GODDESS SKIN MAKEOVER 2 MINUTES - LIFESTYLE BLOGGER

Selasa, 21 Ogos 2018

GODDESS SKIN MAKEOVER 2 MINUTES

Hai semua

Hari ini El nak share tentang tips kecantikan dengan korang. Dah lama El tak share bab2 kecantikan ni kan. So hari ini ada produk terbaru yang super awesome untuk menjadikan muka cantik korang dalam masa 2 minit sahaja. Wow mengujakan.


Selalunya untuk diri El, El lebih suka makeup yang tak heavy dan simple and nampak fresh. So jadinya El perlukan satu makeover yang cepat dan memberikan kulit El jadi berseri, cerah dan menawan. Kebetulan 2 minggu lepas El telahpun diperkenalkan dengan produk terbaru dari Goddess Beauty, Goddess Skin All Day Instant 
Whitening Face Cream.

Goddess Skin All Day Instant Whitening Face Cream

Satu produk di mana berfungsi 5in1 yang boleh mencerahkan dan memutihkan wajah menjadikan wajah tampak menawan. Diformulasikan dengan teknologi dari France, krim wajah tanpa makeup sangat ringan pada kulit, mencerahkan, melembap dan melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari. 

Antara bahan penting; Sarang burung, Alpha Arbutin Bear-berry, Aloevera,  Vitamin C & Vitamin E.


Kelebihan Goddess Skin 5in1
1. Tidak memerlukan makeup remover
2. 5-In-1 (boleh digunakan sebagai Pelembap, Sunblock, Primer, Krim CC & Krim Pemutihan)
3. Travel friendly
4. Tekstur yang matte
5. 2 minit makeover sahaja


Cara penggunaan (Video)

Sebelum memulakan sebarang makeup, sapukan face cream ini ke seluruh muka. Tonton video yang El kongsikan bersama ok


 
El sukakan face cream ini. Tak payah gaduh nak makeup teruk2. Just apply face cream ini dan sapukan blusher dan sedikit eyeliner dan lipstik dan there you go!!!Muka nampak fresh dan confident. Serious. Memang El suka testur dia pun ringan dan tak melekit. Wajah sentiasa lembap. 


Dapatkan Goddess Skin 2 Minutes Makeover ini dengan harga RM179 (30ml), free delivery seluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut korang boleh hubungi team Goddess Beauty & Events di contact di bawah 



Goddess Beauty & Events
Email: hello@goddessbeauty.co
Website: http://goddessbeauty.co
Facebook: https://www.facebook.com/goddessbeautyco/
Instagram: https://www.instagram.com/goddessbeauty.co/



6 ulasan:

  1. amboi 2 minit je ni..bgs sgt la..kdg2 nk cpt kn..ada Goddess Skin 2 Minutes Makeover ni ok juga

    BalasPadam
  2. makeover dlm masa 2 minit?? biar betul..produk macam ni laa yang mokcik cari..mak2 ada baby perlukan masa sikit jer untuk bersiap..tq el share info tentang produk ni

    BalasPadam
  3. mekap dalam 2 minit..fuhhh hebat,sekejap je makeup.tak payah mekap lama-lama

    BalasPadam
  4. Mudah dan jimat masa. Memang sesuai untuk wanita yang kejar masa dan travel.

    BalasPadam
  5. Wahh macam best aje ni kak El. Berminat pulak rasa nak beli. Hahah!

    BalasPadam
  6. Bahan-bahan yang digunakan untuk produk nie menarik..

    BalasPadam