CELEBRATE MOTHER'S DAY DI PUNCAK TOP VIEW RESTAURANT AND LOUNGE PULAU PINANG - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 4 Mei 2018

CELEBRATE MOTHER'S DAY DI PUNCAK TOP VIEW RESTAURANT AND LOUNGE PULAU PINANG

Tidak lama lagi kita akan menyambut Hari Ibu. Korang sudah merancang ke nak buat surprise kat Ibu?Ok kat sini El nak share satu surprise untuk celebrate Hari Ibu. Apa kata kali ini korang bawa ibu korang makan di suatu tempat yang cukup menarik di atas awangan setinggi 59 tingkat. Ha di mana tu?



Di mana lagi kalau tidak di puncak paling tinggi di Pulau Pinang Top View Restaurant and Lounge. Sebelum ini El ada kongsikan entry berbuka puasa di sini. Kali ini El nak kongsikan menu-menu yang disediakan oleh pihak hotel untuk meraikan Hari Ibu pada 13 Mei yang akan datang tidak lama lagi ni. 

Berbuka puasa di Top View Restaurant & Lounge klik SINI

Top View Restaurant and Lounge ada menyediakan special set dinner untuk meraikan Hari Ibu. 


PAMPER YOUR  LOVELY MOM

AMUSE BOUCHES
Saffron Tempura Oyster | Ratatouille | Blue Pea Flower Vinaigrette Edible Soil & Arugula Leaf



 APPETIZER
Salad Of Mirin Glazed Tiger Prawn | Seared Tuna Sashimi with black Sesame | Wasabi Cream


SALAD
Traditional English Caesar Salad



 SOUP
Wild Mushroom & Chamomile Tea | White Truffle Oil Tempura Mushroom


CHOICE OF MAIN COURSE
Cured & Pan-seared Salmon | Broccoli Floret | Char-Artichoke & Wild Momotaro Chutney Lemon Butter Sauce


“Or”
Carved Beef Tenderloin | Pommes Marseilles | Young Carrot | Natural wine juz


DESSERT
Vanilla Panna Cotta with Strawberry and Basil Ice-cream
  

COFFEE / TEA



Jomlah korang. Ada diskaun 50% lagi untuk senior citizen Ha dah jimat situ. Diskaun 50% ini hanya sah pada 13 Mei sahaja. Tetapi korang boleh enjoy menu ini sepanjang bulan ini dengan harga RM98nett dari 13 Mei hingga 14 Jun 2018. Tentu ibu-ibu yang datang sini enjoy makan-makan di sini. Untuk sebarang tempahan boleh menghubungi: 

Top View Restaurant & Lounge
No 1, 59F & 60F, Jalan Penang,
George Town, Malaysia
Tel: Call 04-262 5960
Email: reservation@thetop.com.my
Website: www.thetop.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/topviewkomtar/


4 ulasan:

  1. Adoi.. bestnya kalau ada yang sudi belanja.. kikiki..

    BalasPadam
  2. yang ada perancangan boleh la ke sini.
    Janji Kita

    BalasPadam
  3. wah bestnya celebrate mother's day di puncak top tu.sedap2 makanan tu.Inilah cara utk mengembirakan hati ibu kan.

    BalasPadam
  4. Beda masa Hari Ibu di Indonesia, kami celebrate it on 22 Desember every year. Btw, nice place to celebrate the moment. :-)

    BalasPadam