GAMBAR DAN VIDEO MAJLIS PERTUNANGAN FATTAH DAN FAZURA

12:41 PTG



Assalamualaikum semua

Salam sayang


GAMBAR FATTAH DAN FAZURA BERTUNANG |Rasanya korang sure tahu tentang isu panas Fattah dan Fazura telah pun bertunang pada 13 November yang lalu. Sebelum tercetusnya tentang isu pertunangan mereka ini, seluruh peminat dan bukan peminat mereka rasanya terjebak dengan aura mereka yang dikatakan telahpun bernikah sebelum berangkat menunaikan umrah.

El salah seorang yang bukanlah minat sangat pun tapi terjebak dengan aura Fattah dan Fazura. Selalu jugalah stalk instagram mereka berdua. Seronok betul tengok diorang bercouple. Suwit sangat. Tiap hari mesti stalk hashtag mereka #fattzura hahaha. 

Terbaca jugalah beberapa komen peminat mereka yang mengatakan sudah bernikah sebelum dan semasa menunaikan umrah. Rakyat Malaysia rasanya tak sabar nak tengok mereka berdua bernikah sebab itulah excited menunggu kepulangan mereka untuk mengadakan press conference pada 23hb November yang lalu. 

Dalam press conference tersebut terjawablah sudah yang mereka telahpun bertunang sahaja. Majlis itu berlangsung di kediaman keluarga Fazura pada 13 November lalu.

Selain itu juga, mereka menyatakan majlis yang diadakan di kediaman nenek Fazura pada 14 November lalu pula, katanya adalah majlis doa selamat sempena pemergian mereka ke Makkah.

Majlis pernikahan akan dibuat secara tertutup dalam masa terdekat, manakala resepsi pula berlangsung pada tahun depan

Fattah turut menjelaskan, mereka kini sedang merancang majlis pernikahan selain dua acara resepsi, masing-masing untuk keluarga dan media serta peminat.

GAMBAR FATTAH DAN FAZURA BERTUNANG










Yang El suka sangat dengan diorg ni, dua2 belah keluarga saling menerima dan sentiasa ada disisi memberi sokongan. Keluarga diorg juga happy dengan hubungan diorang. Kan restu keluarga adalah sebahagian dari kebahagian dalam perkahwinan hihi.

Then seriously El suka tengok video pertunangan Fazura, terpancar kebahagiaan diwajahnya. El ada share video pertunangan mereka di bawah.



El doakan mereka cepat2 melangsungkan perkahwinan. El pula yang tak sabar nak tengok. Semoga dipermudahkan dan doakan yang terbaik untuk mereka amin 

You Might Also Like

3 uols awesome

  1. Alhamdulillah semoga kedua2nya akan terus selamat diijabkabulkan jd pasangan suami isteri.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum El
    lama akak tak singgah sini
    cantiknya Fazura dan pasangan nya
    semoga sampai ke perkahwinan yang bekekalan nanti
    allahumma aamiin

    BalasPadam
  3. hehe... berita hangat skang ni...

    BalasPadam