APLIKASI CANNIS MEMPUNYAI 7 FUNGSI YANG AWESOME - LIFESTYLE BLOGGER

Isnin, 20 Ogos 2018

APLIKASI CANNIS MEMPUNYAI 7 FUNGSI YANG AWESOME

Hai semua

El nak share di sini baru-baru ini kita telah pun digemparkan dengan satu lagi aplikasi yang cukup AWESOME iaitu menggabungkan e-dagang dalam talian, membeli-belah dalam talian, penyiaran secara langsung dan blockchain, APP CANNIS meliputi asas harian seperti makanan, minuman, hiburan, pakaian, makanan dan sebagainya, dan merangsang gelombang baru model perniagaan dan memacu gelombang baru APP.


Cannis adalah platform integrasi pertama di dunia kerana pada masa kini orang ramai tidak lagi perlu untuk memuat turun pelbagai aplikasi

Cannis beribu pejabat di Kuala Lumpur, Malaysia, dan mengadakan persidangan pelancaran global di Pusat Konvensyen dan Pameran Setia City (SCCC) pada 18 Ogos 2018. Ia mempunyai beberapa pejabat di Taipei, Guangzhou, Hong Kong dan Pulau Pinang, dan teknikal pasukan di Hangzhou. Ia adalah bintang APP yang paling menjanjikan pada tahun 2018.

Pengerusi Cannis Group adalah Putri Mahkota Duli Yang Maha Mulia, kakak Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj, yang telah membantu beratus-ratus syarikat terkenal dengan pengalaman latihan korporat yang sangat berpengalaman. Naib Pengerusi, Tan Sri Dato Sri Ong Tee Keat dan Ketua Pegawai Eksekutif ialah Datuk Dr. Azman Ching.



Ong Tee Keat berkata pertumbuhan pesat pengguna media sosial China, kadar penembusan telah meningkat dengan ketara, dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial. Blockchain, kecerdasan buatan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu mengukuhkan.


"Siaran langsung telah memulakan rangkaian sosialnya pada 2016. Skala siaran langsung dalam talian China hampir 58 bilion yuan. Analisa domestik China menjangka industri siaran langsung akan melebihi 100 bilion yuan pada 2018. Hari ini siaran langsung menjadi fenomena sosial, dan produk komersial juga. " Kata Naib Pengerusi.


Beliau percaya bahawa ekonomi siaran langsung, belanja dalam talian, dan blok block yang dianggap sebagai teknologi baru yang akan menggantikan ekonomi rangkaian semasa, pasti akan merangsang gelombang baru model perniagaan, dan Cannis akan menjadi era baru pengguna Internet , aplikasi wajib dalam telefon pintar.


"Cannis adalah platform merintis perancangan program, teknologi produk, promosi operasi dan visualisasi data. Ia mempunyai hampir 100 jurutera profesional dan pasukannya mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan yang kuat. "


Sejak Mac tahun ini, Cannis telah memperolehi syarikat-syarikat teknologi berturut-turut termasuk Internet, permainan dalam talian, peranti mudah alih, dan perkongsian data yang besar, dan pada masa yang sama, ia telah menjadi rakan kongsi Google, sangat meningkatkan kebolehbacaan APP Cannis, dan keselamatan sistem


Azman Chin berkata bahawa Cannis adalah platform penyokong peminat dan pengikut pertama di dunia. Pada masa kini tidak perlu memuat turun berbilang aplikasi, selagi anda mempunyai Cannis, anda boleh memenuhi semua keperluan peminat.


Beliau merujuk kepada falsafah perniagaan Cannis mengenai "anda fikir, kami membinanya", membina media sosial dengan fungsi aplikasi yang paling menyeluruh, dan mewujudkan persekitaran ekologi yang paling sesuai untuk perusahaan dan peminat, dan mengumpulkan pangkalan data pengguna global bersama-sama.


