BEAUTY IN THE DROPS | UV FACE PRIMER DAN LUMINOUS DAY SERUM

4:18 PTG


BEAUTY IN THE DROPS | Assalamualaikum dan salam manis semua. ANDA SEDANG MENCARI PRIMER MEAKUP YANG SUPER GLOWING TAPI FULL COVERAGE?Kalau korang seorang yang suka menjaga kecantikan dan suka makeup macam El hihi tentunya tercari-cari primer makeup yang super glowing tapi full coverage kan. Tapi masih ada di antara wanita yang tidak tahu apa itu primer sebenarnya?

Ok El pun baru je belajar tentang primer ini setelah mengikuti kelas zero to basic makeup. Primer ini selalu digunakan dan wajib digunakan sebelum dan selepas makeup untuk makeup tahan lama dan makeup tidak bercapuk. Selain sebagai base makeup, ianya juga dapat menjaga dan merawat kulit wajah kita tau. 


So, di sini El nak share dengan korang satu primer yang sangat digilai oleh MUA Malaysia iaitu Beauty In The Drops (BitD) yang mengunakan 100% bahan semulajadi , menahan sinaran UV, tak berminyak dan selamat digunakan.

APA ITU BEAUTY IN THE DROPS

Beauty in the drops (BitD) adalah rumusan inovatif yang bertindak sebagai penyelesaian dengan dua tujuan iaitu sebagai

1) Asas sebelum 'makeup' dan / atau 'makeup finisher' atau
2) Boleh digunakan tanpa 'makeup'



Primer berasaskan serum ini melembapkan kulit. Hasilnya lebih berseri dan sentuhan lembut dengan permukaan licin yang membolehkan solek digunakan dengan lancar dan tetap sempurna sepanjang hari. Ia juga memanjakan dan menyediakan kulit untuk kelihatan "tiada solek" yang sempurna.


KANDUNGAN


Minyak Argan
Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3,6, & 9 yang sesuai untuk semua jenis kulit . Minyak argan juga bertindak sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit .Selain itu minyak argan juga berfungsi sebagai melembapkan dan menegangkan kulit wajah. Mengatasi jerawat ,radang dan surnburn serta menjadikan kulit lembut dan bersinar semulajadi 

Minyak Jojoba
Mengatasi masalah penghasilan minyak yang berlebihan di wajah dan sekaligus mencegah jerawat pada kulit wajah. Selain itu minyak jojoba juga ada keistimewaan sendiri yang dapat mencegah oksidasi kulit dari pada penuaan 


 KEBAIKAN BEAUTY IN THE DROPS 

⏩Wajah jelita semulajadi
Mengurangkan bintik dan tompok hitam di wajah
⏩Mengurangkan garis halus dan kedutan
⏩Menutup liang pori bekas jerawat
⏩Mencerahkan wajah
⏩Melembapkan wajah
⏩Menegangkan kulit wajah
⏩Menghaluskan kulit wajah
⏩Melembutkan kulit wajah
Merawat tona tidak sekata 
⏩Merawat kulit kusam
⏩Merawat kulit berminyak
⏩Menghilangkan jerawat halus
⏩Menghalang pertumbuhan jerawat baru



CARA PENGGUNAAN

1) Goncang sebelum digunakan
2) Titikkan BitD pada dahi, pipi, hidung dan dagu, kemudian ratakan ke seluruh wajah anda
3) Untuk kesan 'lipstick' yang lebih lama dan fresh, boleh titikkan BitD pada bibir dan ratakan. Selepas itu, boleh letakkaan 'lipstick' kegemaran anda 

TESTIMONI DARI PENGGUNA 




El pun sudah cuba primer Beauty in the drops ini. Nanti El akan share dengan korang di next entry ok. Berita baik untuk korang, Beauty in the drops ada special offer sekarang  boleh guna Promo Code IMC-BitD#1)

So kepada yang berminat untuk dapatkan primer Beauty in the drops ini boleh dapatkan di:

Whatsapp Kak Raaina: 012-4540187  

You Might Also Like

9 uols awesome

  1. SA suka sebab bau jojoba yang wangi dan cepat meresap ke dalam kulit..sesuai guna sebelum mekap...

    BalasPadam
  2. dok guna minyak argan pun dah best, apa tah lagi gabungan argan dan jojoba, lagilah power dan terbaik kan el.

    BalasPadam
  3. Memang bagus untuk base makeup.. licin jerk kulit..

    BalasPadam
  4. Wahhh menarik ni. Boleh try jugak nanti.

    BalasPadam
  5. Mmg pilihan terbaik wanita ni.. lelaki pun silap2 ada yg berminat ni :)

    BalasPadam
  6. Skin CCL jenis oily . Bila pakai produk ni . Fulamak makeup pun tahan lama . Yang penting tak bercapuk .

    BalasPadam