3 LANGKAH PENJAGAAN MUKA DENGAN BARE ESSENTIALS DARI ALTHEA - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 27 April 2018

3 LANGKAH PENJAGAAN MUKA DENGAN BARE ESSENTIALS DARI ALTHEA

Memang menjadi kegilaan di kalangan blogger dan pencinta-pencinta K-Beauty jika ada produk terbaru dari one stop online paling famous iaitu Althea. Siapa tak tahu Althea merupakan kedai online K-Beuaty paling hawt. Produk Althea memang best dan memang meletop. Menjadi sebutan di kalangan bloggers. Let say kalau ada produk terbaru, memang licin habis ok. Korang kena cepat. Siapa cepat dia bahagia hey

Althea, kedai one stop online yang diminati dikalangan blogger dan pencinta-pencinta K-Beauty akhirnya telah melancarkan produknya sendiri. Jika anda masih ingat dulu Althea pernah mengeluarkan produknya sendiri iaitu Petal Velvet Poweder (serbuk lut) yang meninggalkan kesan makeup dan menjadikan kulit muka anda tampak licin bak sutera.



 Kini, kami digosipkan pula produk terbaru dari Althea. Memang gosip panas habis di kalangan blogger tau?Macam boleh buat pillow talk sambil makan kuaci hihi. Ok produk terbaru dari Alteha ialah Bare Essentials iaitu produk penjagaan wajah yang merangkumi pembersih, toner dan pelembab 

Althea's Bare Essentials



3 langkah penjagaan kulit anda yang sempurna. Packaging yang sungguh minimalis ini memberi tumpuan asas penjagaan kulit yang direka- untuk memberikan faedah daripada rutin penjagaan kulit Korea 10 langkah yang terkenal, dilancarkan menjadi 3 langkah cepat dan mudah.


Produk ini menyuburkan kulit semasa
meninggalkannya kelihatan cerah, bersinar, dan cantik. Dengan formula yang bersih, minimum, namun berkesan, ini produk mudah melambangkan kesempurnaan mudah dan memberikan hasil maksimum dengan usaha minimum. Dan
jika seseorang mempunyai kulit yang hebat, ia mengurangkan jumlah solek yang diperlukan untuk membuat kulit wajah yang sempurna.


Antara barangan yang terdapat dalam pink box kali ini adalah: 

1. Contour Cleanser 150g
2. Primer Water 200mL
3. Fixer Cream 50g
4. Mirror
5. kit Pack Travel bare Essential
6. Althea Marble.


Produk penjagaan wajah Althea Bare Essentials ini merangkumi pembersih wajah, toner dan juga pelembab. Fungsi-fungsi satu-satu produk adalah seperti berikut :


The Contour Cleanser 150g RM23.00 Mengandungi ekstrak Lemon Myrtle, pembersih ini padat dipenuhi dengan mikro kapsul yang pecah apabila bersentuhan dengan air untuk membersihkan, mengelupas, dan menyahtoksik kulit secara perlahan. Contour Cleanser ini juga membantu untuk menggalakkan peredaran darah, dan mengurangkan kembung dan pembengkakan di bahagian muka yakni merampingkan muka anda. Ha jangan tak tau nama pun Contour ok mestilah nak bagi muka kita bentuk V. Suka tak?


The Primer Water 200ml RM43.00 Primer water ini bertindak 2 dalam satu sebagai toner dan juga primer. Mengandungi teknologi Makro Teknologi Dispersi Fluidik yang perlahan-lahan mengecilkan liang-liang roma dan melembapkan kulit, glowing dan lebih anjal. Dibuat dengan ekstrak salji Lotus yang bertindak melembutkan kulit wajah, meningkatkan kelembapan kulit dan menyihatkan kulit secara semulajadi.


The Fixer Cream 50g RM50.00 Fixer cream ini best sangat. Bila pakai tidak berminyak, cepat menyerap untuk memberi kulit dengan penghidratan selama 24 jam. Krim ini juga kaya dengan antioksidan yang diperoleh daripada minyak biji Camellia Sinensis (teh hijau), dan membantu meningkatkan kolagen pada kulit

El suka sangat produk Bare Essentials ni. Bila pakai muka sangat fresh dan lembap sepanjang hari. Bau pun best. Yang paling best dia punya packaging sungguh manimalis macam tampak mewah seperti brand terkenal di dunia. Very the gitu hehe. Love sangat. 

Dengan semua 3 produk tersedia untuk pembelian pada harga RM116. Cepat cepat. Berita baik untuk anda, setiap pembelian, anda akan dapat diskaun 10%, free shipping dan free cermin Althea (limited edition tau)


Untuk Maklumat Lanjut : 


FACEBOOK : 




3 ulasan:

  1. Kalau untuk masalh parut jarawat boleh hilang ke.. Tengah cari skincare untuk guna..

    BalasPadam
  2. Murah je kalau beli set ni.. Sng pakai 3 ni utk rawat masalah kulit kan kak el..

    BalasPadam