02/01/2013 - 03/01/2013 - LIFESTYLE BLOGGER

Khamis, 28 Februari 2013

ARWENDANISH GIVEAWAY -FM AUSSIE-

1:29 PTG 108
ARWENDANISH GIVEAWAY -FM AUSSIE-
STICKY MODE

SILA SKROL BWH TUK NEW N3

 

suka x?nak?jom join  "Arwendanish GA FM Aussie"


syarat2:

1) Dialu-alukan menjadi follower blog ni. Tiada paksaan :)
2) Buat 1 entry tentang giveaway ini
3) Tinggalkan comment di sini beserta dengan link entry anda
4) 5 Pemenang akan memenangi FM Aussie melalui random.com
5) Tarikh tutup penyertaan 28/2/13 jam 11.59malam

Good Luck uols



weyyy el bila ang pi Australia ni..haa jgn x tau el siap balik hari pi sana..hahaha ok tipu
adik el pi honeymoon kt Australia..untunglah kan hahaha

Rabu, 27 Februari 2013

MAK DARA TERJAH IOLS UOLS haha

10:00 PG 23
MAK DARA TERJAH IOLS UOLS haha
 haiiii semuaaa...HAPPY WEDNESDAY...cam nah dgr ayat ni kt mn eh haha

sape xkenal Mak Dara pi jauh2..anda bukan blogger..hahaha kecok mek ni...blah lah ko el xabis2 ayat poyo kau tu kehkehkeh..ok shadap uols listen..listen...listen ngeh3x


dari kerana mata...yg mempunyai kuasa..mmg kuasa dualah Mak Dara ni haha
 
ok ok el sgt2 lah terharu ok uols...sbb seorg blogger femes de amour..penulis skrip drama..Mak Dara sudi sggh sekejap kat blog el ni weiii...fuh sape x suka lau ada blogger femes dtg blog kita..smpai terkinja kesukaan hahaha siyes el seronok lau ada blogger femes ni dtg terjah siap komen perghhhhhhh 18xganda ronoknya hahaha
el silent reader blog Mak Dara ni..lama pulak x terjah blog dia tup2 dia yg terjah blog el..OMG :P


ni komen beliau..thx Mak Dara...u make me feel gud cakpong2 terlebih suda el ni eh hahahaha

Terkini Mak Dara telah buat skrip Drama Hijabista Kampung dimana ianya akan ditayangkan pada Hari Raya Puasa nti

Drama HIJABISTA KAMPUNG mengisahkan tentang.. Sebuah Kampung yang mempunyai dua tukang jahit yang handal. Dan konflik tiba setiap kali hari raya dimana kedua dua tukang jahit akan berebut mendapatkan tempahan baju raya terbanyak.

cam best kan..sure lawak ni hahaha
 

alamakkk kain baju raya xbuat lagi..hahaha tamo tamo tamo last minute buat..sllu mcm tu taw every year huhuhu

FM oh FM

9:30 PG 11
FM oh FM
FM oh FM ni bkn Hot FM bak kata anna hahaha
dulu el bkn peminat FM..tp sejak dari bulan mengambang bln lepas
ntah mn dtg minat pulak ngan FM ni...pantang kwn2 adik2 sedara mara g mn2 kirimkan FM hahaha w/pun rmi bloggers yg anjurkan GA FM ni termasok lah el hehehe


ni je pun yg ado..benaq byk lg tp budak 3 org tu main campak mn hilang..hahaha
ha tgk smpai FM BN pun ado..ekekeke tu dpt time Adun kwsn el ziarah kwsn umah el ni..hehehe time dia dtg tu el tgh gigih msk ngan pakai towel lah..ha lintang pukang lah mak nenek ni bila npk adun terjah kot tingkap hahaha

So el nak huru harakan keadaan sape2 nak FM lagi bolehlah terjah kt blog geng hot mama debom ni Zuraiwan dan Gieyana

Blog Zuraiwan nak dpt FM sng jo..just tggl komen je xyah wat n3 bagai...

