ke sesapa nak bagi SA ni

    BalasPadam
  4. I wanna receive a bunch of flowers too.. those flowers r really pretty! Nice nice nice.. all also nice!

    BalasPadam
  5. So nice they have a good florist there too. Its so convenient nowadays to get the flower delivered. I love their design collection. So beautiful and gorgeous!

    BalasPadam
  6. Cantik cantik deco bunga oleh Kotakinabaluflorist.com ni. Warga KK bolehlah guna servis mereka utk surprisekan insan tersayang.

    BalasPadam
  7. Suka bunga!Ni boleh buat suprise utk kwn2 dekat sana ni hehehehe
    bestnya kalau ade orang bagi kita bunga
    senyum sampai ke tidur la jawabnya hahaha

    BalasPadam
  8. Cantik gubahan bunga tu.. bestnya kalau dapat surprise jambangan bunga yang cantik-cantik ni... lama tak dapat bunga mcm nih!

    BalasPadam
  9. Baru nak konon-konon ter send link blog ni dekat tunang kita. Kot-kot boleh dapat surprise bunga ke kan hahah. Sekali tengok dekat KK lah pulak. Warga KK lepasni dah boleh buat surprise selalu la heheh.

    BalasPadam
  10. Nowdays mmg trend bg hadiah bunga dekat yang tersayang kan. Cantik juga pilihan2 bunga yang ditawarkan. hehehe

    BalasPadam
  11. Alaaa. .kat Penang kalau ada nanti kak el hantaq kat alia 1 jambak plis .. Hahahha

    BalasPadam
  12. Wahh cantik2 la bonquet flower dia... Kat sabah pon ade ye.. Mesti best sbb sne pon bunga fresh2 sbb kwsn byk tmpt sejuk kan...alaa tmpt kita xde la.. Nk juga cmni

    BalasPadam
  13. Banyak juga pilihan jambangan bunga kat sini. Semunya cantik dan menarik. Boleh rekomen mereka yg tinggal di kinabalu

    BalasPadam
  14. looks nice but too bad it is only in kota kinabalu. so many of us wont be able to get the services! maybe they can open one outlet here too haha

    BalasPadam
  15. bisnes yang bagus zaman sekarang.. sebabdah ramai suka buat suprise with flower or chocolate bouquet.. i love the flower yang ada heart shape tu..nampak sweet.

    BalasPadam
  16. Dah banyak service mcm ni kan..geram je sebab tak ada sape nk hantar bunga kat sis.
    Cantik2 gubahan tempat ni buat ya..beruntunglah siapa yang dapat

    BalasPadam
  17. cantik-cantik bunganya.. siapa yang tak suka bunga kan.. hahaha.. bunga lambang romantik untuk pasangan yang menyayangi.. cewah.. TB pun suka bau bunga.. kalau ada bunga hidup dalam rumah terasa segar je kan.

    BalasPadam