GAMBAR DAN VIDEO NIKAH FATTAH DAN FAZURA

10:41 PG

Assalamualaikum semua
Salam sayang 

GAMBAR DAN VIDEO NIKAH FATTAH DAN FAZURA | Aduhai aura #fattzura sangat hebatkan. Sampai ramai peminatnya yang tak sabar nak tengok gambar perkahwinan mereka. Tup tup 27.11.17 yang lepas, kita dikejutkan dengan berita pernikahan Fattah Amin dan Fazura. El yang bangun pagi nak prepare breakfast pun terkejut. Scroll punya scroll IG Fattah dan Fazura, tengok2 aik dah nikah. Kan diorang baru jer bertunang 13 November lepas. Lepas tu masa press conference, diorang kata nak pergi kursus kahwin dan akan bernikah dalam masa yang terdekat. 

Hahaha El tak sangka plak dekat tu minggu seterusnya haha. Tapi takpe. Alhamdulilah diorang pun dah sah jadi suami isteri. El happy dengan diorang. Suka tengok Fazura. Terpancar sinar kebahagiaan di mata dan wajah dia. Kan kita selama ini pernah tengok sejarah hitam pengalaman percintaan Fazura. So El pun seronok tengok Fattah dan Fazura dah sah jadi suami isteri. Love bird sangat. 

Fattah dan Fazura sudah pun sah bergelar suami isteri pada 27.11.17 yang lalu yang berwakilan wali abang Fazura sendiri di sebuah hotel terkemuka. Majlis tertutup itu katanya adalah permintaan kedua-dua belah pihak. Moleklah tu, majlis yang sangat privacy dihadiri oleh keluarga dan rakan yang terdekat.

GAMBAR NIKAH FATTAH DAN FAZURA













 

VIDEO NIKAH FATTAH DAN FAZURA FULL VIDEO


Diorang ni penuh dengan kejutanlah. Gambar nikah diorang pun romantis dan manja. Sama cantik sama padan. Semoga berkekalan dan bahagia hingga ke syurga amin

GAMBAR PERTUNANGAN FATTAH DAN FAZURA 

You Might Also Like

8 uols awesome

  1. semoga berkekalan ke akhir hayat

    BalasPadam
  2. Sweet je tengok diorang ni..warna warni masa nikah pun sejuk je kan

    BalasPadam
  3. Cantik Dan ensem mmg sepadan sgt. Tahniah fattzura

    BalasPadam
  4. Tahniah...sama cantik sama padan

    BalasPadam
  5. Sweetness overloaded. Bersemut2 screen hp ni jadinya. Happy for them. Semoga berbahagia selamanya.

    BalasPadam
  6. betul betul fenomena #fattzura ni..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah tahniah buat mereka berdua.. perkara yg baik mmg patut disegerakan. Semoga berbahagia hingga ke syurga... aamiin :)

    BalasPadam