Blog Gieyana lak nak wat n3 or x terpulang hehehe

ok tu je hahaha

Selasa, 26 Februari 2013

PERIHAL SHOUTBOX

9:36 PTG 13
PERIHAL SHOUTBOX
sape xde shoutbox pi jauh2 huh hahaha

meh dkt2 skit..adoi jgn dkt sgt..kena bulu roma hahaha
ok ok stop merapu..ni el nak celoteh skit psl shoutbox

uols tahu kan el ni blogger tegar..hahahah ok ok jgn nak elehhhhh elehhhh sgt...jgn nak ckp ini semua poyossss..tembak kang hahaha



el cukup geram lau org yg suka sorok shoutbox ni..xyahlah nk sorok2..buat cam el ni kang senang..xyah lah nak cari pelusuk blog shoutbox tu kan..sng keje..kdg2 tu marah x tentu pasal cari shoutbox...ha kan meroyan cari shoutbox xde..kahkahkahkahhh

lau yg sllu el terjah blog tu oklah sbb dah biasa

papepun lantak uols lah nak sorok pun..hope el dpt carilah lau yg ada shoutbox tu..lau yg mmg xde shoutbox..suh komen letew..wekkkkkkkkkkkk haha ok ok nak sambung bw nak balas jejak kwn2 ni..el bz siang sejak 18menjak ni...kan dah habaq el kena fokus peperiksaan..ok bkn el amek peksa..student2 tu lah..hehe

shoutbox ni mmg perlu sbb..dpt mengeratkan tali persaudaraan ukhwah dan kdg2 leh wat buat kita tersenyum bc ayat2 kt shoutbox tu kehkehkeh..yg xde shoutbox tu rugilahhh haha

Isnin, 25 Februari 2013

ABANG DANISH SOLAT

5:03 PTG 14
ABANG DANISH SOLAT


Alhamdulilah x sia2 antar abg danish tadika last year kat Tadika Islam USM
nilah hasilnya..terharu semua org tgk abg danish dah boleh solat..siap semua ayat2 dia hafal..terharu awok :) 

mula2 mmg terkejut sgt2 bila ajar abg danish solat..sbb selama ni amek mudah jek kami..so bila dah umo 6 taun ni kami amat2 fokus bab2 wajib ni..dari bab amek wuduk smpilah abis mmg pandai :)

yg terkejut tu bkn ape..bila kita haa bc surah ni..yg kami igt mmg dia xtahu..tp tetiba abg danish laju menyambungkan ayat2 tersebut..bila dia abis solat tya..abg pandai bc?yelah mama sekolah dulu ada cikgu ajarkan..mama igt abg xtahu...salah mama jugak amek mudah je bab2 cam ni..skun baru tahu abg tahu solat..alhamdulilah..yg xleh bla siap bc kuat2 tu...bagus anak mama ni

dulu kat Tadika Islam dia ada amek iqraq..dan dah abis iqraq 1&2..tp skun
bila masok Pra-Sekolah xde semua tu..so kami cari jalan nak pergi cari org bg mengaji..sayang pulak dibiarkan mcm tu..takut dia boleh lupa..so alhamdulilah dpt cari dekat2 rumah ni...5xsmggu dia pergi mengaji..yg kelakar tu...b4 dpt cari org mengaji tu..el yg sllu mengaji abg danish..siap kena rotan tarik telinga marah mcm2lah..biasalah mn thn lau anak xdpt2 nak bc..tp bila start mengaji ngan org lain tu kan..boleh lak abg danish ckp

abg danish: mama..ustaz tu xde marah abg pun bila abg bc..ustaz tu ckp..abg pandai bacaaaa...tp mama sllu marah abg bila bc ngan mama
el: abg anak mama...mmg patutlah mama marah abg kalau abg xdpt2 bc ayat2 tu
abg danish: xbolehlah mama...mama kena ckp ajar abg elok2
el: jgn mcm2..lau xdpt kenalah faham x
abg danish: baiklahhhh huh 

hahahaha




SEGMEN MENANG RM200 BY PUTRY MIRAH

9:51 PG 9
SEGMEN MENANG RM200 BY PUTRY MIRAH





xyah byk celoteh nak menang RM200 lets join ok..klik banner atas lau berminat...yeahhh :)

