BEAUTY IN THE DROPS | PRIMER DAN DAY SERUM YANG MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT WAJAH

2:17 PTG

Assalamualaikum semua
Salam ceria.

Kali ini El nak share dengan korang semua tentang satu primer untuk muka. Primer ini 2IN1. Ia bukan sahaja untuk cantikkan wajah malah untuk merawat kulit wajah. Sebagai kaki makeup tentunya El suka sangat dengan primer BitD ini. El dah pakai 2 minggu. Kesannya sangat menarik. 

Beauty in the Drops (BitD) UV Face Primer dan Luminous Day Serum


Primer Beauty in the drops ini El pakai siang dan malam sebelum tidur. Kesannya sangat best membuatkan kulit wajah El lembab tidak kering, muka bertambah glowing, bila bangun tidur tu muka nampak fresh. Dan paling best yang kaki makeup macam El, jadikan makeup pun tahan lama, makeup tidak bercapuk dan tentunya bertambah glowing. 

Kebaikan Primer ini korang boleh baca di entry El sebelum ini klik SINI

Di sini El ada buat satu video tutorial mengunakan primer Beauty in the drop (BitD). Korang boleh gunakan primer ini sebagai base makeup sebelum dan selepas makeup menjadikan makeup anda tahan lama dan tidak bercapuk. 


Kalau malas sangat nak makeup, El just titikan BitD ini, selepas itu pakai bedak compact pun dah nampak glowing
Nak kesan lagi best, malam sebelum tidur El akan pakai BitD ini. 


1) Kiri: Muka tak pakai makeup
2) Kanan: Muka pakai makeup 

Berita baik untuk korang nak cuba Primer ini, Beauty in the drops ada buat special offer sekarang. Boleh guna Promo Code IMC-BitD#1

Korang boleh dapatkan Primer Beauty in the drops ini seperti dibawah ini ok
Website: http://www.9herbs.com
Facebook: https://www.facebook.com/9herbsMY/
Instagram: https://www.instagram.com/9herbsmy/
Whatsapp: Kak Raaina 012-4540187



You Might Also Like

4 uols awesome

  1. Nampak makeup tak bercapuk, smooth je. Memang kene cuba bitd ni.

    BalasPadam
  2. bestkan produk ni, sekarang muka sha glowing je hehe

    jemput join ga sha ; http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/giveaway-shfyqhazhr-x-printcious.html

    BalasPadam
  3. Berkenan sungguh Rose dengan botolnya yang purple tu!

    BalasPadam
  4. Wahh makin glowing lah lepas ni :)

    BalasPadam