MENANGI RM10,000 GOLD BAR DALAM PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD - LIFESTYLE BLOGGER

Sabtu, 23 Jun 2018

MENANGI RM10,000 GOLD BAR DALAM PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD

MENANGI RM10,000 GOLD BAR DALAM PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD
Mesti korang habis banyak belanja untuk raya ni kan. Apa kata korang cuba nasib dengan menyertai Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold. Manalah tahu rezeki tak salah alamat kan. Hadiah pun menarik RM10K Gold bar untuk dimenangi.  Wow lumayan!!

Amalkan Jus Hidayah Gold

Sebelum itu, jom el share sedikit info tentang Jus Hidayah Gold ini dahulu ye.
Dalam kesibukan menguruskan kehidupan masing-masing, ada diantara anda yang tidak ambil peduli dengan tahap kesihatan sendiri. Tahukah anda kesihatan juga membawa erti kemampuan untuk meneruskan hidup dengan positif dengan mengamalkan gaya hidup yang sihat.
Dalam hubungan itu, pemahaman kesihatan perlu dititikberatkan dan difahami untuk merasai kesempurnaan individu tersebut supaya seseorang itu tidak mengalami risiko dalaman atau luaran yang boleh mengganggu kesihatannya.


Jus Hidayah Gold adalah minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.

Jus Hidayah Gold oleh SeraiMas Sdn Bhd

Jus Hidayah Gold dikeluarkan oleh Seraimas Herbs Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2005 di atas impian dan inspirasi oleh pengasas yang juga Pengarah Urusan Syarikat, Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar. Menyedari hakikat bahawa sektor makanan tambahan bagi tujuan kesihatan dan juga produk kosmetik serta kecantikan amat menggalakkan, maka syarikat ini mula beroperasi dengan menyediakan pelbagai rangkaian produk yang bermutu tinggi.

Syarikat ini telah diperbadankan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 pada tarikh 22 Julai 2005. Dengan kejayaan cemerlang yang telah diperolehi sepanjang penglibatan syarikat dalam bidang ini, maka Serai Mas kini beroperasi sepenuhnya di Labis, Johor



Apa itu Jus Hidayah Gold

Produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi ini turut dapat membantu pelbagai masalah kesihatan. Tidak terhad kepada penyakit ringan sahaja, Jus Hidayah Gold juga dapat mengatasi penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Sejak dari zaman dahulu, banyak jenis tumbuhan yang digunakan oleh nenek moyang kita untuk mengubati penyakit luar dan juga dalaman. Namun, masih ramai di antara kita yang belum mengetahui atau berasa yakin bahawa bahan-bahan semulajadi ini sebenarnya jauh lebih baik untuk mencegah dan juga merawat penyakit. Produk berasaskan herba alam semulajadi seperti Jus Hidayah Gold ini boleh dijadikan alternatif untuk mengekalkan kesihatan ataupun mengubati penyakit. Bak kata pepatah Melayu, cegah sebelum kena.

Warisan herba sepanjang zaman ini mampu dimiliki untuk kesihatan seisi keluarga serta mengeratkan lagi jalinan kebahagiaan bersama. Lebih Kuat, Lebih Cergas dan Lebih Beramal dengan Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.


Kandungan Jus Hidayah Gold

Gabungan mantap 23 jenis herba terpilih ini juga terdiri daripada makanan sunnah yang berkualiti tinggi yang sememangnya bermanfaat untuk kesihatan tubuh badan. Malah jika diamalkan setiap hari dan dijadikan sebagai rutin, ia mampu mencegah pelbagai penyakit, menyihatkan badan dan mengembalikan keseimbangan sistem tubuh badan.

Kombinasi Raja Segala herba seperti Madu, Buah Tiín, Kismis, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi ini mempunyai kebaikan dan khasiat luar biasa untuk kesihatan tubuh badan dan mengatasi segala macam penyakit.

Duta Produk – Imam Muda Asyraf
Imam Muda Asyraf dipilih sebagai Imam Muda Asyraf juga turut dijadikan duta produk kesihatan yang terkenal dengan tagline ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas.
Umum mengetahui Imam Muda Asyraf merupakan juara musim pertama program pencarian imam dalam kalangan generasi muda. Program Imam Muda yang disiarkan secara langsung menerusi saluran televisyen berbayar Astro Oasis membuatkan pemilik nama Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan dikenali ramai.
Imam Muda Asyraf juga meneruskan diri dakwah beliau menerusi program bual bicara iaitu Hidayah Talk yang membincangkan pelbagai isu melalui laman Facebook pengeluar jus ini iaitu Seraimas HQ. Program bual bicara yang berlangsung tiga kali dalam sebulan ini mengupas topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan pentingnya kesihatan.