Sabtu, 23 Februari 2013

SEKS VS KELAMIN

3:00 PTG 15
SEKS VS KELAMIN
hai uolsss..adoii penat ok..penat 2 hari ni..handle budak2 exam
peksa kertas exam..xde ms nak blogwalking n terjah blog uols
el mintak maaf sgt yg shout2 n komen xdpt nak reply
kelmarin ari khamis gigih bw kul 4pg (terjaga)..bw kejap sbb rs x sedap hati
xbalas jejak uols..hehe ada yg xtido ke ms tu

meh sini nak coloteh jap psl keyword el ni ha
xyah nak wat2 terkejut ok..mmg mcam tu dr dulu
lau bkk akuan nuff tgk keyword hubungan seks and hubungan kelamin tip top hahaha
suka nau depa search topik tu eh

lau nak tau psl tu kena search sndiri lah eh
ada el buat topik psl tu


so far for today 'hubungan seks lagi"



this week pya keywords "hubungan kelamin"  


last week lagi sekali "hubungan seks"

 


last month pya "hubungan kelamin" winner kahkahkahhh



hahahahaha kelakar el tgk..ha jgn dicop blog seksual sudah no..:)


terima kasih byk2..pada semua yg sudi join GA Arwendanish FM Aussie.
Sambutan sgt2lah mengalakan..terharu el
Jangan Lupa due date 28/2/13 ni
ada peluang lagi nak menang FM Aussie :)

Khamis, 21 Februari 2013

ALANA NAK PERGI SEKOLAH LAH MAMA!!

1:36 PTG 20
ALANA NAK PERGI SEKOLAH LAH MAMA!!

pagi2 lau alana terjaga sure dia pun nak ikut babah pi antaq abg danish skul 
lau x bw dia merajuk sembek manjang haha


hahaha pakai helmet terbalik..ikut suka dia je ..ngan beg besaq gedabak tu..sempat lagi tgk upin ipin


babah paggey alana..lets go and alana ckp eaagooo comel x hahaha  
babah say jum jum jum...alana pun say ju ju ju hehehehe ngan mulut moncong





Rabu, 20 Februari 2013

TANGGANG AYU ASTRO PRIMA

9:07 PTG 12
TANGGANG AYU ASTRO PRIMA

“Setiap apa yang dilakukan kepada ibu bapa kita, Tuhan akan membalas kembali keperitan yang ditanggung oleh mereka kepada kita. Hukum karma sentiasa menanti setiap manusia.” Jangan lupa untuk menyaksikan drama baru, Tanggang Ayu lakonan mantap Eizlan Yusof, Izreen Azminda dan Elfira Loy bermula 18 Feb (setiap Isnin- Khamis) pada jam 5:00 petang hanya di saluran Astro Prima (Saluran 105). Ulangan 9.00malam



Sinopsis Tanggang Ayu

Drama ini mengisahkan kelahiran seorang bayi bernama Ayu pada ketika bapa kandungnya mati (ditembak kerana merompak) telah menyebabkan ibunya Marlia mengalami kesukaran membesarkan Ayu.  Namun Marlia berjanji untuk menjaganya dengan penuh kasih sayang. Keadaan ini menyebabkan orang kampung memandang serong dan Marlia terpaksa keluar dari kampung merantau ke tempat lain. Kemudian Marlia menemui sepasang suami isteri Tini dan Ramli tetapi sikap Ramli yang terlalu mengambil berat terhadap Marlia telah menimbulkan perasaan cemburu di hati Tini



so far xmiss lagi best!!

FIZZ FAIRUZ PUTUS TUNANG

9:37 PG 18
FIZZ FAIRUZ PUTUS TUNANG


Pertunangan Fizz Fairuz yang mencetuskan kontroversi sepanjang minggu lalu tidak bertahan lama selepas pelakon ini memutuskan ikatan pertunangan tersebut pada Ahad lalu selepas rasa tertipu.

Wanita yang menjadi tunang beliau itu untuk sminggu itu sebenarnya isteri kedua kepada seorang usahawan berusia 40′an dan mereka bernikah di Thailand beberapa tahun yang lalu.

“Saya benar benar tertipu dan tidak menyangka tunang saya itu isteri orang,” ujar Fizz Fairuz kepada Harian Metro hari ini.

“Saya tidak menyangka perkara sebegini berlaku & kehidupan saya seolah olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun yang lalu,” tambahnya lagi.
“Khamis lalu, saya menerima mesej dari kawan kepada adik wanita tersebut & menjelaskan status sebenar. Malah saya juga sudah berjumpa dengan suami wanita itu pada Sabtu yang lalu”

Fizz Fairuz juga tidak menolak kemungkinan semua yang terjadi ketika ini merupakan buatan orang & Almy Nadia sendiri pernah menasihatkan beliau untuk berubat secara alternatif.

