MOMMA PREGOLACT | SUSU UNTUK IBU HAMIL DAN MENYUSU

2:03 PTG

MOMMA PREGOLACT | Susu untuk ibu mengandung dan menyusu. Ramai dah ibu-ibu yang menyusu di luar sana makan produk milk booster atau penggalak susu ibu untuk membanyakkan penghasilan susu. Milk booster dapat membantu meningkatkan pengeluaran susu dan mengembalikan kecergasan ibu itu sendiri. Apakah milk booster yang anda lakukan. Adakah ianya sangat membantu. Mesti anda pernah mencuba pelbagai idea dan tips untuk dapatkan milk booster yang sesuai dengan anda

Begitu juga ibu-ibu yang mengandung perkara yang paling penting untuk menjaga diri dan bayi adalah dengan meminum susu untuk ibu mengandung supaya ibu dan kekal sihat. Susu untuk ibu mengandung perlulah membekalkan nutrisi kepada ibu dan bayi. 

Sebagai ibu yang masih menyusu, El memerlukan milk booster yang dapat memberi keperluan lengkap dan kepekatan susu kepada anak El dan yang penting memberi tenaga sepanjang hari. Milk booster sangat penting al maklumlah El ini bekerja dan bukan mudah ye untuk menyusu anak ini. Dengan adanya milk booster ini El tidak perlu risau untuk memberi bekalan susu kepada si manja. 

 Mari baca selanjutnya pengalaman El dengan Momma Pregolact  

APA ITU MOMMA PREGOLACT

  
4IN1 MILK BOOSTER
CANTIK. SIHAT.BERTENAGA.BIJAK

MOMMA PREGOLACT merupakan susu bernutrisi khas untuk susu ibu yang mengandung atau menyusu untuk kekal sihat dan cergas, membekalkan nutrisi yang lengkap buat anak dalam kandungan atau anak yang disusui. Di samping itu juga meningkatkan penghasilan dan kepekatan susu ibu .


MOMMA PREGOLACT produk yang diformulasikan dengan Active-4 Plus yang dikhaskan untuk ibu mengandung dan menyusu. Mementingkan kecantikan, kesihatan, tenaga ekstra, perkembangan bayi yang baik dan meningkatkan kuantiti dan kepekatan susu badan baik untuk milk booster dan ibu mengandung

CARA PENYEDIAAN:

1. Ambil 4 skoop susu momma
2. Tuang 150ml air suam
3. Kacau dan sedia untuk diminum



MOMMA Pregolact ini juga tidak mengandungi gula, tiada krimer dan rendah lemak. Untuk satu paket mampu bertahan sebanyak 30 kali bancuhan. 


KHASIAT MOMMA PREGOLACT

⏩Meningkatkan HB
⏩Mengurangkan kegatalan kulit kepala dan rambut gugur
⏩Meningkatkan imunisasi badan
⏩Memberi tenaga kepada si ibu yang kerap keletihan
⏩Memekatkan susu ibu
⏩Anak cerdas dan bijak seawal dalam kandungan kerana mengandungi DHA dan EPA
⏩Merawat stress
⏩Mengurangkan risiko demam kuning
⏩Merawat eczema dan kulit kering
⏩Mengelakkan sakit pinggan dan kekejangan kaki yang kerap berlaku semasa hamil   

KELEBIHAN MOMMA PREGOLACT MILK BOOSTER DAN IBU HAMIL

➡Meningkatkan kuantiti susu ibu (milk booster)
➡Memekatkan susu ibu
(bayi lebih kenyang dan tidur lena)
Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 
➡Memberi tenaga kepada ibu
➡Meningkatkan kesihatan ibu dan mengurangkan stress 
Momma Pregolact mengandungi 2 perisa iaitu vanilla dan coklat. Mengandungi 12 bahan seperti zaitun, kismis, omega 3, delima, buah tin, habbatus sauda, susu kambing, kurma, madu, saffron, inulin (prebiotik) & coklat. 

MOMMA® Pregolact™ mempunyai sijil halal yang diiktiraf oleh JAKIM dan telah mendapat kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia.

Produk Momma Pregolact juga mempunyai susu untuk ibu mengandung sangat baik ianya memberi kelengkapan yang cukup untuk si ibu dan si manja. Ibu yang hamil perlu mengambil susu untuk ibu mengandung seawal kehamilan. Susu untuk ibu mengandung dari Momma Pregolact khas untuk perkembangan dan pertumbuhan otak bayi. Memberi zat kepada ibu bayi. Susu untuk ibu mengandung ini juga mempunyai pelbgai khasiat untuk ibu dan bayi. Susu untuk ibu mengandung juga terdapat dalam dua perisa vanilla dan coklat 

 

TESTIMONI DARI PENGGUNA MOMMA PREGOLACT






 
PENGALAMAN EL DENGAN MOMMA PREGOLACT
 

Alhamdulilah anak el yang keempat ini memang sepenuhnya menyusu badan. Sampai umurnya sekarang 2 tahun 10 bulan pun masih menyusu badan. Tetapi sejak  anak dah berumur lebih 2 tahun ini susu mula kurang. Memang El risau kalau susu tidak cukup untuk anak El. Ariqa pula memang anak yang kuat menyusu. 

  
Alhamdulilah El dah jumpa milk booster yang best dan sesuai dengan El. Yang paling El suka RASANYA COKLATNYA YANG SEDAPPP!!! Milk booster dari Momma Pregolact ini El amalkan 2x sehari setiap pagi dan sebelum tidur. Seriously bukan sahaja sebagai milk booster ianya 4in1 memberi si ibu bijak, sihat, cantik dan  bertenaga.
 

 

Setelah 7 hari El mencuba produk milk booster Momma Pregolact ini,  alhamdulilah susu badan mula bertambah. Balik dari ofis, susu dah mula penuh. Even Ariqa tak minum dalam botol dah (direct feeding) tetapi seronok sangat tengok Ariqa puas minum. 


Momma Pregolact adalah pilihan yang bijak untuk dijadikan susu untuk ibu mengandung dan ibu yang menyusu. Kepada bakal-bakal ibu, susu ini sangat bagus untuk dijadikan susu untuk ibu mengandung yang memberikan makanan terbaik kepada bayi dan ibu. 

Untuk maklumat lanjut:

MOMMA® Industries Sdn Bhd

No 6-25-3, Tingkat 2, 

Jalan Medan Pusat Bandar 8A, 

Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, 

Selangor Darul Ehsan

Website



Facebook




Instagram







 

You Might Also Like

13 uols awesome

  1. Seronok bila susu meriah. Perasa coklat memang kebiasaannya yang paling sedap. Ibu hamil dan ibu menyusu memang patut cuba.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapikan sal rasa coklat dia sedap gila..serius hihi

      Padam
  2. ala..rindu lah masa bf dulu...macam2 cara cuba..hehe

    BalasPadam
  3. lagilah si kecik asyik melekat je kan... alhamdulillah rezeki diaa

    BalasPadam
  4. Wowwww.....mcm anak kami la sampai dekat 3 tahun baru nak lah tetek...asyik nk netek ja dulu...seronok bila susu byk ni...rezeki anak kan

    BalasPadam
  5. perisa coklat tuh haruslah sedap kan

    BalasPadam
  6. Berita baik buat kaum ibu ni.. perisa coklat tu yg buat lagi sedap.

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..bagus ye produk ni..tahniah El banyak susu badan
    JanjiKita

    BalasPadam
  8. ada anak nanti boleh cuba la hihihihi

    BalasPadam