GAMBAR KAHWIN SHARNAAZ AHMAD DAN NOOR NABILA

10:41 PTG

GAMBAR KAHWIN SHARNAAZ AHMAD DAN NOOR NABILA| Selesai sudah sebentar tadi pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila akhirnya telah selamat diijabkabulkan dengan mas kahwin sebanyak RM1000. 


Kacak sungguh pelakon Sharnaaz Ahmad berbaju melayu serba putih rekaan Putra Cosry. El terpegun tengok baju nikah Noor Nabila. Teringin pula nak pakai cenggitu boleh hihi cantik sangat kan. Mana tak cantik hasil rekaan designer tersohor Datuk Radzwan Radzwil. 











 

Majlis resepsi bagi pihak perempuan pula akan diadakan pada 2 April 2017 bertempat di Royal Chulan Damansara manakala majlis resepsi bagi pihak lelaki bertempat di Straits Quay Convention Centre, Penang (alamak buat kat Penang tu. Sharnaaz dan Nabila tak nak jemput El ke?hehe

El suka dengan lakonan Sharnaaz ni sebab selamba jer. Muka ganas pun lawak dan suwit hihi. 




Selamat pengantin baru dan semoga menjalani kehidupan berumahtangga dengan happy dan diberkati kehidupan di dunia dan akhirat bahagia hingga ke jannah amin

You Might Also Like

19 uols awesome

  1. WoW!!! Cantiknya kedua mempelai ini... Teringat pula zaman perkahwinan LeYa dan Otomen..hehehe... Best jugak ni kalau dapat jemputan dorang kan...

    BalasPadam
  2. slamat nikah dh depa...ada tgk gk kt ig depa td

    BalasPadam
  3. cantiknya pelamin dia..
    selamat pengantin baru shanazz

    BalasPadam
  4. cantiknya mereka berdua.. ekin minat shanaz ahmad berlakon hihihihi

    BalasPadam
  5. dah kawen pun dia..handsome pakai baju melayu putih..kita pun suka lakonan dia
    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  6. Tahniah! harap berkekalanlah hingga ke akhir hayat

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah.. Tahniah Abg Jebat.. Hehehe

    BalasPadam
  8. Mak depa tu ingat lopa td...hahaha

    BalasPadam
  9. cantik2 adik beradik lopa ni

    BalasPadam
  10. segak pengantin. sama cantik sama padan depa

    BalasPadam
  11. membayangkan diri sendiri dalam busana nikah derang... ahahah

    BalasPadam
  12. Tahniah buat pasangan pengantin.. moga berbahagia hingga ke jannah... aamiin :)

    BalasPadam
  13. Cantik je wedding dia org.. Nmpk cool n teratur..

    BalasPadam