“Kepada semua, saya mohon maaf terutamanya Almy Nadia. Saya tertipu dan sakit sekarang. Ini ujian terbesar sepanjang bergelar anak seni — kepada media kerana tidak menjawab panggilan kerana fikiran berserabut”


terkejut derrr bc lam rotikaya td..baru je bertunang kan..tulah org kata dan ketentuanNYA
xboleh nak tolak qada dan qadar..semuanya ada hikmah..xleh salahkan sape2..
yg Fizz sebut buatang org..mayblah pernah pun terjadi dalam kehidupan manusia ni..kita ni xtau ape sebenarnya yg berlaku hanya derang je yg tau..bgslah dah minta maaf pada Almy..adakah Almy akan menerima Fizz kembali???

Selasa, 19 Februari 2013

GAMBAR ELLA BERSAMA SUAMI DI PUNCAK GUNUNG LEDANG

3:00 PTG 11
GAMBAR ELLA BERSAMA SUAMI DI PUNCAK GUNUNG LEDANG

Baru-baru ini ratu rock tempatan, Ella telah menghabiskan aktiviti mendaki Gunung Ledang bersama suami tercinta. Aktiviti mendaki ini telah memakan masa selama dua hari, satu malam.


Sewaktu menjalankan aktiviti mendaki tersebut, Ella telah sempat merakamkan beberapa detik indah sewaktu berada di dalam hutan dan foto-foto tersebut telah dikongsikan dengan peminat di laman Instagram miliknya sendiri.


Menerusi foto-foto yang dipaparkan, nampaknya Ella dan suami bukan sahaja mendaki gunung, malah pasangan ini telah sempat singgah di sebuah kawasan air terjun yang cantik dan berkelah di tempat tersebut. Wow.. syok juga buat aktiviti macam ini kan?





 


wow...mcm x caya Ratu Rock Ella yang manja lembut itu boleh mendaki gunung..wow..wow kagum2..beliau beumur 40-an boleh mendaki..rasa kemaluan di sini...hahahaha cayalah Ella..lau el lah lemau woo nak daki2 bukit ni..semput..stamina zero..muahahaha mau semput den nti atas gunung tu..tp lau nk daki wa talak helan..tp kenalah 2 3 hari before tracking tu exercise dulu...kuatkan stamina..lau sj2 p mmg haru lah hahaha

suka pic Ella yg last tu..mudaaa remajaaa gitu



sori el bz tgah prepare exam..mlm t el terjah blog uols ok xoxo :)

ANAK FAEZAH ELAI - DEALOVA HEYRINNA HEYKAL

12:56 PTG 8
ANAK FAEZAH ELAI - DEALOVA HEYRINNA HEYKAL

WOW..nama :)

Sebelum ini pihak kami pernah melaporkan bahawa pelakon terkenal, Faezah Elai telah selamat melahirkan anak pertamanya bersama pengarah terkenal, Heykal Hanifah pada 7 Februari lalu di Prince Court Medical Centre.

Di sini kami ada ‘update’ terbaru, di mana untuk pengetahuan anda semua nama anak perempuan pasangan ini telah didaftarkan atas nama Dealova Heyrinna Heykal.
Hari ini 15feb 2013 di JPN Putrajaya puteri kecilku telah didaftarkan namanya..DEALOVA HEYRINNA HEYKAL…we alls love u.





mata dealova cantekkk..

Sabtu, 16 Februari 2013

EDEN ADO KETUPAT NI...KAU HADO?HAHA

7:56 PTG 16
EDEN ADO KETUPAT NI...KAU HADO?HAHA
 
terasa mcm hari raya pulak..ada org ngis x hahaha (jaat el ni)
mil yg sungguh rajin..dia msk ketupat kacang..lebiu (tetiba) haha
el keje dia dok umah tgh nganyam ketupat balik2 keje tgk dah siap :)
mmg fevret el ketupat kacang..every raya sure msk..dulu el xpandai nganyam..tp skun sebelah mata boleh kagum ngan diri sndiri kahkahkah (muntahlahh kowg tu nyamfahhh haha)
 

tgklah kesedapan ketupat ini uols..jgn smpi jilat skrin komputer ye sayang haha
 

panas lagi taw..tp rendang xde..xpelah ratah aje pun sodap derrr

dtg lah beraya umah el sementara stok masih ada!kuang3x

KUEHHH KUEHHHH..KUEH CNY AND BLOGWALKING

3:40 PTG 22
KUEHHH KUEHHHH..KUEH CNY AND BLOGWALKING

bermalas..malasan di pejabat...sambil mkn kueh pemberian ofismate (td dia mai sat tgk training tu)...biasalah sabtu mmg el keje full day..Ahad Isnin baru off..ermmm sllu ari sabtu mmg xde keje..tp ada training dok running..lau xde keje haa blogwalking lah manjang..smpai xtahu nak blogwalking kt mn dah..

