PROMOSI 100 DAYS NEW MALAYSIA SUNDAY BUFFET LUNCH DI FLAMINGO HOTEL BY THE BEACH - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 11 Julai 2018

PROMOSI 100 DAYS NEW MALAYSIA SUNDAY BUFFET LUNCH DI FLAMINGO HOTEL BY THE BEACH

Promosi 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel By The Beach |  Hai semua. Masih dalam mood raya lagi ke? Dah jemu makan menu raya? Apa kata kali ini korang beraya pula di hotel. Wah pasti meriahkan. Baru-baru ini El berkesempatan untuk makan lunch di Flamingo Hotel By The Beach di Penang yang sedang mengadakan Promosi 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch. 

PROMOSI BUY 1 FREE 1


Sempena Malaysia baru ini pihak hotel ingin berkongsi kegembiraan dengan korang semua dengan mengadakan promosi Sunday Buffet Lunch. Yang pasti korang akan terkejut dengan harga promosi kaw kaw ini dimana korang boleh dapatkan BUY 1 FREE 1 (harga untuk adult sahaja) dengan harga paling murah kut setakat ini untuk buffet lunch di Penang

Harga Adult RM48nett
Harga Kid RM25nett (4-11y)

Promosi ini bermula pada 17 Jun 2018 hingga 23 September, 2018 (100 days) Buffet ini dibuka dari jam 12.30 tengahari hingga 2.30 petang

Korang datang berdua dan bayar RM48 sahaja dan boleh menikmati pelbagai hidangan yang terdiri menu-menu Chinese, Indian dan Malay. Pastinya korang rambang mata nak pilih yang mana. 



Jom kita tengok apakah hidangan yang menarik sempena promosi 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch di Flamingo Hotel By The Beach ini. Pastinya korang teruja

Disebabkan mendapat sambutan yang ramai, pihak hotel terpaksa membuka 2 bahagian hidangan di Ballroom dan Flamingo Cafe untuk keselesaan pelanggan. Jom kita tengok menu-menu yang menarik yang pastinya banyak pilihan hihi

Menu Utama

Kurma ayam, Daging Masak Merah, Gulai Ikan Masin, Telur rebus masak kicap, Nasi briyani, nasi putih, Mee sua dan pelbagai pilihan menu dari kaum India, Cina dan Melayu










 



Appetizer

Roasted chicken plater, Penang Gado-Gado, Chinese cold out platter with seafood chili sauce, Nyonya Kerabu, Sotong Kangkung, Sweet Patatoes and baby carrot with curry leaf salad, ulam-ulaman with sambal belacan dan pelbagai jeruk 



 








Action dish & stall

Pelbagai pilihan menu di sini antaranya ayam golek, mee goreng, mee rebus, murtabak, ikan bakar, ubi goreng, pisang goreng, Hor Fun and Shang Mee claypot, yamcake, pau, yam cake, pulut cendol, ais krim goyang dan banyak lagi








Pencuci Mulut

Buah-buahan segar, salad buah, pastry, assorted cakes, assorted puding, kuih-muih, bubur pengat pisang, barli bean curd, bubur labu sagu, kopi dan teh dan banyak lagi



 


  Call sekarang di 604-8927167 untuk tempahan sebab memang penuh meja. Jom ajak keluarga dan rakan-rakan untuk menikmati Sunday Buffet Lunch. Murah dan berbaloi.


Flamingo Hotel by The Beach Penang
Jalan Tanjung Bungah,
11200 Penang
Email : fnb.pg@flamingo.com.my


10 ulasan:

  1. Banyak jugak menu, mesti puas hati kalau dapat buffet di sini

    https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Semua menu nampak sedap sedap. Puas hati kalau dapat makan semua ni... Kira berbaloilah kan.

    BalasPadam
  3. Serius cakap harga buffet yg ditawarkan ni memang murah la kak el.. Boleh sangat nanti bawak family ramai2 gi makan sini

    BalasPadam
  4. ya allah sedapnye...macam syurga makanan..dh la tengah puase nih..adeh rugi klu x grab promo ni..memag murah dan berbaloi2x

    BalasPadam
  5. Wah bestnya..rm48 utk dua org..tu yang buy 1 free 1 ye..baru paham...pergh dapat makan sedap2..banyak pulak..tapi sygnya jauh dengan nad

    BalasPadam
  6. Wahh sedapnya menu di Flamingo dan harga pun murah. Nak ajak encik suamilah hujung minggu ni dan nikmati buffet yang sedap ni. 😋😋

    BalasPadam
  7. Sedapnya teringin nak makan gado-gado apa rasanya? Sedap tak

    BalasPadam
  8. Fuhh macam macam ada dekat Flamingo ni. Semua nampak sedap pulak tu.

    BalasPadam
  9. Fuhh puas hati sajian yg ada kat sini.. terbuka selera..

    BalasPadam