"Cannis APP menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudah alih, termasuk siaran langsung dalam talian, e-dagang langsung, permainan dalam talian, video pendek, platform sosial, belanja diskaun dan pembayaran digital. Ia akan mengumpul lebih daripada sepuluh ribu pengguna dalam masa 24 jam. "


Beliau berkata bahawa Cannis bukan hanya pentas untuk bakat, cita-cita dan mimpi untuk orang biasa, sistem pembayaran yang dibuat boleh digunakan di 140 negara di seluruh dunia, terutama di Asia Tenggara.

"Di China, nilai pasaran penjualan kedai dan pendapatan pengiklanan pemasaran yang dikendalikan oleh penyiaran secara langsung telah melampaui industri filem. Laporan tanah besar bahkan lebih menegaskan: pengaruh yang lebih berharga daripada bintang filem. "

Banyak usahawan dan profesional dari perusahaan terkenal, syarikat modal teroka, blok-blok dan bidang berkaitan rangkaian dari pelbagai negara seperti China, Hong Kong, Indonesia, Kemboja, Korea Selatan, India, Rusia dan lain-lain telah menghadiri persidangan besar pelancaran Cannis APP


Para tetamu utama yang menghadiri persidangan itu termasuk industri teknologi, internet dan industri penghalang, serta pemimpin dari kalangan politik dan perniagaan, persatuan industri yang relevan di China, agensi kerajaan dan organisasi yang berkaitan. Mereka menantikan potensi pembangunan masa depan Cannis APP.

Para tetamu utama termasuk pengasas, pengerusi dan kapitalis ketua Aaron Tsai, yang merupakan seorang kapitalis profesional dalam membantu syarikat-syarikat Cina untuk menyenaraikan Bursa Saham New York, Nasdaq dan GEM, dan presiden Persatuan Blockchain Korea dan World Blockchain South Pengerusi Persatuan Ekonomi dan Perdagangan Hong Kong, Jason H, Guangdong, Persatuan Ekonomi dan Perdagangan Hong Kong, Foshan Presidium dan Foshan CPPCC Dr George So, pengasas platform pelancongan dan perniagaan Indonesia Robbie Fanggetsu, dan ketua eksekutif CryptoOcean GmbH dan pengasas Mr Yuri Myshinskly , dan Praneet Kumar, pengasas bersama Global Blockchain Foundation dari India.

Cannis App Ia boleh didapati di carian google play store tetapi bukan Apple Playstore lagi. Masih boleh memasang dari http://api.ickapay.com/download/index.html dan ikut arahan di sana.

Laman web: www.cannis.app
Instagram: www.instagram.com/CannisApp
Facebook: www.facebook.com/CannisApp


13 ulasan:

  1. tak sabar nak teroka semua features dia! yg paling excited kalau ada Cannis Pay tu!

    BalasPadam
  2. Bagus apps Ni, nanti tak payah download banyak apps kan berat phone je

    BalasPadam
  3. Cannis Apps ni maksudnya, 1 aplikasi, tapi dia pelbagai fungsi ke kak El?

    BalasPadam
  4. Agak kurang faham sikit ttg app cannis ni.. Nanti free nak kena study sikit pasalnya..

    BalasPadam
  5. masih tak faham fungsi dia..kne instal, survey tengok baru paham kot..hehe

    BalasPadam
  6. Wahhh menarik ni. Dengan satu apps, tapi ada pelbagai fungsi :)

    BalasPadam
  7. Aplikasi Cannis ni memang nampak menarik dan boleh membeli belah pelbagai di sini.boleh saing saing lazada, shopee kan

    BalasPadam
  8. Boleh explore mcm2, 1 aplikasi dgn mcm2 fungsi

    BalasPadam
  9. 1 aplikasi 7 fungsi..memang hebat

    BalasPadam
  10. wah..nanti nak suruh pokcik installkan apps ni..

    BalasPadam
  11. Aplikasi cannins ni dah macam all in one pulak kan.. boleh buat macam-macam dalam satu aplikasi ni

    BalasPadam
  12. Jap nanti i download app ini and test it out, macam ok juga tu.

    BalasPadam