Jomlah kome kita blogwalking sama2...

Jangan lupa shout2 manja unte kt shoutbox tu ok..hehe

MUKA MEREKA SAMALAH

11:00 PG 9
MUKA MEREKA SAMALAH

 Yoona SNSD vs Malaysian Girl Rabiatul Afifah
Laman web berita kpop nombor satu iaitu Allkpop membuat entry yang bertajuk YoonA's fans take notice of Malaysian doppelganger dan telah meletakan satu gambar perempuan bertudung yang seiras dengan Yoona Girls Generation


Nora Danish vs Soong Ji Hyo (Running Man)


Jay Park vs Dato Lee Choong Wei
hat ni mmg npk sama kan hahaha

Jumaat, 15 Februari 2013

MI SEDAAP MEMANG SEDAPPPP

4:51 PTG 31
MI SEDAAP MEMANG SEDAPPPP

Bila ku laparrrr ku mencari dirimu Oh megi Pujaan Atiku hahaha
(sila nyanyi mcm lagu Ramlah Ram tu bila ku rindu kui3x)

 
rini el x mkn lunch..mulalah perot lapar pedih petang2 ni..el dah standby megi time balik umah tghari td..sempat jenguk gak kt dapur td..mil msk gulai kari..ermm rs kenyang lagi time tu sbb pg dah bedal nasi lemak..oh 2bungkus ok hahaha


megi ni pun el bedal 2bungkus gak..hahahaha el mmg suka 'DUA' tp telor nya satu sj..kolestrol ok..hahaha kolestrol lah sgt derrr kahkahkahh..lau mkn satu bungkus cam xmkn jek..telur tu mmg WAJIB haha..telur tu el bw dr rumah haha so el msk pki microwave

Dulu el sllu beli brand Maggi either kari or ayam mesti beli wat stock kt umah kot2 bila malas nk msk or tgh lapar giler2 leh je msk megi hahaha w/pun tahu xelok mkn megi..ate perut teman lapo ni je yg laju untuk dimsk hahahaha

Kali ni sejak en.suami bertukar ke brand Mi Sedaap ni mmg kari dia len mcm..mmg kaw2 pya kari..sedap dr brand maggi tu...mcm2 perencah ada..mmg npk pekat..alhamdulilah kenyang


try mi sedaap goreng lagi best!

PERCUTIAN 4 HARI KAMI

12:11 PTG 30
PERCUTIAN 4 HARI KAMI
Percutian 4 hari lah sgt..ni gara2 cuti raya cina ritulah..hahaha bak kata lya ini semua poyoooo haha nak gak wat tajuk n3 cam dia buat..ampun lya halal eh hehehe

MAAF ENTRY SGT PJG SMPI CIOM LANTAI..ada aku kesah wekkk kehkehkeh

Sabtu 9/2/13

Siap2 nak balik Kuala Kangsor kpg den..(ada sape2 org kole) haha..sampai2 jek adik badik dah ada semua..tgk2 mak laju2 ajok g pi kenduri ngan el just pki suar and blouse labuh kaler biru uols..xkisah janji dpt mkn nasi kenduri...ada gulai lemak nangka ngan daging salai terbaik wok haha.
El balik kpg ni sbb nak berubat abg el yg kena santau..dan baru2 ni mak kata ada saka pulak..so kena mandi 4 bradik ni nak buang saka..(mandi sorg2 ok) kehkehkeh..hopefully pasni kami 4 bradik especially abg dah xde saka2 ni..n abg sihat2 sllu..sllu asik meracau n x lalu mkn..sjk p berubat tu alhamdulilah kuat mkn beliau :)
Biasalah kalau dah berkumpul adik beradik ni..mmg riuh rendah..tmbh2 lgi el suka melawak mmg bising lah..mak el lglah sempoi..blum ape2 dah gelak..cite pun blum lg..hahaha mn like mother like doter kan hehe
Mlm tu kami beli kt luar je..semua masih penat lg
Then mlm tu ada cekerama Suamiku Jururawat..layan ngan en. suami gelak ngekek2 tgk haha

