LAZADA Online Revolution Blogger Contest

4:34 PTG

Selamat Datang November
Aduhai sekejap saja dah masuk bulan November, lagi beberapa minggu nak masuk tahun baru 2018. Apa yang kawan-kawan dah capai sepanjang 2017 ni? 

Bila dah penghujung tahun ni, tentunya banyak saleskan lebih-lebih lagi sales dalam online shopping. Ha siapa kaki shopping sure tak sabar nak tengok barangan dan produk yang dah lama aim dan target kan. Tengah sales ni bolehlah grab.
  


Kalau nak shopping online tak sah kalau tak shopping di Raja Shopping Online LAZADA. Betul tak?Yang terbaru Lazada ada mengadakan Lazada Online Revolution  Blogger Contest. El pun nak join juga manalah tahu ada rezekikan. 

Sebelum tu, Lazada ingin melihat sejauh mana cinta kita terhadap shopping online mereka hihi. Check it out ok

1. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 
Produk pertama yang El beli di Lazada ialah sebuah meja komputer. Masa tu El baru jer pindah rumah. Meja komputer lama memang dah uzur. Lama jugalah buat kerja-kerja review pakai komputer dengan bersila hihi. So selepas itu saja intai-intai lazada kut ada meja komputer yang elok dan murah. Bila cuci-cuci mata di Lazada tertarik pula tengok meja komputer yang satu ni.

https://www.lazada.com.my/sonrier-series-120cm-simple-contemporary-white-steel-computerdesk-pc-laptop-workstation-table-37841035.html?spm=a2o4k.order-details.0.0.2d46ee29q7TOLA

Alhamdulilah setelah mendapat persetujuan dari en. suami, dia pun benarkan El beli meja komputer ni. Yang terkejut tu tak sampai 2 hari meja komputer tu dah sampai rumah. Wow ini betul-betul magik hihi. Manalah tak sayang dengan Lazada kan ahaks

2. Which types of products would you prefer buying online?
Selalunya El beli produk yang susah nak cari kat kedai-kedai biasa ni macam meja komputer tu memang susah nak cari. Yang ada jual kat luar tu semua tak menepati citarasa dan tak berbaloi dengan harga.

3. What to you love about online shopping?
Of courselah ianya menjimatkan masa dan duit. Kadang-kadang malas nak keluar shopping kat luar dengan nak hadap kesesakan lalu lintas, at the end Lazada juga ku cari. Lagipun di dalam Lazada pelbagai barangan dan brand untuk pilihan kita. Kita compare harga, berminat, klik untuk pembelian. Dan tunggu penghantaran di rumah dengan jiwa yang tenang hey

4. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 
Sebenarnya banyak nak beli kat Lazada. Tap for now ejak bergelar blogger yang semakin banyak peluang review, El rasa perlu camera yang boleh ambil gambar yang cantik dan video yang clear. Sebelum ini El ada dslr, tapi malas nak bawa. Berat gedebang haha. So I think Sony A6000 ni memang cun dan ringan. Senang nak bawa merata. 

https://www.lazada.com.my/sony-a6000-w16-50mm-mirrorless-digital-camera-white-sony-malaysiawarranty-1807286.html?spm=a2o4k.category-040500000000.0.0.130012ee5Jhf4F&ff=1&sc=MX4F&rb=1406

Jangan lupa tau SAVE THE DATE Lazada Online Revolution Sale 11.11.2017-12.12.2017


Yang berminat untuk join Lazada Online Revolution Blogger Contest boleh rujuk di
(https://www.lazada.com.my/online-revolution)


You Might Also Like

3 uols awesome