06/01/2014 - 07/01/2014 - LIFESTYLE BLOGGER

Ahad, 22 Jun 2014

Its baby girl

1:11 PTG 30
Its baby girl


Its bb girl hehe
Alhamdulilahh
Allah permudahkan urusan bersalin iols
Iols bersalin normal pada 20.6.14 jam 10.40 mlm seberat 3.4kg hehe

Iols masuk LR 10 mlm banak 10.40 mlm..fuhh lega kali ni kejap sgt

Terima kasih pd yg mendoakan

Skun cabaran menjaga bb dlm pantang pulakk hehe

posted from Bloggeroid

Khamis, 19 Jun 2014

Overdue

11:06 PG 15
Overdue


Wasap ngan en suami

X kelakar ok ekeke

Iols overdue 1hr dah..bb xmau kua caner...suka dok lm2 eh sbb dpt mkn sedap2 hehe kbai

posted from Bloggeroid

Jumaat, 6 Jun 2014

NAIK PANGKAT LAGI TAPI....

3:32 PTG 27
NAIK PANGKAT LAGI TAPI....
 rsnya semua org akan suka dgn kenaikan pangkat
sape yg xsuka mmg something wrong ekeke
dah 2x iols dpt promote
dua2 iols reject
kenapa mengapa xleh nak explain
kalau tempat lain oklah kut nak accept
tp kat ofis ni potong jari kut hahaha
biarlah iols keje mcm skun ni xde sape kaco w/pun ada gak stressnye

 at the beginning mmg cam ni lah suka sgt tapi


Akan jadi mcm ni selamanya haha
tiada bahagia hanya derita ekeke



kbai


Selasa, 3 Jun 2014

MENANG GIVEAWAY EPHYRA

9:56 PG 14
MENANG GIVEAWAY EPHYRA

alhamdulilah
rezeki baby
iols adalah seorang pemenang Giveaway Ephyra yg dianjurkan oleh blogger mia liana dan pengasas Ephyra Puan Amiza

Iols dapat 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM197 + t-shirt ekslusif Ephyra


Sangat2 teruja dan x sabar nak try produk Ephyra
Lagi2 iols tgh tgu hari nak bersalin dan dgn produk Ephyra ni lagilah berkobar2 dan menjaga kesihatan dan kecantikan ekekeke
Yelah skun ni pun muka iols dah kelaut..dgn adanya Ephyra boleh membantu iols dlm pantang nanti untuk memberi tenaga kecantikan dan lain2..wahhh teruja dah ni ehehe


Yeahh no. 29 is me!!!:)

Terima kasih Mia dan Puan Amiza beri peluang untuk mencuba produk Ephyra
Tahniah juga kepada pemenang2 yang lain :)

Tak sabar nk review pasal produk ni pulak before and after
uols tunggu ok :)
Best3!!!!