TEMPAH HEADER BLOG DI CIKASH.BLOGSPOT.COM

4:25 PTG

TEMPAH HEADER BLOG

Iols ni nama je blogger tapi header blog pun buruk. Eh sebelum ni lah hahaha

Nak dijadikan ceritakan an an annn..hari tu sahabat iols Ekin adalah buat satu entri dekat blog beliau tentang blogwalking Purple Awesome Ogos. Iols tersenarai sebagai orang2 yang hebat mengomen hip hip horayyy. Ternampaklah screen shot header blog iols. Bila tengok sadis sgtlah header blog iols. Orang lain punya header kemain meriah. Iols punya makaiii malu siot. Inikah dinamakan blogger..nak nak skrg ni org kiri kanan duk canang iols ni #beautyblogger syok sendiri plak ehh malulah maluuu!!!



So rezeki iols agaknya dapat hadiah dari Ekin untuk buat header blog sempena my anniversary tak lama lagi. Hey seronok bukan kepalang. Kecik tapak tangan, Komtar Penang iols tadahkan. Dah lah aritu Ekin bagi watermark. Yang ni plak blog header. So baik lahaii. So minggu lepas iols dah tukar blog header yang baru. Nampaklah elok skit kan haha. Simple je aii loikee. So xdelah buruk beno sebelum ni hahahaha

 Terima kasih Ekin. Uols memang talented.

So uols yang nak tempah header blog, watermark, design kad kahwin dan lain2 boleh hubungi Ekin di 
FB:https://www.facebook.com/syasyaekin.alaidid
IG: @masrieha


You Might Also Like

15 uols awesome

  1. wah...so untung #beautyblogger terkenal ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha SS sgtkn zai tok ni

      Padam
    2. Assalamualaikum
      senang sekali saya bisa menulis kisah nyata kami
      dan berbagi kepada teman-teman disini.

      Meski hidup dalam keprihatinan, karena hanya mengandalkan penghasilan dari jual gorengan, namun rumah tangga kami terbilang harmonis. Jika berselisih paham, kami selalu menempuh jalan musyawarah. Hal itu wajib kami terapkan untuk menutupi aib dan segala bentuk kekurangan yang ada dalam rumah tangga kami agar tidak terdengar oleh orang luar. Karena begitulah pesan dari para orang tua kami.

      Hari demi hari aku habiskan hanya untuk bekerja dan bekerja. Hal itu aku lakukan, selain sadar akan tanggung jawabku sebagai orang tua , juga ingin menggapai harapan dan cita cita. Yah, mungkin dengan begitu ekonomi keluargaku dapat berubah dan aku bisa menyisihkan sedikit uang penghasilanku itu untuk masa depan anak-anakku dikemudian hari. Namun semua itu menjadi sirna.

      Selanjutnya kami pun melangkah untuk mencobanya minta bantuan melalui dana gaib tanpa tumbal,alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan.

      Jalan ini akan mengubah kemiskinan menjadi limpahan kekayaan secara halal dan tidak merugikan orang lain.

      Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami,
      saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami.
      Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan hubungi
      Ki Witjaksono di:+62852-2223-1459
      Supaya lebih jelas kunjungi blog
      ~~KLIK DISINI~~

      Padam
  2. kita pn tkde header..nk buat tk kesempatan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bole je tempah kat ekin ni..harga pun mampu milik hihi

      Padam
  3. Header blog kita nama je. Hehe.

    BalasPadam
  4. wahhhh kak el terima kasih

    BalasPadam
  5. Baguslah klu siapa2 nak buat header.. dah mudah kan.. :)

    BalasPadam
  6. simple...
    lya pon header cilok gugel je..haha

    BalasPadam
  7. oooooo...ekin yang buat header yer
    patuitla santek

    BalasPadam