HERSDAY THE BEST SANITARY PAD - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 13 Jun 2018

HERSDAY THE BEST SANITARY PAD


Hai korang jangan lupa nak balik kampung raya ni kaum-kaum hawa amnya wajib spare tuala wanita di mana jua korang berada. Manalah tau kan tengah seronok beraya tetiba korang ke, adik beradik korang ke, saudara mara ke menyambut Hari Raya tu kan, tetiba bocor pula. Time tu lah kelam kabut beraya nak cari pad. Nak pergi kedai..kedai pula tutup raya wei haha.

Mesti ada diantara korang yang telah mempunyai pilihan tuala wanita. Hari ini El nak share satu lagi pilihan terbaru El untuk tuala wanita iaitu HERSDAY


Korang pernah dengar tak tuala wanita HERSDAY?

Mengapa Hersday?

1)Pad sentiasa kering
2) Tidak berpecah atau bocor
3) Nipis dan selesa
4) Menyerap 3x lebih baik

Hersday mempunyai 3 pilihan untuk korang

Daily Use

Night Use


Liner


Kelebihan tuala wanita Hersday berbanding yang lain korang boleh tonton video di bawah ini
Pertama kali mencuba tuala wanita Hersday ini, El rasa selesa sangat. Yang menarik walaupun dia nipis tapi penyerapan sangat bagus, mudah bergerak dan seperti tidak memakai tuala wanita.
Beli Hersday sekarang dan korang akan dapat:
- Penghantaran percuma - Tiada Bayaran Tersembunyi - 100% Jaminan Wang Balik Jaminan Secara PERCUMA
Sebahagian daripada keuntungan kami akan didermakan kepada Komuniti Kanser Payudara

5 ulasan:

  1. Jenama baru ye kak el..nanti zaza nak usha la dia punya web nak tengok.. Kot rasa nak try pulak jenama ni..

    BalasPadam
  2. Oh i m using this also, it very comfortable and soft. Like it too.

    BalasPadam
  3. Tak pernah dengar lagi jenama ni. Nanti nak usha dekat website dia..boleh cuba try barang baru ni

    BalasPadam
  4. Jenama baru ke ni kak El. Tak pernah dengar pulak. Tapi boleh dicuba nti

    BalasPadam
  5. Dah, brand baru ya tak pernah dengar lagi. Ni kalau nak try beli dekat mana? Ada yg overnight tak

    BalasPadam