MENANGILAH HADIAH BONANZA BERNILAI RM225,000 MELALUI “WAVE2WIN” BERSAMA SF COFFEE & MYDEBIT - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 28 Disember 2018

MENANGILAH HADIAH BONANZA BERNILAI RM225,000 MELALUI “WAVE2WIN” BERSAMA SF COFFEE & MYDEBIT


Siapa sini peminat kopi kita geng 
Sehari tak minum kopi memang lemau badan

Korang pernah tak minum kopi dari SF Coffee?Sebelum ini El ada pergi dan try minum Hazelnut Latte Ice Blended.  Wahh memang sedap. Dessert di SF Coffee pun sedap-sedap belaka. Masih teringat-ingat akan kesedapan dessert dia. 

So apa lagi, terus El ajak encik suami dating di SF Coffee Gurney Plaza. Lagipun memang rindu sangat dengan Hazelnut dan dessert dari SF Coffee tu. Kebetulan ada voucher yang dapat hari tu tak pakai lagi. 


Disebabkan batuk, El order Hazelnut Latte (hot) dan Chicken Bolognese. Encik suami pula order Hazelnut Ice Blended dan Tuna Puff dan Coklat Puff


Surprise surprise rupanya SF Coffee ada buat contestlah. Masa nak bayar tu total semua RM41.00 cashier suruh El join contest dengan MyDebit “Wave2Win” dengan hadiah bernilai RM225,000. Wow apa lagi, El pun joinlah. 



Untuk pengetahuan korang, pertandingan ini berlangsung selama empat bulan. SF Coffee dan MyDebit akan memilih dua pemenang bertuah yang bakal memenangi hadiah seperti: --

Hadiah Utama:
2 x La Marzocco Italian Handmade Coffee Machine bernilai RM40,000 setiap satu berserta mesin pengisar kopi dan latihan kopi profesional

Selain daripada hadiah di atas, ada juga banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi antaranya:

Hadiah Pertama: 
5 x Road Bicycle berjenama premium bernilai RM10,000 setiap satu

Hadiah Kedua:
4 x Kamera DSLR Sony beserta aksesori bernilai RM10,000 setiap satu

Hadiah Ketiga:
8 x Iphone X bernilai RM5,200 setiap satu

Hadiah Saguhati:
4 x Apple Watch bernilai RM1,800 setiap satu
3 x Headphone Marshall bernilai RM400 setiap satu
50 x BODUM French Press bernilai RM100 setiap satu

Memang awesome sangat hadiah yang ditawarkan. El pun teruja, korang pun sure teruja juga kan? Bagaimana nak sertai contest ini. Korang ikuti langkah dibawah ini ok.

Syarat penyertaan: 


Langkah 1: 
Belanja sekurang-kurangnya RM30 menggunakan kad MyDebit didalam satu resit yang sama di mana-mana cawangan SF Coffee


Langkah 2: 
Isikan butir peribadi anda di belakang resit


Langkah 3: 
Masukkan resit anda ke dalam kotak khas ‘Wave2Win’ yang disediakan di setiap cawangan SF Coffee.

Pertandingan “Wave2Win” sedang berlangsung dari 5/11/18 sekarang sehingga 28 February 2019.

El harap dapat menang salah satu hadiah. Korang aminkan ye. Thanks

Untuk maklumat lanjut mengenai SF Coffee dan pertandingan “Wave2Win”, sila layari: www.sfcoffee.com atau layari Facebook kami di: www.facebook.com/sfcoffee.


#sfcoffee #MyDebit #Wave2Win #SFCoffeexMyDebit

13 ulasan:

  1. Alaaaa kita guna cimb clicks hehehehe...takde kad maybank hehehe

    BalasPadam
  2. Lumayan hadiah dia tu. dah lah suka kopi. boleh try kot contest ni.

    BalasPadam
  3. Hadiah dia..best jugak tu.. Yg berdekatan boleh la try join cntest ni

    BalasPadam
  4. wahh rose memang suka kopi. yang ada berdekatan SF Coffee bolehlah join kan. hadiah pun best.

    BalasPadam
  5. Wah bestnya contest ni. Hadiah dia syok smua.. Dpt dslr sony pon ok gk. Hehe

    BalasPadam
  6. Hadiah contest best jugak . yang best dslr tuh.. kalau dapat perghhh.. syok

    BalasPadam
  7. Sana sini nampak orang minum sf coffee ni.. Memg nak kena pergi dan rasa kopi dia ni.. Siap ada maknan ya.. Wah menarik.. Bolehla join contest dia.. Rm30 je kan belanja.. Mna tau luck

    BalasPadam
  8. Kopi sedap, hadiah lumayan, nak joint contest un mudah..ok nanti nak try mana tau ada rezeki kan

    BalasPadam
  9. sambil minum sf coffee sambil tu boleh join contest ye.. hadiah pun alamakkk lumayann.. kat mana kat kl nak cari sf coffee ni ye.. hehehe.. ken survey ni

    BalasPadam
  10. Wah! best nyer, i have wave card, nanti i cuba mana tau ada rezeki.

    BalasPadam
  11. Menariknya hadiah dia, macam nak joint je

    BalasPadam
  12. Wahh menarik ni. Nak join jugaklah, Nani pun suka lepak dekat SF Coffee ni sebab air dia semua sedaaaap!

    BalasPadam