WOWSKIN Nak Bagi RM62000 PERCUMA Kepada Anda!Memang WOWlah! - LIFESTYLE BLOGGER

Selasa, 2 Januari 2018

WOWSKIN Nak Bagi RM62000 PERCUMA Kepada Anda!Memang WOWlah!

WOWSKIN Nak Bagi RM59000 PERCUMA Kepada Anda!Memang WOWlah | WOWSKIN set serum vitamin. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat Tahun Baru untuk semua pembaca blog El. Tahun baru ini apakah azam korang?Ha azam tahun tahun sebelum ni ada yang tertangguh tak?Ha yang belum ada azam lagi, jom kita buat duit banyak-banyak tahun ni. Bolehlah nak pergi melancong oversea kan hihi. Tambahan pula nak buat duit pun sekarang semakin senang cuma kena rajin dan usaha lebih. Nak menang RM62000 macam tajuk El ni mai rapat-rapat manalah tahu ada rezeki korang kan. Sebelum tu, El nak kongsikan sedikit tentang WOWSKIN ni ye



Hari ini bermulalah rutin harian El dengan anak-anak sudah mula bersekolah. Tahun ini 3 orang anak El akan mula bersekolah. Bila dah sibuk, memang tiada masa untuk menguruskan diri. Dan tentunya tiada masa untuk menguruskan wajah hehe. Terpaksa menghadkan masa untuk main makeup makeup. Cukuplah sekadar memakai serum, blusher, lip gloss.

Sekarang ni nak flawless tips yang penting korang mesti ada serum yang terbaik untuk kulit wajah korang. Trend sekarang ni nak cepat gunalah serum untuk kelihatan cantik, menawan dan berkesan dengan cepat. Serum adalah peneman baik untuk wanita yang pentingkan kecantikan. Wanita juga tiada masa untuk berhias. Dengan adanya serum ini membantu wajah kelihatan sihat, ceria, dan cantik sepanjang hari.

Bercakap tentang serum ini, El akan share satu serum yang WOW untuk korang




WOWSKIN VITAMIN SERUM SET

WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia.
Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.
Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain bagi menambahkan lagi keberkesanannya.

KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.


Kedua-dua serum siang dan malam ini mendapat kelulusan dari KKM. Day Serum NOT170500805K dan Night Serum NOT170501806K. Jangan risau, WOWSKIN ini juga bebas dari mercury dan hydroquinone


VITAMIN B3

👉Menghilangkan kemerahan akibat dari keradangan kulit ataupun jerawat.
👉Meningkatkan ketahanan sistem imun kulit wajah anda
👉Mengehadkan penghasilan radikal bebas pada kulit yang
menjadi punca kulit tidak sihat
👉Memastikan wajah anda semakin glowing secara semulajadi

VITAMIN C

👉Bantu meningkatkan penghasilan kolagen kulit anda 

secara semulajadi
👉Bantu memperbaiki tekstur kulit anda agar semakin rata
👉Memastikan kelembapan kulit berada di tahap optimum


VITAMIN E



Pudarkan kesan gelap pada wajah dengan berkesan.

Menegangkan kulit yang semakin kendur akibat faktor 

penuaan.

Menghilangkan kesan sunburn yang dialami akibat cuaca 

teruk


VITAMIN A

👉Melambatkan proses penuaan kulit dengan berkesan
👉Menjadikan kulit semakin lembut dan gebu
👉Memastikan kulit tidak kering selepas seharian terkena cahaya matahari
👉Mengurangkan kadar penghasilan sebum atau minyak pada wajah

VITAMIN D

👉Mempercepatkan kadar penyembuhan dan pengeringan jerawat
👉Memastikan sel kulit anda sentiasa diperbaiki pada kadar lebih optimum
👉Mengurangkan keradangan kulit yang dialami





FAKTA YANG ANDA PATUT TAHU TENTANG WOWSKIN

💘Kesan yang ketara boleh dilihat dalam 2 hingga 3 bulan penggunaan.
💘Satu set boleh dipakai untuk 1 bulan jika mengikut aturan penggunaan yang diberikan.
💘WOWSKIN adalah sangat sesuai untuk dipakai sebelum anda mengenakan make-up kerana ia mampu menjadikan make-up anda bertahan lebih lama serta kulit kekal lembab.
💘WOWSKIN ini berkepekatan tinggi tapi ia diformulasi agar ringan pada wajah. Jadi anda tidak perlu risau wajah terasa berat, berminyak atau melekit jika ingin pakai sepanjang hari.
💘WOWSKIn selamat dipakai oleh ibu yang mengandung atau menyusukan anak kecil