Testimoni Jus Hidayah Gold




Dapatkan Jus Hidayah Gold dan Anda Berpeluang Menangi RM10,000 GOLD BAR

Peraduan Wefie Raya

Seraimas akan mengadakan Peraduan Wefie Raya bermula 17/5/2018 sehingga 1/7/2018 ini. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17/5/2018. Penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1/7/2018.

Hadiah bernilai RM 10,000.00 bakal dimenangi dan anda berpeluang untuk beramah mesra di rumah terbuka Hari Raya bersama Imam Muda Asyraf dan keluarga Seraimas bersama pasangan di (maklumat mengenai lokasi, masa dan tarikh akan diberitahu kemudian)

Syarat-syarat penyertaan:

1)      Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.
2)      Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.
3)      Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.
  
Cara Penyertaan:
1.       Beli Jus Hidayah Gold
2.       Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti
3.       Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold
4.       Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my
5.       Masukan slogan "Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana........." Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.
6.       Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:
       a.       Gambar adalah milik anda
       b.       Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamanya
       c.       Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik
       d.       Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.
7.       Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.
8.      Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini


Hadiah

Seramai 5 orang pemenang akan dipilih. Berikut adalah hadiah-hadiah yang bakal dimenangi.

Tempat Pertama:
Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas
  
Tempat Ke-2:
Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ke-3 sehingga ke 5:
1 dinar emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tarikh Tutup Penyertaan: 1/7/2018 jam 10 malam

Dapatkan Jus Hidayah Gold sekarang di:
1.        Toko-toko Jamu berhampiran
2.        www.seraimas.my
3.        Facebook Seraimas HQ.

Pertanyaan boleh hubungi talian: +6012 7848364
Website: www.seraimas.my
Facebook: 
Seraimas HQ
Instagram: 
@seraimashq
Youtube: 
Seraimas Herbs


26 ulasan:

  1. Peraduan sempoi, hadiah menarik.. best!

    BalasPadam
  2. Wow, menarik hadiahnya. Zumal nak join la berwifie...

    BalasPadam
  3. nak masuk juga la..lumayan hadiah tu

    BalasPadam
  4. dah join ke EL! Good luck..dapat gold bar 20g tu, leh buat raya tahun depan hehe

    BalasPadam
  5. senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...

    BalasPadam
  6. Bulat bulat mata nengok kan hadiah yang dieorang bagi kak el. Weh mana nak cari 20g free free gitu jek

    BalasPadam
  7. Ok nak pergi kedai toko jamu, nak cari produk jus hidayah gold ni..hehee..nak cuba join..mana tau rezeki..

    BalasPadam
  8. el kena join tu, mana tau da rezeki...

    BalasPadam
  9. uiyooo macam senang je menang.

    BalasPadam
  10. syarat peraduan mudah....hadiah plk berbaloi2

    BalasPadam
  11. Pehh hadiah nya...macam kena join ni...😅kena wefie je kan ...hehe..

    BalasPadam
  12. hadiah dia menariklah k.el... rugi plak rasa xjoin kan.... jom wefieeee!!

    BalasPadam
  13. bukan setakat dapat jus yang berkhasiat kalau join wefie mungkin menang 20g gold bar

    BalasPadam
  14. Syioknya kalau menang kan. Sis ni bila lah nak join kontest ni..jus tu pun lom beli lagi..huhuhu

    BalasPadam
  15. adoi wakkkkkk.. hadiah dia !!!!! kena join jugak la cenggini..

    BalasPadam
  16. nak join juga harga sebotol ni berapa rm, hahaha hadiah dia awesome boleh bikin panassss

    BalasPadam
  17. beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat

    BalasPadam
  18. Wahhhh wefie je boleh dpt duit raya dah. Pulangan hebat menarik pulak tu. Tahniahlah kepada pemenang tu kan.

    BalasPadam
  19. ade promosi sehingga 30 syawal..so sempat lagi nk pergi beli jus hidayah gold ni..boleh masuk contest ni...

    BalasPadam
  20. Mak oooii wefie je boleh menang RM10k??

    BalasPadam
  21. Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    BalasPadam
  22. hadiahnya lumayan sgt! untung-untung boleh menang.. :)
    wefie je kan.. senangnya lahai.. hihi

    BalasPadam
  23. Lumayannyaaa hadiah, dah lah senang aje.

    BalasPadam
  24. hadiahnya lumayan. mesti ramai yang berebut-rebut join.

    BalasPadam