SAFI RANIA GOLD BEETOX TECHNOLOGY

9:32 PG

Assalamulaikum semua
Salam ceria

SAFI RANIA GOLD BEETOX TECHNOLOGY | Minggu ini El banyak share produk-produk kecantikan. Ha rasa-rasa korang ada tak yang berkenan di hati hihi. Kalau produk tu elok dan sesuai dengan korang, apa salahnya nak share betul tak hihi. Ok kali ini El nak share satu produk dari Safi Malaysia iaitu Safi Rania Gold Beetox Technology. Rasanya ramai yang dah tahu tentang produk terbaru ini. So sesiapa yang belum tahu jom baca apa yang best sangat dengan Safi Rania Gold Beetox Technology ni ok

Mesti korang ada cara tersendiri untuk menjaga kulit wajah untuk sentiasa cantik, gebu, anjal dan kulit sentiasa muda remaja gitew. El pun teringin nak kulit putih gebu, cantik, anjal dan yang paling penting sentiasa tampak muda remaja waaaalaupun umur dah semakin senja ni oii haha. 

El dah pakai produk-produk Safi ni sejak remaja lagi dari penjagaan rambut sehingga penjagaan muka. 


SAFI RANIA GOLD BEETOX TECHNOLOGY

SAFI Rania Gold kali ini membawa satu lagi rangkaian penjagaan wajah Halal nombor 1 di Malaysia dengan Safi Rania Gold Beetox Technologi yang menampilkan solusi anti penuaan dengan sentuhan emas Teknologi BEETOX seterusnya menghasilkan bingkisan keremajaan yang diidam-idamkan ini mampu dimiliki semua. Gabungan kecanggihan teknologi dan keajaiban Alam Semulajadi dengan penggunaan khasiat bisa lebah yang mampu memberi tindak balas yang baik ke atas kulit wajah wanita. 


KANDUNGAN SAFI RANIA GOLD BEETOX TECHNLOGY

💋Mengandungi manfaat Nano Gold 24K bersama Amino Peptide untuk memberikan kesan berganda bagi meningkatkan penghasilan kolagen sebanyak dua kali ganda

💋Mengambil inspirasi daripada gabungan teknologi dan keajaiban alam semua jadi, teknologi Beetox dicipta dengan gabungan kandungan bisa lebah, madu, jeli diraja dan propolis untuk menguatkan struktur dalaman kulit untuk menghalang penuaan
💋Teknologi Beetox mempunyai kandungan termasuk Bee Venom; bagai suntikan yang membantu mengukuhkan struktur kulit; Propolis; bertindak sebagai antioksidan yang mencegah kulit kusam


💋Royal Jelly yang merangsang pembaharuan kulit

💋Honey yang menghaluskan kulit

💋Nutrixbright complex untuk mencerahkan tona kulit

💋Vitamin C untuk melembapkan kulit



Pembersih Wajah SAFI RANIA GOLD dengan Nano Gold 24K & nutrisi Royal Jelly:

• Formulasi terbaharu Micro-Foam dengan agen anti-oksidan untuk membersih secara mendalam.
• Buih yang mewah berkrim mengandungi agen pelembap.
• Membersihkan sisa solekan dengan sempurna.

Nano Gold 24K
Mengukuhkan strukturdalaman pada lapisan epidermis kulit agar wajah anjal dan awet muda.

Royal Jelly
Kaya dengan 20 jenis Asid Amino, vitamin & mineral untuk pembaharuan kulit.



Esen Emas Keremajaan SAFI RANIA GOLD dengan Duo Gold 24K, gabungan Nano Gold 24K & Gold Flakes 24Kdiperhebatkan bersama nutrisi Honey & Hyaluronic Acid:

• Mengekal dan mengunci lembapan sehingga 24 jam dengan Hyaluronic Acid.
• Memelihara struktur kulit bukan hanya dari luaran malah meliputi struktur dalaman pada lapisan epidermis kulit.
• Mempertingkatkan daya tahan kulit.
• Menyediakan kulit untuk menyerap produk seterusnya.
• Penghidratan segera sehingga 130% dengan 1 aplikasi.

Duo Gold 24K
Kombinasi Nano Gold 24K dan Gold Flakes 24K membina dwi-tindakan yang mengukuhkan struktur dalaman pada lapisan epidermis kulit sambil memberi perlindungan dari luar.

Honey
Pelembap semula jadi untuk mengekal lembapan dan meningkatkan keanjalan serta kehalusan kulit


Eliksir Keremajaan SAFI RANIA GOLD dengan Nano Gold 24K & nutrisi Beetox & Propolis:

• Beetox, Nano Gold 24K & Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit X3*.
• Merawat kesan penuaan kulit dari dalam (pada lapisan epidermis) & memudarkan pigmentasi dengan berkesan.

Nano Gold 24K
Mengukuhkan struktur dalaman pada lapisan epidermis kulit agar wajah anjal dan awet muda.

Beetox
Bertindak bagaikan sengatan lebah untuk tindak balas pembaharuan kulit secara semula jadi.

Propolis
Anti-oksidan semula jadi melawan radikal bebas untuk mencegah penuaan awal


Krim Pelembap Siang SAFI RANIA GOLD SPF25PA++IRdengan Nano Gold 24K & nutrisi Propolis:

• Melembap dengan efektif & membantu mengukuhkan struktur kulit.
• Kulit terlindung daripada sinaran UVA, UVB & InfraRed (IR).
• Mencegah kulit menjadi gelap.
• Tona kulit sekata.

Nano Gold 24K
Mengukuhkan struktur dalaman pada lapisan epidermis kulit agar wajah anjal dan awet muda.

Propolis
Anti-oksidan semulajadi melawan radikal bebas untuk mencegah penuaan awal

Produk ini boleh didapati di seluruh Malaysia termasuk pasaraya dan pasaraya hiper utama. Untuk maklumat lanjut mengenai jenama SAFI, boleh layari laman sosical SAFI: 

Instagram: @safimalaysia
Youtube: www.youtube.com/safimalaysia


You Might Also Like

5 uols awesome