SHOPPING RIANG RIA RAYA DI LAZADA 2018 - LIFESTYLE BLOGGER

Ahad, 27 Mei 2018

SHOPPING RIANG RIA RAYA DI LAZADA 2018

SHOPPING RIANG RIA RAYA DI LAZADA 2018 | Hai semua!Selamat Hari Raya...eh puasa pun belum habis lagi ni dah nak raya. Adui semua shopping mall dah start main lagu raya. Terus rasa nak raya sekarang hihi. Amboi nak raya teruskan..tapi dah siap ke baju raya, kuih raya, perabot raya semua. Ha sakan korang, nak raya semua nak barukan. 

Baju raya El dan sekeluarga dah siap. Cuma nak tambah apa-apa yang patut je. Kuih raya pun belum start buat lagi. Tapi adalah order kat kawan barang 2 3 jenis kuih. Selain beli kat luar tu kan, El pun tak ketinggalan shopping online tau. Banyak-banyak shopping online yang El selesa nak bershopping tak lain tak bukan Lazada. Dah banyak jugalah berhabis duit kat Lazada. Tak rasa rugi sebab memang barang di Lazada murah dan kadang-kadang barangan dia tu memang tak ada kat kedai-kedai luar.

Jualan Riang Ria Raya Lazada 2018


Untuk pengetahuan korang, kadang-kadang tu El tunggu Lazada buat sales barulah ligat bershopping tapi kadang-kadang tak ada sales pun barang diorang memang murah. Tapi tengok jenis barang jugalah. Nak bagi tau korang ni, tengah dekat nak raya ni kan, Lazada akan buat Jualan Riang Ria Raya bermula 1hb Jun ni tau. Ha apa lagi, ni lah masanya korang boleh bershopping raya. Mesti ada barangan yang korang tengah aim nak pakai masa raya nanti kan.



Jualan Riang Ria Raya akan bermula pada 1hb Jun - 4hb Jun 2018. sekejap jer sales. Grab it! Sales ini siap ada esklusif deal sehingga 90% untuk barangan terpilih sahaja. Bukan itu sahaja, terdapat offer dari 30 jenama Antarabangsa. Antaranya ialah: 

1) Watsons
2) Urban Decay
3) Carlo Rino
4) Poney
5) Siti Khadijah
6) Drypers
7) Panasonic
8) Tesco
9) Maybelline
10) Cala Qisya

Ada banyak lagi tau. Kalau nak tahu lagi korang kenalah terjah Lazada pada 1hb Jun ni ok.  Sekarang ni boleh dah nak buat survey barang yang korang nak tu. El pun tengah survey barang makeup ni dan nak tambah sedikit barangan dalam rumah. 



Jualan Riang Ria Raya juga ada menawarkan Jualan Flash, Lebih daripada 600 Baucar, Tawaran pada Essential Raya dan Buffet Buka Puasa, Tawaran Bundle dan Rakan Kongsi Eksklusif.

Alamak tak sabar nak bershopping ni. Mujurlah jualan sales ni buat time gaji. Harap-harap bertabahlah kan. 


Tunggu!Korang boleh memenangi baucar wang tunai RM50 dengan Duit Raya Shakin' Deals 


Wah menang duit raya RM50, bolehlah sambung shopping lagi. 


Caranya nak menang mudahnya, korang perlu:-

1 - Download and log in the Lazada App
2 - Stay on the homepage
3 - Shake daily from 22 May till 4 June at 5.30 am, 12.30 pm and 9.30 pm!

Alamak senangnya. El dah download. Korang tunggu apa lagi. Manalah tahu korang boleh jadi salah seorang pemenang. Duit raya RM50 tu. Syok habis. Untuk maklumat lanjut tentang baucar ini korang boleh klik sini

Jangan lupa stay tune ok Jualan Riang Ria Raya Lazada pada 1hb Jun - 4hb Jun 2018. Jom sama-sama meriahkan jualan ini di https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/  

Happy Shopping Gais 


 

iang Raya Sale ni bermula dari 1 sampai 4 Jun, siap ada deal ekslusif dan diskaun sehingga 90% untuk barangan terpilih. Dah la ada offer lebih dari 30 jenama Antarabangsa. Antara jenama yang ada ialah:

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub
iang Raya Sale ni bermula dari 1 sampai 4 Jun, siap ada deal ekslusif dan diskaun sehingga 90% untuk barangan terpilih. Dah la ada offer lebih dari 30 jenama Antarabangsa. Antara jenama yang ada ialah:

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbub

4 ulasan:

  1. 1 jun ek start. sempat ke tak sempat ni nak shopping. suka buat camni tau lazada ni.
    JanjiKita

    BalasPadam
  2. Wahhh boleh lah shopping Raya. Eh? Hahah!

    BalasPadam
  3. tak sabar nya nak shopping raya kat lazada..best ni

    BalasPadam