IT'S ALL ABOUT YOU | DOMINO'S PILIHAN KELUARGA KAMI - LIFESTYLE BLOGGER

Khamis, 8 November 2018

IT'S ALL ABOUT YOU | DOMINO'S PILIHAN KELUARGA KAMI

Selamat Hari Deepavali kepada semua kaum India di seluruh Malayisa. Cuti panjang ini kami sekeluarga mereput di rumah. Nak keluar pun malas dan tak tahu nak tuju ke mana. Anak-anak dah bising mama mama..kita duduk rumah saja ke? Bhahaha mama kelu!Mama tengok babah. Babah asyik dengan menonton tv. Aku rasa dia buat-buat dengar tu. 

Tup tup mama El teringat akan voucher combo deal dari Domino's. Ting mama El dapat idea!Oklah hari ini kita dapatlah keluar dan makan pizza. Kemain seronok budak-budak tu dapat keluar dan makan pizza. 


Kami sekeluarga ni memang Dominos Lover dari dulu lagi. Selalu jugak beli kalau time gaji. Nak-nak kedai dominos tu sebelah builiding tempat El kerja. Time balik nak amik anak kat nursery tu nampaklah budak-budak Domino's ni jual hat siap dah kat tepi jalan besar tu harga RM5.90 dapatlah budak 4 orang tu makan. Pizza Domino's ni lain dari pizza yang lain. Tak jemu nak makan..nak makan lagi dan lagi. Sedap dan doh dia crispy.

Pada hari kejadian El terus terus beli online. Pesan dan set time nak ambil je. Mudah kan. Mana cukup dengan 1 pizza dan 1 breakstix tu. Alhamdulilah mujur sebelum ini ada pernah beli. Ada dapat free personal pizza 3 set. Dah jimat masa tenaga dan duit haha. Kedai domino's pun tak jauh dari rumah. Dalam 10-15 minit dah sampai. Sampai-sampai order dah siap. 

Masalahnya sekarang kita nak makan kat mana?Sebelum ini memang makan dekat kedai  dominos jer. Ok disebabkan cuti ni kita asik mereput je kat rumah. Kita pergi makan kat tepi lautlah. Yeay!!


Untuk pizza kami order Meatasurau Crunchy Thin Crust, Hawaiian Chicken, Pizza Tuna dan pizza terbaru pull beef.


Pizza Meatasaurus Crunchy Thin Crust


Pizza Tuna


Pizza terbaru diorang baru jer keluuar Pull Beef. Sedap rasa sos BBQ dia wow


Bukan main tak sabar bebudak tu ha. Itu pun macam tak cukup lagi haha.


Sedap tak sedap pizza dominos ni korang lihat en. suamiku sampai feling pejam mata hoi Encik suami tengah makan pull beef pizza. Sedap. Next time nak order lagilah


Untuk pengetahuan korang Domino's telah menapak di Malaysia selama 17 tahun dari tahun 1997 sehinggalah 2018. Bermula dengan 1 cawangan di USJ Taipan Subang Jaya pada tahun 1997 dan sekarang telah wujud 223 cawangan semuanya dan dijangka akan bertambah pada 240 cawangan menjelan akhir tahun ini.

Dengan itu Domino's telah mengadakan satu campaign #ItsAllAboutYou dengan mengongsikan kenangan manis bersama Domino's tanda penghargaan mereka kepada pelanggannya.

Jom pesan Dominos sekarang https://www.dominos.com.my/ dan jangan lepaskan peluang mendapat pelbagai voucher percuma Memang berbaloilah beli secara online ni. Jom Domino's Pizza sekarang.

16 ulasan:

  1. Wah sedapnya pizza dominos terasa nak makan harini lah hehe :D

    Fatina Mudz

    BalasPadam
  2. banyaknya :O hahaha bestnya dapat makan sesama

    BalasPadam
  3. Kan. .Xjemu mkn domino. .Saya suka yg cruchy dia tu.. .

    BalasPadam
  4. lama tk mkn domino pizza...yummyyyy

    BalasPadam
  5. sedap makan pizza..anak2 mokcik pon sebulan sekali mesti mintak nak makan pizza

    BalasPadam
  6. wow kak el.. berpicnic sambil mkan domino's..

    BalasPadam
  7. Banyaknya beli, ala dah la tengah teringin ada juga yg beli lepas balik keje ni. Huhu

    BalasPadam
  8. Domino's memang sedap.. Ros pun suka. selalunya order delivery..

    BalasPadam
  9. Amboii bukan main enjoy cik abang tu ye. Anak2 pun nampak happy tu. Teringin dominos la pulak kita ni

    BalasPadam
  10. it's all about you you you...hahaha...eh termenyanyi pulakkkk

    BalasPadam
  11. Dominos tak pernah tak sedap. Dahla murah and banyak promosi. Memang feveret iday and suami hehehe

    BalasPadam
  12. Pernah makan sekali domino masa duk kl.. Sedap dan murah.. Skg lama jgk xmakan

    BalasPadam
  13. Domino Pizza memang sedap and hbanyak buat promosi. I also always order from them.

    BalasPadam
  14. Selalu order Dominos di tempat kerja. Bagus servis dia.

    BalasPadam
  15. Ni mulut nak makan pizza sokmo hahaha

    BalasPadam
  16. best nya makan dominos pizza yang sedap kat tepi laut

    BalasPadam