CARA PENGGUNAAN


TESTIMONI PENGGUNA WOWSKIN 




Berita baik untuk semua pembaca blog El, WOWSKIN mengada satu contest #makeMONEYchallenge. Ha siapa-siapa nak menang RM62000 bolehlah join contest ini. Manalah tahu ada rezeki korang. Jom check it out details contest ini okay.

Sebelum itu El share satu Video Testimoni Yang Berjaya Jana Ribuan Ringgit Dengan WOWSKIN. Korang juga boleh!!!


DETAILS MENGENAI CONTEST 
#makeMONEYchallenge

Berikut merupakan details mengenai contest #makeMONEYchallenge ini

Terma dan syarat CONTEST #makeMONEYchallenge: -

1) WAJIB jual harga diskaun WOWSKIN (RM62 + RM8) = TOTAL RM70 per unit

2) Wang RM70 WAJIB di transfer kepada HQ terlebih dahulu untuk memastikan tiada aktiviti yang tidak sihat seperti "MAIN HARGA".


3) Wang "SALES" peserta akan dipulangkan semula pada 30.01.2018

4) RM8 psotage yang dicharge kepada pelanggan tidak akan dikembalikan kepada peserta.

5) Sales SAH bermula pada 05.01.2018

6) Terbuka kepada semua warganegara Malaysia termasuk agen, dropship dan stokis sedia ada.

7) Anda tidak perlu simpan stok, hanya submit order di sistem kami. HQ akan poskan serta update tracking no untuk anda.

8) Anda boleh promosi gunakan apa jua cara asalkan tidak menyalahi etika dan undang-undang

9) Untuk video atau gambar WOWSKIN, anda boleh dapatkan di:-

Instagram: @wowskin.official
Fanpage: WOWskin HQ

#makeMONEYchallenge
#wowskin
#flawlesswithvitamins

10) Peserta harus mendaftar di link system OFFICIAL WOWSKIN: dropship.wowskin.my/register

11) Bagi yang pernah mendaftar dahulu, sila daftar semula pada link yang diberikan

SELAMAT MENCUBA!!


18 ulasan:

  1. serum ni memang bagus pernah terbaca kebaikannya

    BalasPadam
  2. Nak try juga serum ni..harga mampu milik...hadiah pun best

    BalasPadam
  3. Wahhh lumayan jugak tu hadiah nya. Heheh. Produk tu pun nampak menarik :)

    BalasPadam
  4. teringin nak cuba lepas baca ni.. harga dia pun best. Kena displin pakai hari-hari kalau dah beli ni :)

    BalasPadam
  5. Serum bagus untuk kulit, biasanya nk tau kesan berapa lama?

    BalasPadam
  6. Skrg cik enmperlukan serum sbb dah masuk 31 tahun

    BalasPadam
  7. First time dengan produk wow skin ni .. serum tue terbaik

    BalasPadam
  8. tak pernah saya tengok night serum & day serum tu asing asing kan.
    sesuatu yg saya cuba ni!

    BalasPadam
  9. ramai yang jaga kecantikan kulit sekarang ni

    BalasPadam
  10. Suka pakai serum2 ni..sebab mudah dan cantikkan muka

    BalasPadam
  11. All the best EL.
    Tak pasti EL igt sy lagi atau tak.
    Semakin hebat EL skrg.
    Keep it up EL. Semoga bertambah maju dalam dunia blog.

    BalasPadam
  12. Bila tgk testimoni Wowskin rasa nak try

    BalasPadam
  13. Terbaiklah.. mmg wow ni. All the best El! :)

    BalasPadam
  14. Menarik serum yg kaya vitamins ni!! Pilihan terbaik :D

    BalasPadam
  15. Wowww... mmg lumayan hadiah tu. Memang beruntung siapa dapat rezeki ini. :)

    BalasPadam
  16. nak try lah join contest ni..kot lad ada rezeki menang..hehe

    BalasPadam