07/01/2014 - 08/01/2014 - LIFESTYLE BLOGGER

Rabu, 16 Julai 2014

Blog Arwendanish menjadi Pilihan di Bulan Ramadan

4:34 PTG 15
Blog Arwendanish menjadi Pilihan di Bulan Ramadan
Assalamulaikum semua
Perghhhh mcm baguih je tajuk n3 tu kan ekekeke
Igt lagi ke kat iols ni uols hehe
Hampir sebulan kot x update blog
iols is sgt bz with my new bb
xde ms nak berblog berfesbuk n berIG

Ni pun iols tgh breastfeed bb sambil menaip
lgpun iols pantang sndiri..so mmg ms byk
dihabiskan tuk bb n anak2 yg lain
bb ni pun siang dia tido malam berjaga dr kul 12 smpai subuh
mlm berjaga tu yg x best..sbb org semua dah tido kita lah berjaga
even pujuk breastfeed baring suh tido..bb xmau tido..mata besaq je memalam haha

Tp alhamdulilah w/pun x update blog ni
blog sentiasa dikunjungi oleh uols semua
almaklumlah bulan2 pose ni rmai yg search resepi2 :)
N xlupa juga pada nuffnang...igtkan dah lupa kat iols
riang ria tgk ada nuff baru..even x update pun


harap hujung thn ni dptlah cashout nuffnang tu wat modal g jalan2 makan angin ngan new bb hehe

terima kasih pada yg sudi jenguk blog iols ni
lau ada masa nti iols terjah blog uols..tp xjanji ler
ikut mood bb hehe

ok selamat memasak
iols nak pi mandikan bb jap

btw..gambar bb nti pas pantang ok :)