Ahad 10/2/13

Mak el dan abg el meniaga..pg2 dah bkk kedai..so adik2 el yg lain tulun2..el lak dah plan nak masak lunch..en. suami gigih g paso..en. suami tulun bini dia masak..:) budak2 tu main xabis2..lunch ritu el msk gulai kari daging penang mali hahaha...alhamdulilah semua puji sedap sgt kehkehkeh..pas2 ada ayam grg rempah..ikan goreng..ikan cencaru sambal (en. somi slh potong hahaha) sayur goreng kcg pjg n karot ala kandaq hehe


 

mak: kamo nak tempoyak x elly
el: ada ke mak..nak lah giler xnak..sedapnya
mak: budu nak
el: budu?nakkkkkkkkkkkkkk ada ke mak nak nak nakkkkkkkk
mak: tgk kakak kamoo tu smpi syp mkn lau dpt tempoyak budu
el: ermmmmm sedapnye ermmm sedapnya
(gelaklah derang tgk el mkn hahahaha)

el mmg hantu budu n tempoyak..lau dpt dua ni pun dah selera gajah hahaha
el ngan mak el je mkn..adik badik lain xsuka..huk alohh rugi kan hehe
budu tu el leh ratah cam tu jek hahaha

petang tu pulak mk tya nak msk ape ye anak2...end up el ckp mkn ringan2 dah lah mak..so el plan nak msk mee kuah daging..kebetulan mak ada skit je daging..so mak belikan ayam skit campur..jdlah penambah rasa..hehehe


adik el yg peknen ritu kan berselera gila dia mkn..bertambah2..tp dia ckp bila balik kl..terus xde selera..katanya kena akk masak..amboi3x..akk kamoo kena benti kejelah jd tukang masak kamoo ye haha

Malam Ahad tu lepas tgk Janji Shirah el dah gerak balik..sbb Isnin en. suami dah start keje mlm :)

Isnin 11/2/13

Tup2 pg2 dgr org bg salam..masa tu el tgh sdp tido..mklumlah cutikan...el igt kakak en. suami balik sbb b4 tu dia kata nak balik..tup2 adik el sorg lagi yg dtg..derang pi SP sabtu mlm tu..so Isnin nak balik Kuala sggh kejap kt umah el..nk anto keropok hehe..dgn xmandi baru bgn apa pun xde nk jamu..nak beli kt luar dah lewat so el masak cucur ikan bilis kucai ngan kuah kacang tuk derang..segan lak xde jamu apa2 kan..nk msk bihun..bahan2 xde..hehehe

pas2 el ckp kt adik el..tgu sat lah akk nk wat muffin vanila ni..kejap je 1/2 jam dah siap pun hahaha..siap bil perli "kak msok Masterchef Sajian Pantas" hahahaha sabo je lah..kul 11 cam tu derang dah gerak balik

Malam pulak dalam kul 11 gitu..org bg salam lagi..terkejut el yelah en. suami dah msok keje..mil xde..tup2 laaa sil pulak yg dtg yg kata x jd tu (kakak en. suami)
sib bek dah kemas semua umah yg cam tokang pecah tu..hehehe

Selasa 12/2/13

Dah wasap kt en. suami suh beli bahan2 nak bfast n lunch mlm td..Pg2 el dah bgn prepare..lau ada mil..mmg el xwat hahahaha..mil balik Kuala Nerang (umah dia)..el wat bfast Bihun Goreng..dah siap el teruskan msk lunch..lunch end up el msk yg simple n cepat..Nasi Tomato..Ayam Masak Merah n kerabu timun..mula2 igt nak msk dalca sayur..takut el penat..tp gigih msk jugak...siap semua lam pukul 11..laju el msl smpi sil tegur...wahhh nasi tamato dalca lagi..sempat hahahaha..el mmg cam ni..lau boleh nak setel cepat2..t petang leh rehat :)

thx for reading..kerjasama anda sgt dihargai hahahaha
rabu el dah msok keje :)