DOLLY V SHAPE MENGHILANG MASALAH DAGU BERLAPIS DAN PIPI TEMBAM - LIFESTYLE BLOGGER

Jumaat, 26 Januari 2018

DOLLY V SHAPE MENGHILANG MASALAH DAGU BERLAPIS DAN PIPI TEMBAM

Assalamualaikum semua
Salam Sayang

DOLLY V SHAPE | Menghilangkan Masalah Dagu Berlapis dan Pipi Tembam Hari ini terasa happy sangat sebab El nak share dengan korang satu produk yang awesome. Nak tanya siapa kat sini ada masalah pipi tembam dan double chin. El nak share dengan korang ada produk yang boleh membantu korang mendapat bentuk muka V Shape ok. Selain bengkung untuk dapatkan body langsing, ha jangan tak tau di Malaysia ni dah heboh tentang Bengkung Muka Puaka. Selalu kita dengar bengkung untuk perut dan badan kan. Ha muka pun nak berbengkung juga tau. Muka pun nak kurus jugakan. Bandan nak langsing, muka pun nak langsing juga hihi

Macam El ni sejak kebelakangan ni, muka dah makin tembam. Lagi serius bila El pakai tudung ada penampakkan dagu berlapis. Adoii memang spoil lah kan. Boleh kemurungan macam ni. Kadang2 terpaksa ambil angle yang betul untuk dapatkan gambar selfie tanpa dagu berlapis. 


Tup tup heboh pasal Dolly V Shape ni. Pertama kali El dengar tentang Dolly V shape ni ketika El tengok video live makeup tutorial dari MUA terkenal Bellaz. Tertarik dengan produk Dolly V Shape ni. Jom kita tengok apa yang menarik tentang Dolly V Shape dari RZN Beauty ni

Dagu berlapis!!!️ Macam macam cara dah buat tapi tetap tak hilang!!!

Nak dagu tirus, bujur dan runcing!!!


DOLLY V SHAPE

Dolly V ini berasaskan Hidrogel yang memberi kesan cooling effect dan mengurangkan saiz lipid lemak di bahagian pipi dan bawah dagu dengan pantas dan ia juga mengandungi ekstrak hedera helix yang bertindak sebagai nutrien untuk memecahkan lemak di bahagian itu.

Okey mcm ni, ia ibarat bengkung yang dipakai di badan kita. Haa sama cuma yang ini proses pembakaran lemak lebih cepat tapi jangan risau ia langsung tidak panas sebab di dalamnya ada hyaluronic acid untuk mempertahankan kelembapan.

  FUNGSI DAN KELEBIHAN

 Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari (terbukti secara klinikal)
Memiliki bentuk wajah yang bujur, dagu yang runcing
Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
100% tiada kesan sampingan & selamat digunakan
Kelulusan KKM dan 100% halal


DOLLY SHAPE SESUAI UNTUK KULIT NORMAL DAN SENSITIF

Kulit sensitif pakai 30 min-1 jam sahaja

Kulit normal bolehlah pakai sewaktu hendak tidur kerana semasa anda tidur mask ini lagi cepat bertindak dan mask ini dibuka pagi esoknya bila dah bangun tidur

Kesan yang cepat sis boleh guna terus sekeping sehari selama 5 hari berturut-turut. Better pakai waktu malam sebelum tidur. Sejuk je rasa sampai tak sedar dah pagi

Bila pakai Dolly V shape dapat membakar lemak bawah dagu, menjadikan kulit pipi dan dagu jadi lembut dan sekaligus memberikan muka yang kusam tampak berseri  


MUA terkenal Bellaz pengguna tegar Dolly Shape ni tau.

 CARA PENGGUNAAN DOLLY V SHAPE






Tarik je lapisan bawah tu & letak dekat tengah dagu biar centre. Yang lekuk tu letak bawah dagu ye jangan silap pakai pulak. Untuk normal skin pakai minimum 3-4 jam & sensitive skin pakai 30- 1 jam sahaja. Kalau terasa gatal sikit sikit tu normal tau sebab gel sejuk bawah dagu tu tengah buat kerja.


TESTIMONIAL DARI PENGGUNA DOLLY V SHAPE




DETAILS PRODUK:

1 kotak ada 5 mask. 1 keping mask untuk sekali guna. 1 kotak tahan untuk 5 kali penggunaan.

HARGA SEKOTAK: RM 70

CARA PEMBELIAN:

Instagram: @rznbeauty_official2


10 ulasan:

  1. Wah..menarik sangat produk ni el. Rasa nak try juga nanti.

    BalasPadam
  2. Wahhh tak ada lah dah masalah double chin nanti. Heheh :)

    BalasPadam
  3. Wow..bentukkn dagu.. Nk try la..sbb dagu kita 3lapis..hihi

    BalasPadam
  4. Mua bellaz pun pakai jgk ye.. Ada nmpk dia pnh post prduk ni..

    BalasPadam
  5. Ada jugak bengkung untuk muka ye..bagus ni pada yang nak muka kecik..

    BalasPadam
  6. wahhh tengok testimoni tu, bestnya dia punya vshape. kalau dapat dagu runcing ni best ni. hehe

    BalasPadam
  7. Kita ada double chin. Nampaknya produk ni sesuai untuk kita...

    BalasPadam
  8. Lepas ni bagi yg ada masalah dagu lapis xyah risaukan

    BalasPadam
  9. iskh3 menjadi2 pulak double chin mokcik loni..nak beli laa benda ni..nak dagu runcing macam uols gak boleh???

    BalasPadam